Bolí mě poštěváček na levé strašně..

Anonymní
21.7.21 14:47

Bolí mě poštěváček na levé strašně..

Zdravím všechny. Mám na vás všechny otázku. Včera mě začal bolet poštěváček na levé straně. Jsem absolutně vyděšená a netuším, co bych měla dělat. Jediná věc která mě napadla je to, že jsem si to nějakým způsobem podráždila. Zdá se mi, že je i oteklý a když se dotknu, tak zabolí. Sice je to je mírná bolest ale i tak to bolí. V noci si nemohu lehnout na bok protože to bolí. Doufám že mi potvrdíte, že je to jen podrážděné a že to bude v pohodě. Myslím, že už jsem to jednou měla ale ne takto bolestivé. Děkuji moc, za vaše názory. Je mi 15 pro info. :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6419
21.7.21 15:06

Co takhle to říct mámě a zajít k lékaři? Jak tu máme vědět, co ti je? Spadla si, bouchla ses, měla si sex? Bolest může být od čehokoliv, třeba tě kousnul komár… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
21.7.21 16:07

Tak si zajdi k dr. Tam budeš chytřejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
21.7.21 16:15

Ja to tak taky kdysi mela, za par dni to preslo. Ta strana byla strasne citlivá a bolestiva na dotek, zarudla a zvětšená, jka kdyby se mi nejak skripnul. Pak to preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.7.21 16:30

Může to být nějak poraněné, nebo třeba vnější kvasinková infekce, zkus v lékárně koupit třeba clotrimazol mast a několikrát denně mazat a uvidíš, pokud by se to nezlepšilo, tak zajít na gyndu. To myslím můžeš i bez vědomí rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí