Borelióza u dětí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
331
27.6.13 20:37

Borelioza u dětí

Prosím, syn 6let je unavený, bolí ho hlava, nohy a bříško, má jakoby zánět spojivek a pokašlává, mohlo by se jednat o boreliozu? flek nemá, klíště měl před 7mi týdny, jsem zoufalá, v úterý má začít chodit na kurz plavání a v srpnu jedem k moři, jak případně dlouho trvá léčba atb a za jak dlouho jsou výsledky? prosím o vaše zkušenosti, hlavně, jak to děti snášely, jestli může s atb chodit ven nebo jen doma v posteli a tak, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
27.6.13 20:44

@ima100k promiň ale tohle bys měla snad řešit s doktorem ne? Může to být jen viróza ale pokud měl klíště, radši bych valila k doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
27.6.13 20:46

@ima100k má teplotu? Zavolala bych doktorovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.6.13 20:47

@Verca1989 ráno jde na krev, řešit to budu, jen mě teď zajímají zkušenosti ostatních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.6.13 20:47

@PetaP k dr jdeme zítra, teplotu vůbec nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
27.6.13 20:49

@ima100k neměl flek, nebude to borelioza. Myslím. neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.6.13 20:51

@smultul flek prý právě být nemusí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
27.6.13 20:51

@smultul flek se dělá ve většině případů, ale směrodatný faktor to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
27.6.13 20:55

My jsme neměli flek a boreliozu máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.6.13 20:57
@lloren píše:
My jsme neměli flek a boreliozu máme

a jak to u vás prosím léčí, jak dlouho to cca může trvat a za jak dlouho bývají výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
27.6.13 21:09

Výsledky kre tak cca 10 dní, ATB dle způsobu léčení lékaře - většinou 3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
27.6.13 21:14

U boreliozy flek být nemusí, navíc klíště nepřenáší jenom boreliozu, ale spoustu dalších infekčních nemocí, které se takto mohou projevovat. Důležité je nenechat se u doktora odbýt a trvat na pořádných testech i s případnou úhradou pacienta, protiože diagnostika je základ. A pokud problémy budou přetrvávat, určitě to řešit. Doktoři mají bohužel tendenci toto bagatelizovat a moc neřešit :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.6.13 21:17

@ivunak díky moc, máme skvělou dětskou dr, tak věřím, že to jen tak nenechá být, případně máme známou dr z orl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
27.6.13 21:27
@ima100k píše:
Prosím, syn 6let je unavený, bolí ho hlava, nohy a bříško, má jakoby zánět spojivek a pokašlává, mohlo by se jednat o boreliozu? flek nemá, klíště měl před 7mi týdny, jsem zoufalá, v úterý má začít chodit na kurz plavání a v srpnu jedem k moři, jak případně dlouho trvá léčba atb a za jak dlouho jsou výsledky? prosím o vaše zkušenosti, hlavně, jak to děti snášely, jestli může s atb chodit ven nebo jen doma v posteli a tak, díky

Mne to teda osobne na boreliozu moc nesedi. Zvlast kasel a zanet spojivek, pokud navic ani nemel flek, tak by me teda borelioza ani nenapadla. Proc by ji mel mit? Spis ma jen nejakou virozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
27.6.13 21:34

Holky já vím že jí máme 3 roky přeléčenou antibiotiky ale máme potíže únava, bolest kloubů a celkově nemoc se táhne dlouho třeba chřipka. Používali jsme koloidní stříbro díky němu jsme dnes vcelku v pohodě ale narušuje to u někoho i psychiku částé bolesti hlavy to je normální :-( jsem z toho neštastná lékař tvrdí že se borelioza vyléčí ale v krvi borelioza zůstane do smrti jen se kontrolují titry nebo tak nějak chodíme na krev jednou za tři měsíce a nejhorší je neléčená borelioza nic nepodcenuj a raději nech krev vzít aby sis za rok netrhala vlasy jistota je jistota a zdravý dítěte nadevše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí