Botičky Adidas, Nike, Puma

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
7.4.13 20:07

Podle poslednich clanku o vyvoji detske nozky, jsou kecy o vyvrtnutych kotnicich prezitek…
Nic takoveho detem nehrozi, maji kotnik pevny dost.

Boty bych si nechala.

• Citovat
  • Upravit
645
7.4.13 20:39

No to je prave ono, kazdy pise neco jinyho a vyber si :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
8.4.13 11:21
@chatwenna píše:
Podle poslednich clanku o vyvoji detske nozky, jsou kecy o vyvrtnutych kotnicich prezitek…
Nic takoveho detem nehrozi, maji kotnik pevny dost.Boty bych si nechala.

To mi říkal i ortoped.

Já synovi kupuju Adidasky/nike/puma, kotníčkové měl jenom první boty (sandálky od Befado nebo Fare? :think: ).Budou mu v červnu tři..

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
8.4.13 11:59

@lucineeccka Ja u ortopeda s malym nebyla.. Ale je to o tom plno clanku na netu.

Ba naopak na zapad od nas je ted bezne, ze se deti uci chodit pouze capackach s tenouckou podrazkou, aby mely kontakt s podlouzkou…
Kdyz naslapujes je prirozene, ze se ti roztahnou prsty na noze, a tim vytvaris stabilitu. Kdyz se dite sesneruje do pevne boty, nema prostor pro roztahnuti prstecku a o to hur udrzuje stabilitu… :)

Takze ja kotnickove boty nemam ani jedny.

Ja nosim adidasky - superstary, uz od patnacti, jsou to me nejmilejsi boty. Maly uz je ma taky. V capackach i jako prvni botu… :)

• Citovat
  • Upravit
645
8.4.13 15:17

Holky diky, asi si je teda nechame. Si rikam, ze stejnak za chvili budu kupovat sandalky a na to hriste tedka ty tenisky budou stacit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
16.8.14 15:37

Botičky supra- jsou vhodné

Ahoj, mžete mi někdo poradit? Přítel koupil malému tyto botky. Co si o nich myslíte? Jsou kotníčkové, špička obebná (mají podrážku asi tak jako cvičky, nebo tenisky). A pata? jak moc má být pevná? Jinak na prstíky je místa taky dost. Myslíte, že mu je můžu dát jako první botičky? Akorát, že nejsou kožené no. A zevnitř jsou jen lehounce tvarované. Děkuji za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.8.14 15:40

@Mikys nezlob se, ale pro me jsou priserne hrozne…snad jsou aspon lehke…nam neurolog, ke kteremu chodime, nedoporucoval pevny kotnik, takze za me hrozne boty..

• Citovat
  • Upravit
3993
16.8.14 17:05

@KackaDoup Nezlob se, ale můžu se zeptat podle čeho tak soudíš? Jen podle toho, že jsou kotníčkové, nebo Tě k tomu vedlo i něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
16.8.14 17:27

@Mikys
a maly uz chodi jak je velky?
jako uplne prvni botky pro cerstve chodici bych koupila boty s detskym atestem a nekoukala na design i prvni zavazovaci botky musou byt i „in“ :D
jako zalezi na Tobe jak ti prijdou…a nebo schovat jestli je maly chodici/nechodici a teprve zacina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
16.8.14 17:28

Jooo a jinak doplnim, ze jsem synovi vzdy kupovala drahe boty s atestem, klenbou a pevnym kotnikem Fare, Superfit atd a nohy ma ploche a kontiky mu taky ujizdi :mrgreen: takze nevim nooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.8.14 17:48

@Bekyn nelibi s eme vubec, soudim tedy d ;) le toho, ani podrazka ani tvar a ani nic, je to jen modni bota

• Citovat
  • Upravit
3993
16.8.14 18:52

@KackaDoup děkuji za objasnění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.8.14 20:56
@Bekyn píše:
@KackaDoup děkuji za objasnění ;)
;)
  • Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
16.8.14 20:56

Jéje, tak mně osobně se teda vůbec nelíbí. Tohle bych malýmu na nožky neobula :|
Mám v plánu se ohledně první obuvi pak někde poradit.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
16.8.14 21:09

@Hr4sek22 :palec: :potlesk: tohle jen jen moda…k chuzi to neni…tedy absolutne ne k prvni chuzi…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková