Botičky Adidas, Nike, Puma

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
363
30.11.09 01:58

Botičky Adidas,Nike,Puma

Ahojky holky, tak mě napadá, je jich plný net i obchody, zda jsou takové botečky pro děti vhodné? Všude se zaobíráme hlavně kvalitou, já bych chtěla mylýmu koupit ty nejzdravější na nožku. Je mi jedno jak vypadají, hlavně aby byly vhodné pro malého a pěkně mu držely nožku. Jak jsou kvalitní značkové boty pro děti? Někdy i vysoká cena nemusí znamenat kvalitu. :cry: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
30.11.09 08:57

Liborek mě od mala botasky adidas nebo nike a nožku má v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
30.11.09 09:06

Ahoj, žirafku určitě nemají, ale my jsme dvoje botky měli a po několika měsících vypadaly stále jako nové (takže kvalitní v tomto ohledu určitě) a byly i kotníčkové, takže snad i takto to bylo v pořádku.
Hlavně byly oboje lehounké, rychle se obouvaly a to pro mě bylo taky dost důležité!
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
30.11.09 12:57

Tyhle boty kvalitni urcite jsou,ale jako prvni boticku,bych je urcite nedavala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
30.11.09 13:24

Vzpomněla jsem si na někdejší rozhovor s návrhářkou bot, která pracuje v zahraničí. Překvapilo mě, že říkala, že boty značek tebou jmenovaných zas tak echt kvalitní nejsou a zvlášť ne pro děti…
Nevím, boty jsem nezkoumala, ani je sama nenosím. Osobně bych se dívala po jiných, i když neprofláknutých značkách. Pokud nejsi finančně limitovaná, velmi kvalitní bývají např. botky zn. Superfit. Pro moji peněženku už jsou teda za limitem, ale krásné jsou, to zas ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.11.09 15:18

Ahoj,malýmu jsem kupovala boty se žirafkou Fare,měl asi troje,stály kolem 600-700 a spokojená jsem s nima moc nebyla.Pak jsem koupila botasky Adidas a zůstanu jedině u nich.Cena je stejná a nejsou tak tvrdý jako třeba Fare.Měli jsme bílý a ani se neodřely,jsou pořád jak nový,takže na jaře zase Adidas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
30.11.09 15:57

Ja si myslim,ze boty techto znacek kvalitni jsou,co se tyka materialu, zivotnosti a vydrze..ale urcite existujou mnohem propracovanejsi botky na detskou nohu,ktere mnohem lepe padnou a splnuji vse,co detska bota splnovat ma.Tech znacek je dost,jen si vybrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
1.12.09 15:30

Myslím, že to nejde takhle paušalizovat. Je třeba vzít botu do ruky a vyzkoušet. Jestli má dostatečně tvrdý opatek, jestli je ohebná a jde lehce v první třetině ohnout, jaký je materiál, jak je těžká. A hlavně, zda jsou kotníčkové - tj. kotníček nesmí vůbec vykukovat. Mě se dostalo do ruky pát botasek zn. Puma a kotníčkové nebyly…

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
2.12.09 12:51

No prave,ja zas omakavala Ady,taky nejsou kotnikovy,jen jedny byly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
2.12.09 22:55

No já teď koupila jedny botasečky Adidas GODD YEAR v A3 sportu. Byli slevněné na 380,– tak jsem je hned vzala. Jsou ohebné, pata pevná a jsou lehké. Akorát tedy nejsou kotníčkové. Jinak třeba zimní máme Fare a jsme spokojení. Třeba švagrová mi chce dovést z Anglie Pumy apod. , protože tam je mají třeba i ve výprodeji za 10 liber. Tak jsem si říkala aby nebyla kvalita na úkor značky. Mě se třeba líbí z Adidasek Superstary. Já je mám pro sebe a jsem maximálně spokojená. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexandra Galova
5.5.12 00:00

Converse

Ahoj! pridávam sa do debaty, a čo Converse kožené pre 2 ročné dieťa?

• Citovat
  • Upravit
645
7.4.13 17:40

Ahoj, chtela bych ozivit tuto diskuzi :) Vcera jsem sla dceri (v breznu ji byly 2 roky) koupit botky na jaro a po domluve s pani prodavackou jsem koupila tenisky Adidas a tedka si tim nejsem nejak jista, jestli je to pro ni vhodne? Zatim mela vzdycky kotnickove, letni ji chci zase kotnickove koupit. Co si myslite o teniskach pro 2lete dite? Premyslim, ze je zitra dojdeme vymenit :think: Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
7.4.13 17:45

Určitě pevný kotník!!! takhle melé dítě namá zpevněnou nožičku…vyvrklá se jí kotníček…vyprdni se na značky…kup dobrý, kožený kotníčkový botičky…pevný okolo kotníků…

• Citovat
  • Upravit
645
7.4.13 17:50

@Jitka1976 Me vubec nejde o znacku… Ja si spis rikala, aby se ji v tech kotnickovych kozenych neparila nozicka, kdyz bude teplejc. No stejnak nad tim porad premyslim, takze je zitra zajdu vymenit pro klid duse. Kazdopadne diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
7.4.13 18:21

Teď se jí nožička pařit nebude…a na léto můžeš pořídit takové ty pevné, kotníkové sandálky…defakto stejné botky jako na ted, ale s „průstřihy“ nebo jak bych to nazvala…prostě pořád pevná botka…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková