Botičky Adidas, Nike, Puma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
16.8.14 21:09

@Hr4sek22 :palec: :potlesk: tohle jen jen moda…k chuzi to neni…tedy absolutne ne k prvni chuzi…

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
16.8.14 21:26

@KackaDoup To mi připomnělo kamaráda, kterej se k nám posledně stavil v něčem takovým :mrgreen: :|

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
16.8.14 21:36

Jinak já se dívala sem.. www.pediped.cz :)

• Citovat
  • Upravit
735
16.8.14 21:41

Holky je to mysleno na prvni chozeni, malemu je 9,5m a zatim zkouší prvni krůčky. Děkuji za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5066
16.8.14 21:44

Ne tohle nejsou boty na první krůčky, za tu cenu bys pořídila, kvalitní dětské boty - tyto bych vrátila a boty pořídila, až je bude syn potřebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.8.14 21:46
@Hr4sek22 píše:
@KackaDoup To mi připomnělo kamaráda, kterej se k nám posledně stavil v něčem takovým :mrgreen: :|
8o :roll: :lol: :poblion: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
16.8.14 21:46

@Mikys to mu prosim nedelej :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
16.8.14 21:47
  • Citovat
  • Upravit
33229
21.8.14 18:39
@Mikys píše:
Holky je to mysleno na prvni chozeni, malemu je 9,5m a zatim zkouší prvni krůčky. Děkuji za nazory

Dokud dítě samostatně-tedy opravdu samostatně (=bez držení/přidržování se, tahání za ruce apod.) nechodí a chůze tedy není dominantním pohybem, tak nedávat žádné boty. Na obcházení nábytku a občasné tlačení kočárku nebo obcházení věcí na zahradě/hrišti stačí kožené capáčky.

První boty, co dítě začne samostatně chodit, by měly pak mít pevný opatek, ale zároveň mít dostatečně pružnou podrážku a být „měkké“. Rozhodně bych tedy nakupovala ve speciálce. Kvalitní obuv pro malé děti vyrábí třeba Sante, SuperFit, Fare.

Ty tvoje boty jsou moc vysoké, dítěti podle mně znemožní správně zapojovat svaly na noze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
23.8.14 10:32

@Svistice
Diky za info. zatim udela tak 3kroky bez drzeni čehokoli. Zatim mu zadne boty nedavam. Ja porad nvm jestli maji byt botky kotnickove, nebo ne. Vsude pise něco jinyho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33229
23.8.14 11:07

@Mikys Klasické kotníčkové, kdy je kotník sešněrovaný bych nedávala (pokud není zdravotní indikace třeba od ortopeda). Co mi nabízela první botky v dětské obuvy, tak všechny sice byly „vyšší“ než třeba bota pro dospělého, měly pevnou patu, ale kotník mohl pracovat.

Kluk měl jako první tyhle sandálky:
http://www.obuvzirafa.com/index.php?…

a teď jsem mu koupila něco takového:

http://www.obuvzirafa.com/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
23.8.14 15:57

@Mikys chodime na neurologii, kde pan doktor se stara i o spousty postizenych a spatne chodicich deti, kotnik ne, a rikal ze bota musi byt hlavne lehouckaaaa, cim lehci tim lepsi..

• Citovat
  • Upravit
735
23.8.14 17:20

@KackaDoup
Jojo to vim, že hlavne lehka…no napriklad jsem se byla podivat na botky. Mely označení zirafkou, certifikat, ale spicka byla hodne spatne ohebna a navic mi přiši tezke.. tai jsem zvedava co nakonec bude mit. Kde se takove prvni botky vubec daji koupit v Praze? Ja jsem v obuvi (ccc, deichmann) nic moc nevidela. Bud byly velké, nebo meli spis backurky nadoma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33229
23.8.14 19:53

@Mikys Pohledej na netu „dětskou zdravotní obuv Praha“. Určitě Ti to něco vyplivne. V deichmannnu a spol bych první boty nekupovala.
Případně koukni na stránky Sante, Fare a SuperFit, určitě tam budou mít seznam svých partnerských prodejen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
6.12.17 13:47

Jestli myslíte boty na zimu, tak můžu doporučit jen Columbie, jsou super!! :palec:
Nepotí se v nich noha, nepromoknou a drží teplo, za mě nejlepší…jen ta cena no, ale za pohodlí svého dítěte příplatím, aby neměl ledové nohy.
Od Adidasu měl jeden rok taky a propadák.. :roll: měl mokrou nohu a byla mu zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková