Nové dětské zimní botičky za 49,-kč !!!

káťa
22.10.09 13:43

Nové dětské zimní botičky za 49,-kč !!!

Musím se s vámi podělit o jeden zážitek. Včera jsem byla na návštěvě na Kladně a mimo jiné jsem navštívila obchod Esse. Mají tam oblečení pro dospělé i děti, většinou podobné jako od vietnamců a laciné (značky Frog atd…) a takovou možnou všehochuť. Loni jsem tam kupovala malé oteplováky za 90,–, tak jsem jen tak bloumala, jestli tam něco šikovného neuvidím. A v tom jsem narazila na dětské zimní botičky v akci za 49,– kč !!! ( měli tam dva druhy, ty druhé stály 99,–kč :wink: ) Měla jsem je v ruce, nevypadaly špatně nebo na první pohled lacině a nekvalitně. Byly takové stylem jako farmářky uvnitř s kožíškem. Samo jsem je nekoupila, ale vrtalo mi to celý večer hlavou. Jak můžou být tak laciné- jaká je tedy jejich výrobní cena, když i za těch 49,– na nich musí přece výrobce i prodejce vydělat. No to jsem z toho blázen. Já kupovala malé zimní botky minulý týden ve zdrav.dětské obuvi za 975,– kč (a to jsem matka samoživitelka :? )- snažím se ušetřit, kde se dá, oblečky kupuju hodně starší, ze sekáčků, nebo zaúkoluju babičku s dědou formou dárků ke svátkům, narozeninám, sobě jsem na sebe nekoupila, co jsme samy (přes rok) vůbec nic, ale na botách malé šetřit nechci. Koupě nelituju, botičky malé skvěle padnou a sluší, ale ta cena mi včera prostě vyrazila dech 8O - a to ty botky opravdu nevypadaly špatně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7584
22.10.09 13:53

Vítek dostal kdysi od mé tety dvoje takové pláťáčky. Kvalita teda byla fakt mizerná .......... ALE svítily, když dítko došláplo. Vítek je měl na sobě párkrát na chatě na pískovišti . Byl mu tak rok a 3/4 a pamatuje si ty superbotičky dodnes.
Chtěl by znovu takové. Jedny stály 5kč. To mi hlava nebere dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
22.10.09 14:35

káťa
mělas je koupit. Kvalita a zdravotní hledisko asi nebude nic moc,ale jako náhradní botky (až ti malá zahučí po kolena do louže :lol: ) se můžou hodit. A i kdyby ne,tak pade tě „nezabije“.
Jinak by mě taky zajímalo,jaké jsou asi výrobní náklady? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.10.09 14:47

Já mám jako náhradní botky po kamarádčině holčičce, takže tyto už by byly třetí, a to už bychom nevyužili.
Ale ta cena je fakt ohromující. Bych chtěla vidět, jaké mají výrobní náklady i ty firmy, které prodávají ty zdrav.botičky kolem 1000,– kč. Nebo je asi lepší, že to nevíme,co ? :wink:

• Citovat
  • Upravit
5579
22.10.09 15:24

Me prijde, ze ty naklady u vsech firem co maji zdravotni detske boty s ruznymi certifikaty hodne stoupaji cenou tech certifikatu. Firma musi zaplatit vselijake testy a co ja vim co jeste a neni to uplne za babku, tak se to pak promitne do ceny… mam dojem, ze podobne je to u autosedacek - vyrobni naklady nejsou velky, ale vsechny testy, kteryma musi projit nez ji pusti na trh jsou to drahy a nakladny.

Jo a jinak asi pred rokem byl kdesi test, kde boticky s tisicem certifikatu za asi tisicovku propadly a obyc botky od tamanu za 2stovky vyhraly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
22.10.09 16:21

Nad cenama jsem taky nedávno uvažovala, např. když v TESCU stojí během sezóny stan 500,–a po sezóně je za 120,– a tak samo je to u oblečení, bot atd. Tak jsme nad tím uvažovali, jaká je cena, vždyť např. materiál na ten stan, zip, práce-no nevím. Ale tak samo i v těch zmiňovaných prodejnách SOS apod. Vím je tam kvalita různá, ale když koupíte boty např. již ve zmiňovaném TESCU či SPARU, Globusu, vše je MADE in CHINA, navíc já když jsem koupila Eli 2× botasky v TESCU, tak při běžné cestě do školy a ze školy je má rozpraskané a botasky, co jsem koupila na písek a na lítajdu v lese do lázní u vietnamců jsou O.K. A teď polemizujme o kvalitě.

O těch testech s botama jsem taky četla či slyšela o autosedačkách polemizovat nebudu, ale myslím, že značka tam hraje taky svou roli, přitom se hlásá, že lepší obyčejná autosedajda než žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.10.09 18:03

jj o kvalitach drahych veci take uvazuji a hoodne premyslim.

Jak pise Doriang firmy ktere prodavaji veci s certifikaty museji za vse mozne platit a proto si to potom nechaji zaplatit od zakaznika.

Minule jsem vyslechla stiznost pani u Bati.Reklamovala dvoje detske backurky ze se po tydnu odlepila podrazka,jedny mel syn na doma a jedny do skolky.Rekla ze chce vratit penize protoze pred dvema tydny u nich reklamovala uplne u stejnou vadu u jinych dvou paru a ty jsou stale jeste v reklamaci ale protoze syn musi v necem chodit tak koupila dvoje nove.Jeden par stal 200kc.Takze pani zaplatila jiz 800kc a nema ani jedny boty.Prodavacka ji odmitla penize vratit ze to je opravitelne.Takze to slepi a pani prijde za tyden zase.

kamaradka ma backurky od vietnamcu,drzi,je spokojena a dite taky.A zaplatila 25kc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
22.10.09 19:17

Já jsem tak koupila bačkůrky v bývalé HYPERNOVĚ, po týdnu nošení ve škole jedna do půlky druhá do 3/4 odlepená, taky měsíc reklamace a výsledek-vrátili nám peníze s tím, že to byla celá várka špatná, že už se jim jich několik párů vrátilo. Manžel mi říkal, že trapasím, že jdu reklamovat papuče za 80,–kč, ale kdyby je lepil, tak lepidlo koupí za 50,–, tak proč to nereklamovat. Ano u vietnamců bych je vzala a vyhodila, ale ty by stály 30,–50,–kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
22.10.09 19:31

Tak u Bati mam s reklamaci taky zkusenost jako kamaradka Taminky - synovi se po 3 tydnech chozeni odlepily suchy zipy na zimnich botach. Penize nam zpatky dat nechteli, boty vymenit taky ne… Pani si je vzala s tim, ze to prisiji. Maji na to 30dni a to ze dite nema v cem chodit je nezajima.
Spis si zvednou trzby, protoze cloveku nezbude nic jineho nez koupit dalsi boty.

Naproti tomu treba u Deichmanna nam hned vratili penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.10.09 19:46

Ja mam dobrou zkusenost v Humanicu,k reklamacim se neotaci zady ale resi.
Presne jak pise Doriang-oni na to maji 30dni ale ze dceko nema v cem chodit je nezajima.
Bata si tim dela celkem spatne jmeno.
U dospeleho cloveka to chapu,ma vice paru bot ale diteti preci nebudu kupovat troje nebo ctvery boty kdyz mi z nich vyroste ze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková