Botičky v Ostravě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1078
21.4.06 18:56

Botičky v Ostravě

Ahojky,

řeším nyní problém. Chci malé koupit botičky, ale bohužel nemohu najít prodejnu obuvi (či lékárnu) v Ostravě - Porubě, kde by je prodávali. Malá má hodně malou nožku, vel.13. Můžete mi poradit?

Krásný víkend

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
138
21.4.06 19:50

Včera jsem dostala tip na obuv v Michálkovicích,prý velký výběr českých botiček za solidní ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
21.4.06 20:08

Ahoj.

Podle jakého číslování?
Jinak my děláme při nákupu bot pravidelné kolečko ( jsem taky z Poruby) - Hlavní třída nahoře u Miloty, kousek za rohem - 17. listopadu ( směrem k nemocnici), Tesco v Porubě - Reno ( koupili jsme tam papučky i jarní botičky), tamtéž na galerii Daichmann a Baťa, Hypernova + na galerii Baťa, Humanic, podobně další nákupní komplexy, v hrabovském Tescu je na galerii menší obchod také s pěknou obuví.
Když to shrnu - kupování bot je pro nás hrůza. Prozatím jsem kupovala 2 boty a 2 papučky - v Renu a u Bati.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.4.06 20:11

V Porube kupuji boticky bud v Mephacentru v lekarne (zdravotnicka obuv - SANTE) nebo nahore nad Hlavni tridou jakoby smerem k nemocnici (Essi).

Ted jsem kupovala holkam sandale - vel. 28 a 20 - ovsem vubec netusim, jake velikosti v to starem cislovani to odpovida. Kazdopadne ty dvacitky je velikost prvnich boticek.

ale pomalinku se priprav na ceny - celokozene botky pro mrne znamena nejakych 500-700Kc :twisted: Tfuj

Ale boty jsou proste jedine, na cem setrit nebudu - takze co usetrim na obleceni uvalim za boty, chjo :(

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.4.06 20:56

Ahoj,
nic nového neporadím, koukáme v obchodech, které už tu byly zmíněny. V některých obuvích prostě dětské boty mají, v některých ne. Taky záleží na kvalitě, že jo. Teď jsme dvakrát nakupovali u Bati a jsme naprosto spokojeni :lol: .
Jinak velikost 13 není hodně malá nožka :wink: , je to naprosto v pohodě - akorát taky nevím přesně jak se to přečíslovává. Každopádně my jsme měli první 11,5 a sestřeničina holčina 11. Tak si myslím, že ty 13 byste měli dobře sehnat :) . stejně mají všude takové to našlapovací měřidlo a boty se musejí vyzkoušet, tak uvidíte.
Přeji dobré pořízení :D .

IvaPe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
22.4.06 09:57

Jsem z Michálkovic a ta obuv tady u nás je taková malinká, starodávná :-), ale už jsem to taky slyšela, že tu jezdí mamky z daleka pro boty , prý gumáčky tu jsou snad nejlevnější. Ještě jsem tam malému botky nekupovala, ale asi se tam zajdu mrknout:-). Za výlohou mají žirafu, takže by měli prodávat opravdu kvalitní boty.Kdybyste tu chtěli přijet, tak jeďte z centra trolejbusem 1O1 nebo 1O4 a vystupte 1 zastávku před konečnou, jmenuje se U lékárny. Obuv uvidíte po pravé straně.

Jinak dobrou zkušenost mám s Baťou v centru, ochotné prodavačky pomůžou změřit nožku a vybrat. Naopak Baťa v Carefouru katastrofa, prodavačka nás odbyla, možná jsem špatně natrefila, ale říkalo mi to více lidí.

Nejhorší zkušenosti máme ovšem s Renem, já všechny odrazuju na potkání od nákupu tam. Nejprve jsme si donesli každou botu jinou velikost, nezkontrolovali jsme si to bohužel pořádně a ani prodavačka, i když to obvykle všude dělají. No a pak když už jsme teda měli obě stejné , tak jsme v nich chodili asi tři týdny a najednou praskla kůže kolem kotníků( ta vrchní část boty byla z takové jemnější a tenší kůže, už bych takové boty nekoupila). Tak jsme jeli reklamovat a paní byla na manžela hodně nepříjemná, prý jsme to zničili používáním, přitom to bylo jen na jedné botě, a po použití tři týdny mi to připadá zvláštní. Evidentně ta kůže na jedné botě byla nekvalitní.Pak jsme samozřejmě museli čekat měsíc. Posílali to na nějaké posouzení, paní prodavačka tvrdila, že ona by to rozhodně neuznala. No nakonec naštěstí přijela nějaká paní posuzovatelka tam a rozhodla, že to je nekvalitní bota a vrátili nám peníze. Bylo to hlavně asi i díky tomu, že manžel už je v reklamacích dost zběhlý :-) a jen tak se nedá odradit. Pak jsme šli koupit boty raději k Baťovi a byli jsme moc spokojení, paní ochotná, boty skvělé a dokonce už i sleva na zimní,takže jsme něco i ušetřili .-).

Tak přeju dobrou ruku při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect