Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci si nechat dát botulotoxin do čela a mezi obočí. Máte nějaké zkušenosti s klinikami v Praze a okolí? Hledám ideální levnou a spolehlivou kliniku. Budu ráda za každý postřeh. Děkuji
.. Nikdo nereaguje. Ale slyšela jsem chválu na www.***.cz - Mudr. Renata Handlová. Asi jí zkusím ![]()
Editace adminem - odstranění odkazu
@ewelinka píše:.. Nikdo nereaguje. Ale slyšela jsem chválu na www.ebotox.cz - Mudr. Renata Handlová. Asi jí zkusím
souhlas, doporučuji.
@ewelinka píše:
@Burj Chalifa DALŠÍ! Díky!!!
pí. dr. skvělá, příjemná, naše Renatka. A výborně a lidsky si s ní i popovídáte.
Asi moc zkušeností tady ženy nemají
Já jsem přesvědčena, že na zákrok jít chci. Jen nevím kam.
@balestra píše:
Asi moc zkušeností tady ženy nemajíJá jsem přesvědčena, že na zákrok jít chci. Jen nevím kam.
to máš tak. Klinik je v Praze hrozně moc, velké, malé, známé, neznámé, ty velké si do ceny opíchnutí Tvého čela započítají i rekonstrukci průčelí svého
.Malé ordinace mají individuálnější přístup ke klientovi a to včetně rozsahu zákroků a jejich ceny.
@Burj Chalifa no jo, ale ebotox má poslední aktualizaci na stránkách před 2mi roky, stránky vypadají i nemoderně a navíc, nikdo nebere telefon… To mě trochu odrazuje tedy.
@balestra píše:
@Burj Chalifa no jo, ale ebotox má poslední aktualizaci na stránkách před 2mi roky, stránky vypadají i nemoderně a navíc, nikdo nebere telefon… To mě trochu odrazuje tedy.
Na stránky nedej, pí. dr. si na psanou a tištěnou reklamu, ani tu internetovou moc nehraje. Telefon bere dr. Handlová osobně a pokud momentálně telefon nebere, právě má na křesle klienta. Klienti k ní chodí na doporučení těch, co u ní už jsou. I já se k ní takto dostala, tak se o ní dozvěděla.
@balestra píše:
Ok, děkuji. Již zavolala zpět, takže příští týden na to jdu
tak dej vědět!
Mám to za sebou a i botox začal fungovat. Je to nezvyk, ale jsem spokojená. Jen mně trochu nateklo jedno oko a nevím, zda je to alergická reakce na něco ve vzduchu či na botox. Snad s tím nebudu zápasit dlouho.
@balestra píše:
Mám to za sebou a i botox začal fungovat. Je to nezvyk, ale jsem spokojená. Jen mně trochu nateklo jedno oko a nevím, zda je to alergická reakce na něco ve vzduchu či na botox. Snad s tím nebudu zápasit dlouho.
to je skvělé! Byla jsi u pí. dr. Handlové?