Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neposílala bych žádný dopis. Případně, ať je osobní schůzka - společný oběd, káva apod, ale rozhodně ne dopis… ![]()
Zajděte na společný oběd i s přítelem, ať víš v čem je problém. Dopis mi přijde jako hloupost, když ji ani neznáš. A úplatky rovněž moc nechápu
@Anonymní píše:
Hezký den přeji potřebuji napsat dopis přítelové mamce protože mně nemá v lásce a ani mně nepoznala osobně a už si udělala svůj názor na mně. A na přítele tlačí už si se sní rozešel L a on je utlačován. Tak bych jí chtěla napsat dopis a poslat k tomu kytici a nebo nějaký balík poradíte co dělat nechci přítele ztratit.
nic neposílej, nepomůžeš vůbec ničemu. jak dlouho spolu jste? přítel musí vědět sám jaká jsi a jestli s tebou chce být. zažila jsme něco podobného, budeš ta nehorší, zvykni si a neřeš jí ![]()
@Xiraxinek Jenže přítel řekl že mně nepotřebuji vidět a že na něj tlačí už si se sní rozešel
Člověku, který mě osobně nikdy nepoznal, přesto si na mě udělal negativní názor, bych neposílala ani dopis ani kytku. Ignorovala bych ji. Ty chodíš s přítelem, ne s jeho matkou, on je ten, kdo si má v rodině udělt pořádek a bojovat za svou lásku. Pokud se s tebou rozejde na základě přání své mamminky, pak za to nestál. Nepodlézej, chovekj se slušně a buď svá. Važ si sebe. A tu ženskou ignoruj, pokud nemá zájem tě poznat.
@Anonymní píše:
@Xiraxinek Jenže přítel řekl že mně nepotřebuji vidět a že na něj tlačí už si se sní rozešel
Tak v tom případě snad on ví nejlépe, co chce a nechce, ne? Kolik je Vám je let? ![]()
Nechápu jaká omluva
, manžel mě to řekl jasně že by jí nebyla dobrá žádná a lepší fakt neřešit, manžel od začátku stál vždy na mé straně ![]()
@Markéta80 Pul roku semnou nekomunikuje jeho mamka, ani mně nezná osobně nikdo v jeho rodině z přítem to bude rok ale on bylí z rodiči.
Nemáš se jí za co omlouvat, dopis tady stejně nepomůže. Nelez lidem do zadku, aby ses zalíbila.
Pokud přítel nebude stát za tebou, tak to není ten správný chlap. Asi spíš kluk, mi tak přijde.
@Kfětoslava Máš pravdu ale nechci o přítele příjít skrze jeho mamky tlačí na něj tak moc že sám je utlačován, a on moc dobře ví že pokud jeho mamka mně ráda nemá nikdy to dobré nebude ty vztahy takže to chce abych zakročila a udělala proto něco. Než ho tak utlačí jeho mamka že budu bez něj.
@Anonymní píše:
@Kfětoslava Máš pravdu ale nechci o přítele příjít skrze jeho mamky tlačí na něj tak moc že sám je utlačován, a on moc dobře ví že pokud jeho mamka mně ráda nemá nikdy to dobré nebude ty vztahy takže to chce abych zakročila a udělala proto něco. Než ho tak utlačí jeho mamka že budu bez něj.
věř mi že v takovém případě ti bez něj bude lépe…
Přítele, který se nechá utlačovat, nebrat. Tohle musí vyřešit přítel.
Vy dvě se neznáte, zřejmě jste si nic neudělaly, tak proč vypisovat a posílat? Jako přání k narozeninám bych ještě chápala, ale takhle?
@CokeLady píše:
podle psaní a vyjadřování asi tak 13
Nejsem si právě moc jistá, že by takový psaný projev maminku přesvědčil, ale nechtěla jsem být zlá ![]()
@Anonymní píše:
Opakuji, pokud ho matka dotlačí k tomu, aby se s tebou rozešel, pak je to blb a nestojí za to. Buď mě muž miluje nebo dělá, co si přeje maminka. Nikdy bych se neomlouvala za něco, co jsem neudělala, co chceš do dopisu napsat? : Omlouvám se, že nejsem dot bohatá nebo vzdělaná dle vašich představ? Nebo, že nejsem blondýna? Nebo mám jiné koníčky, než si přejete?- Vidíš v tom tu absurditu? Pokud chceš udělat vstřícné gesto, pozvěte jí v neděli na oběd. Pokud odmítne, tak bych na ní už nepřemýšlela.
Hezký den přeji potřebuji napsat dopis přítelové mamce protože mně nemá v lásce a ani mně nepoznala osobně a už si udělala svůj názor na mně. A na přítele tlačí už si se sní rozešel L a on je utlačován. Tak bych jí chtěla napsat dopis a poslat k tomu kytici a nebo nějaký balík poradíte co dělat nechci přítele ztratit.