Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Myslím, že to není nejlepší způsob, jak mít se svými dětmi dobrý vztah. Jsem s přítelem v podobné situaci, akorát opačně. Já svobodná a on rozvedený, 2 děti (ne v péči). A to, jak moc hádky poznamenaly vztahy v mé rodině právě kvůli tomu, to už se nedá nikdy vrátit zpět. Nemusí člověk se vším souhlasit, ale měl by si být vědom nějakých svých hranic a toho, že každý máme možnost vlastní volby.
No tohle je ale typicka situace, v realu to tak proste je, zcela bezna vec. Co znam v okoli tyhle vztahy rozvedeny-svobodna (nebo opacne) rodina to nikdy nevita s naruci, problemy jsou a budou, pak prijdu na emimino a vse je zalite sluncem, pokrytectvi jako svina. Ono se to lehce pise, lehce se radi, pokud se me to netyka ![]()
@lauraka píše:
Me by spis zajimal pohled z druhe strany, zda byste byly jako matky tak nad veci a free za kazdou partnerku, kterou by si vas potomek privedl. Ja rozhodne ne, klidne to priznam. Vadilo by mi treba, kdyby si muj svobodny syn nasel rozvedenou partnerku s dvema detma. proto ani nepujdu s davem v teto diskuzi a nebudu odsuzovat matku, ktera nema rada partnerku sveho syna, treba ma nejakej duvod.
To je taky fakt, mám doma tři kluky… Budu zlá!!!
O mě se tu jednou budou zakládat diskuze, pche
![]()
@Dojcanis píše:
Vždyť si dělá p*del![]()
![]()
ja se obavam, ze ne. protoze ona uz to tu jednou resila (nebo dokonce dvakrat) uplne si tu diskuzi pamatuju - matka pritele ji nema rada, sestra pritele ji nema rada, ona jim posila smsky a snazi se domoci se nejake prizne a chtela jim posilat kvetiny atd.
jo a maminka synovi „nedovolila“ se k ni odstehovat - tak v kostce ![]()
@Ali-Ali píše:
ja se obavam, ze ne. protoze ona uz to tu jednou resila (nebo dokonce dvakrat) uplne si tu diskuzi pamatuju - matka pritele ji nema rada, sestra pritele ji nema rada, ona jim posila smsky a snazi se domoci se nejake prizne a chtela jim posilat kvetiny atd.
jo a maminka synovi „nedovolila“ se k ni odstehovat - tak v kostce
Ojééééé, taková emimi telenovela? Bych se na to vybodla, lézt do pr.dele někomu, kdo o mě nestojí… Hlavně, zda partner má všech v kupě a jestli ne, tak co s ním a jeho familií ![]()
@Xiraxinek píše:
Ojééééé, taková emimi telenovela? Bych se na to vybodla, lézt do pr.dele někomu, kdo o mě nestojí… Hlavně, zda partner má všech v kupě a jestli ne, tak co s ním a jeho familií
no, ono podle tech predchozich diskuzi, to tam v kupe nema nikdo ![]()
@lauraka píše:
No tohle je ale typicka situace, v realu to tak proste je, zcela bezna vec. Co znam v okoli tyhle vztahy rozvedeny-svobodna (nebo opacne) rodina to nikdy nevita s naruci, problemy jsou a budou, pak prijdu na emimino a vse je zalite sluncem, pokrytectvi jako svina. Ono se to lehce pise, lehce se radi, pokud se me to netyka
Naštěstí mám na rozdíl od tvého okolí rozumnou rodinu, která nikdy neřešila, zda je dotyčný rozvedený či nikoliv a brali ho vždy jen podle toho jaký je. A i pokud se jim zrovna extra nelíbil, tak ho stále respektovali jako někoho, koho jsem si vybrala já, protože to je/bude (případně byl) můj partner, nikoliv jejich.
@Ali-Ali píše:
no, ono podle tech predchozich diskuzi, to tam v kupe nema nikdo
Jdu číst, podle tvého nakousnutí to vypadá zajímavě ![]()
@Anonymní píše:
Hezký den přeji potřebuji napsat dopis přítelové mamce protože mně nemá v lásce a ani mně nepoznala osobně a už si udělala svůj názor na mně. A na přítele tlačí už si se sní rozešel L a on je utlačován. Tak bych jí chtěla napsat dopis a poslat k tomu kytici a nebo nějaký balík poradíte co dělat nechci přítele ztratit.
neposílala bych nic - on je malý kluk, že se nechá utlačovat?
Tak treba: Mila maminko, rozhodla jsem ziskat prvni misto v ritolezectvi a klidne vam prislusne misto obkrouzim prstikem, kdyz me vezmete na milost. Staci, abyste nedelala natlak na vaseho syna, on jakozto ukazkovy mamanek (a tudiz vhodny chovny jedinec ke zplozeni deti) nevydrzi moc dlouho odolavat.
Stoji ti nekdo takovy za to? Takovyhle tchyne, jakmile se zuby nehty drzis jejich chlapecka, se drzi zuby nehty tebe a s pomalou jistotou te vysavaji.
@Anonymní píše:
@Xiraxinek Jenže přítel řekl že mně nepotřebuji vidět a že na něj tlačí už si se sní rozešel
kašli na takového - takový, co se neumí sám rozhodnout, za to nestojí.
@Anonymní píše:
@Xiraxinek Jenže přítel řekl že mně nepotřebuji vidět a že na něj tlačí už si se sní rozešel
Jestli to náhodou nebude tak, že se chce rozejít přítel a za maminku to pouze maskuje…
@martina.se @j.a.n.i1 Pokud zakladatelce patří i ty další diskuze, kde sama tlačila, aby se přítel k ní nastěhoval xx km, skončil v práci atd a to vše (tehdy) po 3 měsících známosti, tak se ani nedivím… Nemám ráda, když mi někdo něco diktuje a pokud jsi do něj takhle hučela a dozvěděla se to i jeho matinka, tak mi je jasné, že svého mamánka Ti nechat nechce…
@blabla123 píše:
Zakladatelko, kolik je tobě a příteli let?
Už jsi minimálně pátá, která se ptá a odpověď stále žádná… ![]()