Dopis na omluvu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
3.5.16 11:37

Chápu to správně, že on po tobě chce, abys to vyřešila s matinkou za něj 8o
vem nohy na ramena a rozum do hrsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
3.5.16 11:37
@Anonymní píše:
@Markéta80 Pul roku semnou nekomunikuje jeho mamka, ani mně nezná osobně nikdo v jeho rodině z přítem to bude rok ale on bylí z rodiči.

nedělej fakt nic, alespon vidíš jaká ona je :jazyk:. Vše je na tvém příteli jak moc chce být s tebou. já cca po roce s ní kontakt přerušila, za půl roku přišla ona s omluvou kterou jsem v dobré víře přijala. ted se spolu nebavíme víc jak 6 let a mam klid :jazyk: ted at si najde na pomlouvání někoho jiného :palec: Sebrala jsem jí jejího prvorozeného, to je ta moje chyba :mrgreen: a ten klid, nádhera :mrgreen: At uděláš cokoliv bude to špatně, navíc tkhle se ponižovat, ta moje mě naopak chtěla poznat co nejdřív, samo obrázek o mě měla taky hned a nic hezkého. jsme s manželem o rok, já starší takže první důvod že jsme starší a v sexu zkušená tak to nejde. Realita byla jiná, pro oba vše bylo poprvé, atd vždy se něco našlo a pak pohár přetekl a kontakt jsem utnula definitivně. nenaděláš nic, otázka jaký máte vztah a jestli jsi pro něj tak důležitá nebo raději bude na její straně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
3.5.16 11:39
@Anonymní píše:
Hezký den přeji potřebuji napsat dopis přítelové mamce protože mně nemá v lásce a ani mně nepoznala osobně a už si udělala svůj názor na mně. A na přítele tlačí už si se sní rozešel L a on je utlačován. Tak bych jí chtěla napsat dopis a poslat k tomu kytici a nebo nějaký balík poradíte co dělat nechci přítele ztratit.

nějak nechápu, za co se jí chceš omluvit-že jsi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.16 11:45

@suricata Přítel nechce abych to řešila on nic neříká spíše se chová zvláštně a hodně je utlačován dokonce jak byl u mě tam mu volá a říká ty jsi mi volal a on ne a ona udělala jsem polívku a ještě něco vymyslím a on no už za chvílí pojedu a ona ty jsi ještě nejel říkal si že budeš doma na oběd takže budeš doma ve tři to není možné a ukončili pak hovor!

• Citovat
  • Upravit
12330
3.5.16 11:48
@Anonymní píše:
@suricata Přítel nechce abych to řešila on nic neříká spíše se chová zvláštně a hodně je utlačován dokonce jak byl u mě tam mu volá a říká ty jsi mi volal a on ne a ona udělala jsem polívku a ještě něco vymyslím a on no už za chvílí pojedu a ona ty jsi ještě nejel říkal si že budeš doma na oběd takže budeš doma ve tři to není možné a ukončili pak hovor!

a volala mu určitě maminka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.5.16 11:49

Tak když nechce, abys to řešila, tak to neřeš. Fakt! My ženské máme vysokou potřebu řešit, znám i podle sebe, ale nejlíp uděláš, když řešit nebudeš, toto není tvoje starost, vykašli se na to, toto si musí vybojovat on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.16 11:51

@iiiv ano

• Citovat
  • Upravit
59391
3.5.16 11:51
@Anonymní píše:
@suricata Přítel nechce abych to řešila on nic neříká spíše se chová zvláštně a hodně je utlačován dokonce jak byl u mě tam mu volá a říká ty jsi mi volal a on ne a ona udělala jsem polívku a ještě něco vymyslím a on no už za chvílí pojedu a ona ty jsi ještě nejel říkal si že budeš doma na oběd takže budeš doma ve tři to není možné a ukončili pak hovor!

to znam zkouší to, manžel jí to párkrát uvěřil a pak už jí řekl at se do ničeho nemíchá a že dorazí večer :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
3.5.16 11:53
@CokeLady píše:
podle psaní a vyjadřování asi tak 13 :roll:

Jo viď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
3.5.16 11:55

Nezlob se na mě, ty se bojíš že kvůli mamince přijdeš o chlapa, ale dle mého to není chlap pokud si za vaším vztahem nestojí. Než někoho kdo si nechá mluvit do vztahu a raději se s partnrkou rozejde, jen aby měl klid, tak ten za to opravdu nestojí. Ber to tak, že pokud se takto nechá ovlivnit, byl by to vztah ve třech, ne ve dvou. Žádný dopis nepiš, není za co se omlouvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101626
@suricata píše:
věř mi že v takovém případě ti bez něj bude lépe…

Trefné a hluboce pravdivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
@Anonymní píše:
Hezký den přeji potřebuji napsat dopis přítelové mamce protože mně nemá v lásce a ani mně nepoznala osobně a už si udělala svůj názor na mně. A na přítele tlačí už si se sní rozešel L a on je utlačován. Tak bych jí chtěla napsat dopis a poslat k tomu kytici a nebo nějaký balík poradíte co dělat nechci přítele ztratit.

Neřeš, nevnucuj se dopisem, nemáš proč… Je to problém výhradně mezi přítelem a jeho matkou!!!

Rok jste spolu a nepředstavil Tě doma? No potěš koště :think:

• Citovat
  • Upravit
20767
3.5.16 11:57
@medunka23 píše:
Nezlob se na mě, ty se bojíš že kvůli mamince přijdeš o chlapa, ale dle mého to není chlap pokud si za vaším vztahem nestojí. Než někoho kdo si nechá mluvit do vztahu a raději se s partnrkou rozejde, jen aby měl klid, tak ten za to opravdu nestojí. Ber to tak, že pokud se takto nechá ovlivnit, byl by to vztah ve třech, ne ve dvou. Žádný dopis nepiš, není za co se omlouvat

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.16 11:58

@ivik21 nekomunikuje od Ledna semnou jeho mamka a valí mu do hlavy klíny a pořád něco jen aby prostě nebyl semnou ona dle mého ví jak na něj.

• Citovat
  • Upravit
20767
3.5.16 12:00
@Anonymní píše:
@ivik21 nekomunikuje od Ledna semnou jeho mamka a valí mu do hlavy klíny a pořád něco jen aby prostě nebyl semnou ona dle mého ví jak na něj.

POkud tě miluje, tak si nic do hlavy navalit nenechá. Pokud nechá, tak bys měla být ráda, že s takovým chlapem nejsi. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová