Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lauraka vychovávám své kluky s láskou a respektem, pokud mi přivedou svou vyvolenou, udělám maximum, abychom spolu vycházely, mám ve své kluky důvěru a respektuji jejich výběr, mým cílem je mít spokojené děti a pokud je udělá spokojené rozvedená, ok.
Me by nevadilo kdyby si syn nasel zenskou s detma ale asi by mi vadilo kdyby ona uz nechtela deti s mym synem
@lauraka píše:
@pikola At si najdou k sobe rovneho ne?
Takže az se synacek rozvede, bude muset hledat taky rozvedenou.. Chudák..
@lauraka píše:
Me by spis zajimal pohled z druhe strany, zda byste byly jako matky tak nad veci a free za kazdou partnerku, kterou by si vas potomek privedl. Ja rozhodne ne, klidne to priznam. Vadilo by mi treba, kdyby si muj svobodny syn nasel rozvedenou partnerku s dvema detma. proto ani nepujdu s davem v teto diskuzi a nebudu odsuzovat matku, ktera nema rada partnerku sveho syna, treba ma nejakej duvod.
Mohu poskytnou pouze druhý pohled mých rodičů… ano nebyli vždy free a nad věcí, ale nikdy k našemu výběru partnerů neřekli ani slovo, i když se jim třeba nelíbil…
@pikola píše:
Takže az se synacek rozvede, bude muset hledat taky rozvedenou.. Chudák..
Ale pozor jen takovou co nemá děti ve své péči, když on je nebude mít taky…
@lauraka píše:
Me by spis zajimal pohled z druhe strany, zda byste byly jako matky tak nad veci a free za kazdou partnerku, kterou by si vas potomek privedl. Ja rozhodne ne, klidne to priznam. Vadilo by mi treba, kdyby si muj svobodny syn nasel rozvedenou partnerku s dvema detma. proto ani nepujdu s davem v teto diskuzi a nebudu odsuzovat matku, ktera nema rada partnerku sveho syna, treba ma nejakej duvod.
Na emiminu se dítě od narození vychovává s respektem, ale respektovat výběr dospělého člověka, to néééé. To tě bude mít tvůj potomek moc rád. Jen si uvědom, že s velkou pravděpodobností pro něj bude důležitější partnerka, než ty.
@j.a.n.i1 no tak se trapili v tichu doma, to neni moc velkej rozdil..mne by vadilo i to, mrzelo by me, kdyby si rodice nerozumeli s partnerem..
Příspěvek upraven 03.05.16 v 13:10
Ufff…taky se ptám, kolik vám oběma je? Když se teda nebavíte od ledna, tak jak to bylo předtím? Proč se to změnilo? Hlavně jí nic nepiš a neposílej. Někde musí být zakopaný pes, přece každý člověk má nějaký důvod, proč někoho nemá rád
![]()
Jinak k tematu, me by to teda vadilo, ze nejsem rodicum partnera po chuti, trapila bych se tim a chtela bych vedet proc tomu tak je. Zakladatelce rozumim, ze se to snazi urovnat. Bohuzel ta forma dopisu je dost nestastna, takhle bych na to nesla, spis bych je pozvala na veceri, uvarila neco dobreho i s moucnikem…
@lauraka píše:
Myslím, že to není nejlepší způsob, jak mít se svými dětmi dobrý vztah. Jsem s přítelem v podobné situaci, akorát opačně. Já svobodná a on rozvedený, 2 děti (ne v péči). A to, jak moc hádky poznamenaly vztahy v mé rodině právě kvůli tomu, to už se nedá nikdy vrátit zpět. Nemusí člověk se vším souhlasit, ale měl by si být vědom nějakých svých hranic a toho, že každý máme možnost vlastní volby.
@nostress píše:
Proč tě nemá jeho matka ráda? Můžu se zeptat, jaké jsi národnosti? Žádný dopis
prosím tě nepiš. Pokud si najdeš partnera, který tě bude opravdu milovat,
tak se tě dokáže zastat i proti celému světu.
taky jsem si rikala jestli nejde o cizinku