Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Celkově nechápu situaci. kolik je tobě a kolik příteli? to fakt za ten rok co jste spolu neznáš jeho rodinu? co se v lednu stalo že s tebou nekomunikuje? před tím se s tebou bavila?(jak když jí neznáš).chováte se všichni podezřele..
@Anonymní píše:
@ivik21 nekomunikuje od Ledna semnou jeho mamka a valí mu do hlavy klíny a pořád něco jen aby prostě nebyl semnou ona dle mého ví jak na něj.
Tak znova, kolik Vám je proboha let?
![]()
@Anonymní píše:
@ivik21 nekomunikuje od Ledna semnou jeho mamka a valí mu do hlavy klíny a pořád něco jen aby prostě nebyl semnou ona dle mého ví jak na něj.
no jo no, maminky a jejich chlapečci ![]()
jestli chceš vyhrát, buď svá a neřeš, ale to už jsem radila, takže se opakuji a vidím, že ty prostě řešit chceš, že nechceš rady, chceš si postěžovat.
Holka, za 1.) dle tvého psaného projevu bych raději neposlala ani sms s pozdravem z dovolené, protože přelouskat tvé vyjadřování je vážně hrůza.
za 2.) pokud si tě chlap neumí doma obhájit, tak to není chlap, ale mazánek, který má bobky z mamky. Jak se o takového člověka chceš opřít? Jdi radši dál, pokud se bojí maminky a skáče jak ona píská, tak s tím nic neuděláš
za 3.) co bys jí i tak chtěla psát? Omlouvám se, že jsem mladá, zamilovaná do vašeho syna, že naši nejsou milionáři, nemám doktorát a nejsem pro vás dost dobrá?
Samozřejmě, že ví jak na něj, porodila ho, vychovala ho a žije s ním (dle tvého psaní tipuju že od porodu mazánka to bude nanejvýš 17 let
)… A říkala si, že matinka tě absolutně nezná a teď píšeš, že s tebou nekomunikuje od ledna? Takže tě tedy nějak minimálně zná.. A bohužel, hodně lidí ten osobní kontakt nepotřebuje, aby si utvořil o člověku obrázek, takže pokud sis jí dejme tomu například přidala na slavném FaceBooku a psala jí tam cosi stylem vyjadřování, jaký máš tady a snažila se být top snacha, tak se nediv..
Jdi dál, pokud se on nechce matince postavit, ty s tím nic neuděláš ![]()
Myslím, že na to je jediný lék, a to, aby maminka poznala, že jsi pro jejího syna ta pravá. Musí tě poznat osobně, tedy přidávám se k tomu, abys prostě usilovala o odbourání bariér mezi ámi. Ostatně pokud si plánujete někdy děti apod., jenom uvítáš, když budete udržovat normální vztahy a styky.
Pro případ, že by snahy o normalizaci vztahů nevyšly, doporučuji místo kytice a bonboniery zaslat dárek z darujhovno.cz
Rozhodně blbost jí něco psát. Pokud tedy jsi opravdu neudělala něco, kvůli čemu může být naštvaná (?).
@CokeLady … taky mi to tak přijde
…
Anonymní - Mamanky NEBRAT!!!
… Pokud by o tebe stal, tak ho ani maminka nezlomi.
Vyprdni se na něj… chvíli si poplaces a brzy zjistíš, že na tebe ceka jiný - LEPŠÍ ![]()
Hlavu vzhůru a oci dokoran, ať o toho pravého nepropasnes ![]()
A duvod proc se s tebou ma rozejit? podle ceho si na tebe udelala nazor? Jak jste s mamou komunikovaly kdyz se neznate? Jinak na pritelovo rodinu taky poznala az po nekolika letech
mel k tomu svy duvody..
Me by spis zajimal pohled z druhe strany, zda byste byly jako matky tak nad veci a free za kazdou partnerku, kterou by si vas potomek privedl. Ja rozhodne ne, klidne to priznam. Vadilo by mi treba, kdyby si muj svobodny syn nasel rozvedenou partnerku s dvema detma. proto ani nepujdu s davem v teto diskuzi a nebudu odsuzovat matku, ktera nema rada partnerku sveho syna, treba ma nejakej duvod.
Cim vic zakladatelko buded tlacit na pilu tim to bude horší. Nicmene pokud chlap ukonci vztah, protože si to matinka preje je DE*IL a pokud by byli deti, trpěla by si ještě víc. Mamanci jsou totiž nejhorsi. Nohy na ramena s utíkej!!!
@lauraka píše:
Me by spis zajimal pohled z druhe strany, zda byste byly jako matky tak nad veci a free za kazdou partnerku, kterou by si vas potomek privedl. Ja rozhodne ne, klidne to priznam. Vadilo by mi treba, kdyby si muj svobodny syn nasel rozvedenou partnerku s dvema detma. proto ani nepujdu s davem v teto diskuzi a nebudu odsuzovat matku, ktera nema rada partnerku sveho syna, treba ma nejakej duvod.
Takže všechny rozvedené matky maji byt navždy samy?
@lauraka píše:
no me by prave zajimalo jaky kdyz se neznaj..
@lauraka vychovávám své kluky s láskou a respektem, pokud mi přivedou svou vyvolenou, udělám maximum, abychom spolu vycházely, mám ve své kluky důvěru a respektuji jejich výběr, mým cílem je mít spokojené děti a pokud je udělá spokojené rozvedená, ok.
Me by nevadilo kdyby si syn nasel zenskou s detma ale asi by mi vadilo kdyby ona uz nechtela deti s mym synem