Dopis na omluvu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15150
3.5.16 12:02

Celkově nechápu situaci. kolik je tobě a kolik příteli? to fakt za ten rok co jste spolu neznáš jeho rodinu? co se v lednu stalo že s tebou nekomunikuje? před tím se s tebou bavila?(jak když jí neznáš).chováte se všichni podezřele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
@Anonymní píše:
@ivik21 nekomunikuje od Ledna semnou jeho mamka a valí mu do hlavy klíny a pořád něco jen aby prostě nebyl semnou ona dle mého ví jak na něj.

Tak znova, kolik Vám je proboha let? 8o :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
@Anonymní píše:
@ivik21 nekomunikuje od Ledna semnou jeho mamka a valí mu do hlavy klíny a pořád něco jen aby prostě nebyl semnou ona dle mého ví jak na něj.

no jo no, maminky a jejich chlapečci :srdce:
jestli chceš vyhrát, buď svá a neřeš, ale to už jsem radila, takže se opakuji a vidím, že ty prostě řešit chceš, že nechceš rady, chceš si postěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
3.5.16 12:07

:roll: Holka, za 1.) dle tvého psaného projevu bych raději neposlala ani sms s pozdravem z dovolené, protože přelouskat tvé vyjadřování je vážně hrůza. :andel: za 2.) pokud si tě chlap neumí doma obhájit, tak to není chlap, ale mazánek, který má bobky z mamky. Jak se o takového člověka chceš opřít? Jdi radši dál, pokud se bojí maminky a skáče jak ona píská, tak s tím nic neuděláš :nevim: za 3.) co bys jí i tak chtěla psát? Omlouvám se, že jsem mladá, zamilovaná do vašeho syna, že naši nejsou milionáři, nemám doktorát a nejsem pro vás dost dobrá? :roll: Samozřejmě, že ví jak na něj, porodila ho, vychovala ho a žije s ním (dle tvého psaní tipuju že od porodu mazánka to bude nanejvýš 17 let :think: )… A říkala si, že matinka tě absolutně nezná a teď píšeš, že s tebou nekomunikuje od ledna? Takže tě tedy nějak minimálně zná.. A bohužel, hodně lidí ten osobní kontakt nepotřebuje, aby si utvořil o člověku obrázek, takže pokud sis jí dejme tomu například přidala na slavném FaceBooku a psala jí tam cosi stylem vyjadřování, jaký máš tady a snažila se být top snacha, tak se nediv.. :nevim: Jdi dál, pokud se on nechce matince postavit, ty s tím nic neuděláš ;)

• Citovat
  • Upravit
10245
3.5.16 12:17

Myslím, že na to je jediný lék, a to, aby maminka poznala, že jsi pro jejího syna ta pravá. Musí tě poznat osobně, tedy přidávám se k tomu, abys prostě usilovala o odbourání bariér mezi ámi. Ostatně pokud si plánujete někdy děti apod., jenom uvítáš, když budete udržovat normální vztahy a styky.
Pro případ, že by snahy o normalizaci vztahů nevyšly, doporučuji místo kytice a bonboniery zaslat dárek z darujhovno.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.5.16 12:18

Rozhodně blbost jí něco psát. Pokud tedy jsi opravdu neudělala něco, kvůli čemu může být naštvaná (?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
3.5.16 12:20

@CokeLady … taky mi to tak přijde :?
Anonymní - Mamanky NEBRAT!!! :P… Pokud by o tebe stal, tak ho ani maminka nezlomi.
Vyprdni se na něj… chvíli si poplaces a brzy zjistíš, že na tebe ceka jiný - LEPŠÍ :lol:
Hlavu vzhůru a oci dokoran, ať o toho pravého nepropasnes :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
3.5.16 12:39

Vždyť si dělá p*del :mrgreen: :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
3.5.16 12:44

A duvod proc se s tebou ma rozejit? podle ceho si na tebe udelala nazor? Jak jste s mamou komunikovaly kdyz se neznate? Jinak na pritelovo rodinu taky poznala az po nekolika letech :nevim: mel k tomu svy duvody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
3.5.16 12:46

Me by spis zajimal pohled z druhe strany, zda byste byly jako matky tak nad veci a free za kazdou partnerku, kterou by si vas potomek privedl. Ja rozhodne ne, klidne to priznam. Vadilo by mi treba, kdyby si muj svobodny syn nasel rozvedenou partnerku s dvema detma. proto ani nepujdu s davem v teto diskuzi a nebudu odsuzovat matku, ktera nema rada partnerku sveho syna, treba ma nejakej duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
3.5.16 12:47

Cim vic zakladatelko buded tlacit na pilu tim to bude horší. Nicmene pokud chlap ukonci vztah, protože si to matinka preje je DE*IL a pokud by byli deti, trpěla by si ještě víc. Mamanci jsou totiž nejhorsi. Nohy na ramena s utíkej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
3.5.16 12:48
@lauraka píše:
Me by spis zajimal pohled z druhe strany, zda byste byly jako matky tak nad veci a free za kazdou partnerku, kterou by si vas potomek privedl. Ja rozhodne ne, klidne to priznam. Vadilo by mi treba, kdyby si muj svobodny syn nasel rozvedenou partnerku s dvema detma. proto ani nepujdu s davem v teto diskuzi a nebudu odsuzovat matku, ktera nema rada partnerku sveho syna, treba ma nejakej duvod.

Takže všechny rozvedené matky maji byt navždy samy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
3.5.16 12:48
@lauraka píše:
Me by spis zajimal pohled z druhe strany, zda byste byly jako matky tak nad veci a free za kazdou partnerku, kterou by si vas potomek privedl. Ja rozhodne ne, klidne to priznam. Vadilo by mi treba, kdyby si muj svobodny syn nasel rozvedenou partnerku s dvema detma. proto ani nepujdu s davem v teto diskuzi a nebudu odsuzovat matku, ktera nema rada partnerku sveho syna, treba ma nejakej duvod.

no me by prave zajimalo jaky kdyz se neznaj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
3.5.16 12:50

@lauraka vychovávám své kluky s láskou a respektem, pokud mi přivedou svou vyvolenou, udělám maximum, abychom spolu vycházely, mám ve své kluky důvěru a respektuji jejich výběr, mým cílem je mít spokojené děti a pokud je udělá spokojené rozvedená, ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
3.5.16 12:50

Me by nevadilo kdyby si syn nasel zenskou s detma ale asi by mi vadilo kdyby ona uz nechtela deti s mym synem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová