Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jaký má důvod? Možná to chce čas, jen musíš tchýni ukázat, jak jsi úžasná ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Protoze ji krades synacka.
Asi tak nějak, i kdybys byla nejlepší, tak pro ní budeš ta nejhorší na světě.
Vítej v klubu. To nezměníš. Záleží, jestli vydržíš nebo utečeš. ![]()
Mysli si že mám problémy a že v tomto bude i její syn, protože ex přítel má dluhy přitom to není pravda dluhy nemám žádné. A nechce mně ani vyslechnout když ji píšu tak mne ignoruje a odsoudila mně a to mně ani nepoznala, co dělat
@Petule030 píše:
A jaký má důvod? Možná to chce čas, jen musíš tchýni ukázat, jak jsi úžasná
U takových tchyní se míjí účinkem. ![]()
Joj, o tom bych mohla vyprávět
Jsme s přítelem 9 let, máme 4 letého syna a jsme snad normálně fungující rodinka a o víkendu mi od naší ježibabky bylo na rovinu řečeno, že rodina je pro jejího synáčka hlavně ona…užárlená, hysterická, lepší už to nebude…snad u vás je to jen nějaká prvotní záležitost, ale bohužel spousta holek včetně mě by tady mohlo vyprávět…
@Anonymní píše:
Mysli si že mám problémy a že v tomto bude i její syn, protože ex přítel má dluhy přitom to není pravda dluhy nemám žádné. A nechce mně ani vyslechnout když ji píšu tak mne ignoruje a odsoudila mně a to mně ani nepoznala, co dělat
Nic
@Anonymní píše:
tak ji nech… ono si to sedne, nevnucuj se a čekej.. jestli se bojí že jí syna zatáhneš do dluhů to se nediv taky bych se o syna bála… ale pokud dluhy nemáš a je to jediný důvod tak časem vyplyne pravda na povrch a vztahy se ustálí
Z písemného projevu i obsahu sdělení anonymní pisatelky jsem fakt vedle… tchýně mě „odsoudila…,“ „když ji píšu tak mne ignoruje…“
No nevím… pisatelka mi tedy přijde také zvláštní
@Ondrášovka.N nic, jenže přítel se mněl semnou bydlet žít, a ona mu řekla že má najednou čas atd. Tak jsem z toho dost špatná.
@summersun píše:
Joj, o tom bych mohla vyprávětJsme s přítelem 9 let, máme 4 letého syna a jsme snad normálně fungující rodinka a o víkendu mi od naší ježibabky bylo na rovinu řečeno, že rodina je pro jejího synáčka hlavně ona…užárlená, hysterická, lepší už to nebude…snad u vás je to jen nějaká prvotní záležitost, ale bohužel spousta holek včetně mě by tady mohlo vyprávět…
Hezký večer, od přítele mamka aniž by mně stačila poznat mně odsoudila