Aniž by mě poznala

Anonymní
11.1.16 22:30

Aniž by mně poznala

Hezký večer, od přítele mamka aniž by mně stačila poznat mně odsoudila

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
11.1.16 22:33

Protoze ji krades synacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
11.1.16 22:34

Za co? či jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.1.16 22:36

A jaký má důvod? Možná to chce čas, jen musíš tchýni ukázat, jak jsi úžasná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
11.1.16 22:38
@Ondrášovka.N píše:
Protoze ji krades synacka.

Asi tak nějak, i kdybys byla nejlepší, tak pro ní budeš ta nejhorší na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
11.1.16 22:39

Vítej v klubu. To nezměníš. Záleží, jestli vydržíš nebo utečeš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.16 22:39

Mysli si že mám problémy a že v tomto bude i její syn, protože ex přítel má dluhy přitom to není pravda dluhy nemám žádné. A nechce mně ani vyslechnout když ji píšu tak mne ignoruje a odsoudila mně a to mně ani nepoznala, co dělat

• Citovat
  • Upravit
4486
11.1.16 22:40
@Petule030 píše:
A jaký má důvod? Možná to chce čas, jen musíš tchýni ukázat, jak jsi úžasná ;)

U takových tchyní se míjí účinkem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
11.1.16 22:42

Joj, o tom bych mohla vyprávět :-) Jsme s přítelem 9 let, máme 4 letého syna a jsme snad normálně fungující rodinka a o víkendu mi od naší ježibabky bylo na rovinu řečeno, že rodina je pro jejího synáčka hlavně ona…užárlená, hysterická, lepší už to nebude…snad u vás je to jen nějaká prvotní záležitost, ale bohužel spousta holek včetně mě by tady mohlo vyprávět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.1.16 22:42
@Anonymní píše:
Mysli si že mám problémy a že v tomto bude i její syn, protože ex přítel má dluhy přitom to není pravda dluhy nemám žádné. A nechce mně ani vyslechnout když ji píšu tak mne ignoruje a odsoudila mně a to mně ani nepoznala, co dělat

Nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.1.16 22:44
@Anonymní píše:
Mysli si že mám problémy a že v tomto bude i její syn, protože ex přítel má dluhy přitom to není pravda dluhy nemám žádné. A nechce mně ani vyslechnout když ji píšu tak mne ignoruje a odsoudila mně a to mně ani nepoznala, co dělat

tak ji nech… ono si to sedne, nevnucuj se a čekej.. jestli se bojí že jí syna zatáhneš do dluhů to se nediv taky bych se o syna bála… ale pokud dluhy nemáš a je to jediný důvod tak časem vyplyne pravda na povrch a vztahy se ustálí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
11.1.16 22:44

Z písemného projevu i obsahu sdělení anonymní pisatelky jsem fakt vedle… tchýně mě „odsoudila…,“ „když ji píšu tak mne ignoruje…“

No nevím… pisatelka mi tedy přijde také zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.16 22:45

@Ondrášovka.N nic, jenže přítel se mněl semnou bydlet žít, a ona mu řekla že má najednou čas atd. Tak jsem z toho dost špatná.

• Citovat
  • Upravit
187
11.1.16 22:45

Takový tchýně jsou nejlepší…studený… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
11.1.16 22:46
@summersun píše:
Joj, o tom bych mohla vyprávět :-) Jsme s přítelem 9 let, máme 4 letého syna a jsme snad normálně fungující rodinka a o víkendu mi od naší ježibabky bylo na rovinu řečeno, že rodina je pro jejího synáčka hlavně ona…užárlená, hysterická, lepší už to nebude…snad u vás je to jen nějaká prvotní záležitost, ale bohužel spousta holek včetně mě by tady mohlo vyprávět…
:potlesk: :potlesk: To mi připomnělo ten film „tchýně a uzený,“ jenže tam to dopadlo o poznání hůř pro všechny:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová