Aniž by mě poznala

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
11.1.16 23:48
@Ali-Ali píše:
pise v obou pripadech „z matkou“. to mi jako dukaz staci :mrgreen:
:mrgreen: tak třeba byla autorka v lepší literární kondici než je dnes, když tehdy sepsala ten odstavec :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.1.16 23:52
@pe-terka píše: :mrgreen: tak třeba byla autorka v lepší literární kondici než je dnes, když tehdy sepsala ten odstavec :think:

Treba na to mela vic casu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.1.16 23:56
@Ondrášovka.N píše:
Treba na to mela vic casu

Třeba…Dřív měla čas ona, teď má čas přítel s matkou :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.1.16 23:59

Možná právě v tom písemném projevu bude zakopaný pes… Já bych to asi taky ignorovala, kdybych vůbec nechápala, co se děje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.1.16 00:18
@Anonymní píše:
@Ondrášovka.N nic, jenže přítel se mněl semnou bydlet žít, a ona mu řekla že má najednou čas atd. Tak jsem z toho dost špatná.

jo ten po třech měsících, že jo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.1.16 00:18
@Antonie Bolavá píše:
tři měsíce. Dle pravopisu to šacuju na tu slečnu, co se k ní přítel nechce po tříměsíční známosti nastěhovat a odejít tak z práce a 80 kilometrů od rodiny :think:

vidím, že jdu s křížkem po funuse… no jo, to mám z toho háčkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
12.1.16 07:09
@Antonie Bolavá píše:
aaa, další rypna. No prostě se s ní měl bydlet žít. A matka mu na to řekla, že najednou má čas. No prostě ta matka je mrcha, to je vidět

Ale ne, tak jsem to nemyslela, jen vůbec nerozumím textu, přijde mi to jak z automatického překladače…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.1.16 07:21
@Proto02 píše:
Ale ne, tak jsem to nemyslela, jen vůbec nerozumím textu, přijde mi to jak z automatického překladače…

to byl humor ;) Já taky vůbec nechápu o co tam jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
12.1.16 07:45
@Ondrášovka.N píše:
Me uz taky nejsi sympaticka a kdybys jeste todleto delala me tak bys me taky vytacela. :nevim:
@SAJ píše:
Nezlob se, ale tohle bych pro své dítě taky nechtěla.Fakt se omlouvám, mám nějaký divný záchvat upřímnosti - ale působíš jako nezralá stíhačka a hysterka.
Ženy, naprostej souhlas :palec: mě tou její urputností vytáčí už teď a to se mě to netýká :lol:
Zakladatelko, takhle se nechová dospělej člověk přece… přestaň je bombardovat a lézt jim do zadku, tím si lásku nezískáš, spíš naopak je utvrdíš v tom, že tě nemají rádi :nevim: mě taky tchýně nemá ráda - se nezblázním, manžel je jinýho názoru :P sice mě babizna občas vytáčí, tak si zanadávám doma, u ségry, na emimi a je to ne? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.16 07:45
@Anonymní píše:
Hezký večer, od přítele mamka aniž by mně stačila poznat mně odsoudila

no a? takových je :nevim: buď se s tim nauč žít, nebo jdi dál.. ono se to nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
12.1.16 07:51
@Ali-Ali píše:
pise v obou pripadech „z matkou“. to mi jako dukaz staci :mrgreen:

A ještě píše: z otcem
Tak je to jasný, je to ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.1.16 07:59

Vykaslala by som sa na nu :) co s nou.. ze Ta to vobec trapi taka vec..byvala svokra ma neznasala do merku kosti len preto lebo som nebola dost „dobra“ pre jej synacika.. odpisala ma za to, ze som mala nadvahu, nelicila sa a nepochadzala som z majetnej rodiny :D z jej syna sa vyklul pekny dilino s obsedantne-kompulzivnou poruchou a schopnostou pekneho psychickeho tyrania takze som sa radsej zbalila a odisla za mamkou do Irska :)

Inak som svokru uplne ignorovala.. nebudem sa tlacit tam kde ma nechcu.. z toho cloveka som aj tak nemala nikdy dobry pocit, nebola by mi oporou, ani priatelkou..Takze asi tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.1.16 08:01
@Anonymní píše:
@Ondrášovka.N poslat ji domu kytici je asi hloupost že, nevím prostě jak pak to má fungovat když mně zavrhla.

LOL? To radsej posli niektorej z nas..bude z toho lepsi uzitok :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80237
12.1.16 09:54

Poslyš a nejsi náhodou ta s tříměsíční známostí na dálku, co se k ní chce přítel nastěhovat až v září? Trochu ji připomínáš.
Ale jednoduše, píšeš že Tě nezná. Tak tomu dej čas a netlač na ni. Nikde nepíšeš, jak dlouho se znáte, kde a jak bydlíte - tedy četla jsem začátek, možná to najdu dál. Takže klidně počkej, jestliže tam nic špatného není, ona se umoudří. A vy ostatní, všechny tchyně nemají postoj bere mi synáčka. některé mají třeba jenom postoj - no znáte se moc krátce a navíc má dluhy z předchozího vztahu. Zjisti si, jak to s nimi je, at si nerozbiješ hubu. V mnoha diskuzích tady samy varujete ženské před vztahem se zadluženým chlapem, tak proč by to mělo být naopak špatně?
A vidím, že nejsem jediná, která ten pocit má. Takže za mne - taky bych tě do rodiny nějak nevítala. Tímhle tlačením na sestěhování, odsuzováním každého kolem, kdo s Tebou nesouhlasí a tou urputností urvat přítele honem honem od rodiny ( i když pro tebe je to nikdo, já vím), by ses mi vůbec nelíbila. Mladé pojašené sobecké stvoření - to je můj názor na Tebe.
Tímto zdravím mou zlatou dospělou rozumnou a milou snachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová