Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dvouletak ma zimni superfitky a pro pripad nouze zimni z Lidla, kdyz byly superfitky totalne mokre.
Sice se otepluje, ale v breznu jsou ocekavane mrazy, takze jarni boty bych odlozila.
Ja nejsem nijak outdoorove zalozena, tudiz bahno obchazime, kaluze prekracujemea celkove se chovame tak, ze bahno a mokro fuj ![]()
Zimni nekupuji. Kupiji celorocky s membranou. Maj je i na jaro a podzim. V zime dotoho vlnenou ponozku.
Nas mladej nosi neco takovyho, jeste to vzdycky nastrikam inpregnaci a je to
na cenu nekoukej, hledala jsem jen neco podobnyho a bud je to s koziskem nebo bez..
http://www.sportisimo.cz/…strap/44515/?…
A pokud chces boty do bahna, tak je jeste tahle varianta taky s kozichem ci bez
@soleile mrkni na boty Demar, to by mohlo splnit tvé požadavky, jsou teplé a do bahna ideální a jako druhé boty postačí
@soleile Já teda počítám s tím, že dítě boty běžně opotřebí/zničí - budou okopané, špinavé. Takže nějaké bahníčko mě teda nechává zcela chladnou. Nebo máš nějaký důvod trvat na zachování bot (třeba kvůli druhému dítěti)? Protože jinak řešit u dvouleťáka boty na parádu a boty na ven mi přijde trochu ujetý.
Jéžiš, vždyť jsou to jenom boty. Můj kluk je od bahna celou zimu, kočár je taky od bahna, když se zrovna neumeje ve sněhu. Je to malý dítě, tak co. Bydlíme na vesnici, tady je to normální. Nějaký víkendový výlety do obchodů nepořádáme.
@kacz píše:
Jéžiš, vždyť jsou to jenom boty. Můj kluk je od bahna celou zimu, kočár je taky od bahna, když se zrovna neumeje ve sněhu. Je to malý dítě, tak co. Bydlíme na vesnici, tady je to normální. Nějaký víkendový výlety do obchodů nepořádáme********.
Myobčas jo, ale pochybuju, že personál či náhodní kolemjdoucí řeší estetický stav bot mého batolete a jestli mu ladí s parádníma rifličkama od babičky ![]()
Já teda moc nechápu to, že dítě nemůže jít do obchodu v zašpiněných botách. To myslíš třeba Kaufland? A jak se to dítě k tomu obchodu dostane? Nosíš ho?
@Svistice píše:
@soleile Já teda počítám s tím, že dítě boty běžně opotřebí/zničí - budou okopané, špinavé. Takže nějaké bahníčko mě teda nechává zcela chladnou. Nebo máš nějaký důvod trvat na zachování bot (třeba kvůli druhému dítěti)? Protože jinak řešit u dvouleťáka boty na parádu a boty na ven mi přijde trochu ujetý.
já to u děcek taky řeším boty na parádu a na lítání po zahradě, ale to spíš na těch letních, zimní to je mi tak nějak fuk, ale těch jarních letních mají děcka několik, že v těch co v nich jedou do města nelítají u barák u baráku na koloběžce a naopak
@soleile píše:
No z toho důvodu, že má jenom jedny a když v nich má jít i ven i do obchodu, tak jsou hrozně špinavý, když je venku takový bahno
Jinak ja si asi sedim na vedeni, ale trochu tedka nechapu tuhle tvoji vetu! to jako si myslis, ze kdyz koupis druhy boty, tak se jako neuspini cestou do kramu? ja myslim, ze je to lidem v krame putna co ma tvoje dite s botama a kdyz prijdes domu, tak je proste umyj ![]()
Minulý měsíc jsme koupila ve výprodeji dcerce zimní boty z Lidlu, jsou to takové ty, jak tady holky píšou, dole guma, nahoře cosi, jsou bezvadné. Zjistila jsme totiž, že super kožíškové boty, které měla, tak v nich měla zmrzlé nohy. Tyhle jsou super a ušpinění neřeším. A nechápu, proč by měly sněhule děcku zničit nohy ![]()
Jinak to prodávají i ve sportu…
http://www.sportisimo.cz/…-zimni-boty/
Já po letošním zkušenostech už žádné jiné, než s tou gumou, v dalších letech kupovat nebudu.
Jo a nosíme zimní všichni. jaké jiné taky, když je venku kolem nuly ![]()
@Hanka79 Možná s sebou bere náhradní a před vstupem do obchodu přezouvá… ![]()