Boty pro batolata z Vinted, nebo raději nové?

2.6.25 18:16

Boty pro batolata z Vinted

Zdravím, mám téměř rok a půl starého chlapečka. Buď v červenci nebo v srpnu se mu budou kupovat druhé boty, myslíte že bych mohla koupit boty z Vinted nebo by se mělo pro takhle malé dítě koupit ještě nové? Jaký na to máte názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.6.25 19:02

Kupuji z druhé ruky Barefoot, u těch nevadí, když jsou už nošené jiným dítětem :) Ale i u těch je potřeba samozřejmě vybírat hezčí kousky…zrovna vyhlížím sandále. Tak přeji úspěšný lov :lol:

• Citovat
  • Upravit
37131
2.6.25 19:17

Ja teda i pro školáky kupuju nové, když je nosí každý den. Na Vinted beru treba gumovky, pantofle k vodě, náhradní tenisky co mají jednou za cas, kdyz si někde namočí nebo uplne zablati ty co nosí běžně a brala sem botky do kočárku pro nechodící děti. Ale takhle bych vzala radši nove, nebo do nich koupila minimálně novou stélku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
2.6.25 19:17

Formuje se mu noha, kup mu nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.25 19:24

Všem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
2.6.25 19:28

Za mě nové… ač vím že se říká že u barefoot to nevadí. Ale mi se to stejně nelíbí.. myslím si že i tak se ta bota ochodí. Kupuji barefoot vždy nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13911
2.6.25 19:49

Tak klidně z vinted, ale koukej po těch, co jsou ve výborném stavu. Mnohdy si matky dětí v tomhle věku koupí botky, nejdřív jsou dítěti velké, a pak mu sice na délku jsou, ale zjistí, že nevyhovují tvarem. Takže prodávají fungl nové botičky. Fakt nevím proč si takové nekoupit.
Jinak já kupovala nové, ale časem jsem se naučila kupovat druhý pár už lehce nošený, na takové to tahání do horšího prostředí. Ale až v době, kdy jsem věděla, jaké značky, jaký tvar. Dokud jsem si nebyla jistá, šla jsem radši do prodejny, kde nám poradili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
2.6.25 20:29

Na Vinted bych koupila jen nové nebo párkrát nošené boty. Dceři tedy kupuji vždy nové, nebaví mě boty hledat na Vinted, protože kolikrát se člověk musí probírat úplnými křusky ua 700, které uživatelky označí za velmi dobré. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.25 21:12

Právě, že pro takové prtě klidně na vinted seženeš barefoot jako nové, těm 10kg dětem může rychle vyrůst noha a nemuselo je vůbec unosit. Našla jsem i paní, co tam má bohatý sortiment nových Barefoot bot za polovinu…takže má dcera nové a druhé na zahradu jsem zatím vždy ulovila nějaké nenošené nebo málo nošené za 300 až 400kč…naopak pro starší už kupuju hlavně nové, protože těžší a zkušenější dítě už v tom na hodí mnohem více kilometrů…

• Citovat
  • Upravit
10923
2.6.25 21:42

Nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1792
2.6.25 23:00

@Mamadvoudeti123 já teď koupila dvoje sandálky na Vinted. Jsou téměř jako nové, maminky je koupily dětem do kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
3.6.25 06:05

Mne prislo mnohem vyhodnejsi kupovat vse nove a pak prodat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4368
3.6.25 06:08

Nové, ty boty mu musíš vyzkoušet, zda mu sedí..
Na Vinted kupuju jen nové boty, pokud je to značka, kterou už mám za těch 12 let u syna odzkousenou a vím, že mu typ boty sedí a potřebuje jen větší velikost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
3.6.25 06:19

Po takhle malych detech se daji na Vinted sehnat boty, co melo dite parkrat na sobe. Takze bych se toho nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.25 06:32

@Nicole 1234 přesně tak, nové stojí 1200 a více korun a na vinted nové za 600, trochu nošené za 300 až 500, takže na vystřídání, když se vyberou hezké, tak na zahradu, na hřiště, na písek úplně v pohodě :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML