Bouchá se do hlavičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
2.2.10 21:35

Bouchá se do hlavičky

Můj 11 mesíční chlapeček začal dělat asi před týdnem takovou pro mě zvláštní věc. Lehne si na zem a nadzvedává hlavíčku a pak jí pustí na zem aby se bouchl, kdyz ho hned nezvednu tak to dělá dokud se bolestí nerozpláče, a nebo dnes si lehl na bříško a bouchal se o dlažbu do čela. Nebo se postaví ke zdi a začne do ní bouchat hlavou. Dělalo to i vaše dítě? Nevíte proč to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
2.2.10 21:38

Příčinu ti neprozradím, protože nevím. Ale co jsem slyšel, tak čas od času to některé dítko v okolí začne dělat. Tvůj synek rozhodně není jediný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.2.10 21:44

Pokud vím, tohle dělá hodně dětí, i třeba ve stoje o zeď :wink: Já bych řekla, že si tím vyžaduje tvoji pozornost, ale co s tím nevím :wink:
Možná odejít dál od něj když s tím začne, nebo naopak vzít ho hned než s tím začne, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
2.2.10 21:51

U

Příspěvek upraven 12.12.11 v 19:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
2.2.10 21:59

Ahoj, náš to dělal schválně když se „urazil“… Přestal asi za půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
2.2.10 22:11

Ahoj, máme právě ono období. Kdyby už nespal, vyfotila bych Ti jeho čelo, samá modřina. :evil:
Dělá to nejvíc ze vzteku, když něco zakážu, nebo mu vezmu, pak občas z nudy, ale to jen tak jako.
Myslím, že to má co dočinění se zvládáním emocí. Až najdou jiný způsob jak ventilovat vztek, přestanou. Aspoň doufám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.2.10 22:19

Asi to bude spojené s tím, že jsem mu něco zakazala případně „vyhubovala“ No snad nám to nebude trvat půl roku, David se do toho bouchání umí pořádně opřít a někdy nestihnu včas zakročit a pak je to šílenej řev :) si ještě sousedi pomyslí, že ho tu snad biju:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
3.2.10 09:21
Beruli píše:
Můj 11 mesíční chlapeček začal dělat asi před týdnem takovou pro mě zvláštní věc. Lehne si na zem a nadzvedává hlavíčku a pak jí pustí na zem aby se bouchl, kdyz ho hned nezvednu tak to dělá dokud se bolestí nerozpláče, a nebo dnes si lehl na bříško a bouchal se o dlažbu do čela. Nebo se postaví ke zdi a začne do ní bouchat hlavou. Dělalo to i vaše dítě? Nevíte proč to dělá?

Ahoj Beruli,
dělá ještě něco neobvyklého?Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.2.10 14:12

To Alice no nevím zda je to neobvyklé, jen občas kdyz ho chovám a nebo pokladam na zem na zádíčka hodne zakloní hlavičku dozadu zakloní jí co to jde a vydrží v této poloze několik minut. Ale to asi není zas tak zvláštní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí