Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele, nechoď příště na hřbitov sjetá, mohla bys zažít horší věci.
Asi někoho pohřbili zivyho. Jste měli zavolat PČR, a kdyztak krotitele duchu. Mají super písničku když jedou.
Dříve, se dal k čerstvé pohrbenemu „zvoneček“, z důvodu toho, že by se probral. Byl tam čerstvý hrob? Víš, co by musel dotyčný dělat za rány, aby si ho slyšela 2,5 m pod zemí? Někdo si z vás udělal prču…
@Zumpa píše:
Osobní zkušenost?
@marra2 právě že ne žádný čerstvý hrob tam nebyl, nebyl tam vůbec nikdo jenom my čtyři takovou srandu by z nás nikdo neudělal a kdyby o něco někdo znas Bouchal tak by jsme to viděli, zvuky přicházeli z dola.
@Anonymní píše:
@marra2 právě že ne žádný čerstvý hrob tam nebyl, nebyl tam vůbec nikdo jenom my čtyři takovou srandu by z nás nikdo neudělal a kdyby o něco někdo znas Bouchal tak by jsme to viděli, zvuky přicházeli z dola.
Nemohl být poblíž kanál, přepad…? Já jsem hodně racionální, takže bych uvažovala tímto směrem.
@marra2 píše:
Nemohl být poblíž kanál, přepad…? Já jsem hodně racionální, takže bych uvažovala tímto směrem.
Vidím to v živých barvách… zombíci lezoucí z kanálu ![]()
@marra2 není tam nic, právě jsme se rozhlíželi jestli třeba někdo nekde něco nedělá, ale ne všude prázdno, kanál tam vůbec není, v zadu asi tak 15 metrů dál je jen studna, jinak nic
@Anonymní píše:
@marra2 není tam nic, právě jsme se rozhlíželi jestli třeba někdo nekde něco nedělá, ale ne všude prázdno, kanál tam vůbec není, v zadu asi tak 15 metrů dál je jen studna, jinak nic
Ha… Studna ![]()
Nějaké zvíře tam zalezlo, kuna, ta dělá randál, normálně dupe…
@Zumpa píše:
Přesně to me napadlo! 🤣
Dobrý den, stala se mi dnes taková věc která mi nejde z hlavy a pořád nad tím přemýšlím, byla jsem dnes na hřbitově zapálit svíčku na hrob své babičky která je pohřbena i s dědou v jednom hrobů dnes by slavila své 74 narozeniny tak jsme tam zašli jako každý rok, je mrtvá skoro 2 a půl roku a teď k věci
Byla jsem tam já, má teta můj přítel a strejda najednou jsme ucítili divnou vůní jakoby kadidlo nebo něco prostě jiného a pak začalo bouchat z hrobů jakoby klepání na dřevo slyšeli jsme to všichni, nikdo jiný tam nebyl v té části hřbitova, vůbec jsem nevěděla co dělat zůstali jsme všichni v šoku zvuky přicházeli z dola šlo to jasně slyšet. Vůbec nevím co si mám myslet nikdy jsem nic podobného neviděla ani neslyšela