Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, stala se mi dnes taková věc která mi nejde z hlavy a pořád nad tím přemýšlím, byla jsem dnes na hřbitově zapálit svíčku na hrob své babičky která je pohřbena i s dědou v jednom hrobů dnes by slavila své 74 narozeniny tak jsme tam zašli jako každý rok, je mrtvá skoro 2 a půl roku a teď k věci
Byla jsem tam já, má teta můj přítel a strejda najednou jsme ucítili divnou vůní jakoby kadidlo nebo něco prostě jiného a pak začalo bouchat z hrobů jakoby klepání na dřevo slyšeli jsme to všichni, nikdo jiný tam nebyl v té části hřbitova, vůbec jsem nevěděla co dělat zůstali jsme všichni v šoku zvuky přicházeli z dola šlo to jasně slyšet. Vůbec nevím co si mám myslet nikdy jsem nic podobného neviděla ani neslyšela
Asi pozůstatky mafiánskeho pratelstvi…
Pohřbení za živá. Měli jste jít za tím a vykopat ten hrob. Zachránit tu nevinnou duši v nem.. dat fotku z toho na instac a to by bylo sledujících…
@Anonymní píše:
@lilith1 Ne, nejsou nejsou v urně, jsou normálně pohřbení v rakvi.
pohrbeni zaziva. Jestli se to prolakne, dedicove te umlati urnickou pro kocku
@Anonymní píše:
Dobrý den, stala se mi dnes taková věc která mi nejde z hlavy a pořád nad tím přemýšlím, byla jsem dnes na hřbitově zapálit svíčku na hrob své babičky která je pohřbena i s dědou v jednom hrobů dnes by slavila své 74 narozeniny tak jsme tam zašli jako každý rok, je mrtvá skoro 2 a půl roku a teď k věci
Byla jsem tam já, má teta můj přítel a strejda najednou jsme ucítili divnou vůní jakoby kadidlo nebo něco prostě jiného a pak začalo bouchat z hrobů jakoby klepání na dřevo slyšeli jsme to všichni, nikdo jiný tam nebyl v té části hřbitova, vůbec jsem nevěděla co dělat zůstali jsme všichni v šoku zvuky přicházeli z dola šlo to jasně slyšet. Vůbec nevím co si mám myslet nikdy jsem nic podobného neviděla ani neslyšela
To mohla být fakt nějaká kuba, zvíře. Ono v tom prostředí hřbitova je všechno takové mystické a strašidelné. Já jsem zase přesvědčená, že jsem slyšela, jako by se odvaloval náhrobní kámen. Byla jsem si jistá tím, že se pohnul.
Samozřejmě je To hloupost. Já vím. Podle mě je to samé tím prostředím.
@ašímanaj píše:
To mohla být fakt nějaká kuba, zvíře. Ono v tom prostředí hřbitova je všechno takové mystické a strašidelné. Já jsem zase přesvědčená, že jsem slyšela, jako by se odvaloval náhrobní kámen. Byla jsem si jistá tím, že se pohnul.Samozřejmě je To hloupost. Já vím. Podle mě je to samé tím prostředím.
Sorry za chyby. Už si musím vypnout ten telefonní našeptávač. ![]()
Hlas ze záhrobí.
Nečmuchal kolem ježek? Ten taky dovede udělat randál.
Okamžitě si dej dobpokije česnek, kříž a ke dveřím dej mouku se svedcenou vodou.
Zkus sex na cizim hrobě. To ti psychicky pomůže se strachem. A dokonce by to mělo pusobit i výrazně lubrikacne.
@MelvinOsud píše:
Zkus sex na cizim hrobě. To ti psychicky pomůže se strachem. A dokonce by to mělo pusobit i výrazně lubrikacne.
Obzvlášť když jim do toho zezdola bude někdo bouchat do rytmu… ![]()
Po takovém náhrobním sexu pak termín duch na testu dostane úplně nový rozměr. ![]()
Na hřbitov chodím hodně často, bydlím vedle a je to taková zkratka. A zažila jsem tam už hodně věcí. Hlavně ty vůně. Je tam třeba hrob, u kterého jsou výrazně cítit karafiáty, i když nikde kolem žádné nejsou. Jednou jsem tam viděla pána, který ten hrob uklízel, dal se se mnou do řeči, a já jsem se ho ptala, jestli měla jeho paní ráda karafiáty. On zůstal s otevřenou pusou, a říká, ano, růžové karafiáty byly její nejoblíbenější květina, měla z nich i svatební kytici. Takže tak.
Prosím anonym.