Bouchání z hrobů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
851
23.8.20 05:39
@Anonymní píše:
Dobrý den, stala se mi dnes taková věc která mi nejde z hlavy a pořád nad tím přemýšlím, byla jsem dnes na hřbitově zapálit svíčku na hrob své babičky která je pohřbena i s dědou v jednom hrobů dnes by slavila své 74 narozeniny tak jsme tam zašli jako každý rok, je mrtvá skoro 2 a půl roku a teď k věci
Byla jsem tam já, má teta můj přítel a strejda najednou jsme ucítili divnou vůní jakoby kadidlo nebo něco prostě jiného a pak začalo bouchat z hrobů jakoby klepání na dřevo slyšeli jsme to všichni, nikdo jiný tam nebyl v té části hřbitova, vůbec jsem nevěděla co dělat zůstali jsme všichni v šoku zvuky přicházeli z dola šlo to jasně slyšet. Vůbec nevím co si mám myslet nikdy jsem nic podobného neviděla ani neslyšela

Asi pozůstatky mafiánskeho pratelstvi…

Pohřbení za živá. Měli jste jít za tím a vykopat ten hrob. Zachránit tu nevinnou duši v nem.. dat fotku z toho na instac a to by bylo sledujících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
23.8.20 05:42
@Anonymní píše:
@lilith1 Ne, nejsou nejsou v urně, jsou normálně pohřbení v rakvi.

pohrbeni zaziva. Jestli se to prolakne, dedicove te umlati urnickou pro kocku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
23.8.20 08:21
@Anonymní píše:
Dobrý den, stala se mi dnes taková věc která mi nejde z hlavy a pořád nad tím přemýšlím, byla jsem dnes na hřbitově zapálit svíčku na hrob své babičky která je pohřbena i s dědou v jednom hrobů dnes by slavila své 74 narozeniny tak jsme tam zašli jako každý rok, je mrtvá skoro 2 a půl roku a teď k věci
Byla jsem tam já, má teta můj přítel a strejda najednou jsme ucítili divnou vůní jakoby kadidlo nebo něco prostě jiného a pak začalo bouchat z hrobů jakoby klepání na dřevo slyšeli jsme to všichni, nikdo jiný tam nebyl v té části hřbitova, vůbec jsem nevěděla co dělat zůstali jsme všichni v šoku zvuky přicházeli z dola šlo to jasně slyšet. Vůbec nevím co si mám myslet nikdy jsem nic podobného neviděla ani neslyšela

To mohla být fakt nějaká kuba, zvíře. Ono v tom prostředí hřbitova je všechno takové mystické a strašidelné. Já jsem zase přesvědčená, že jsem slyšela, jako by se odvaloval náhrobní kámen. Byla jsem si jistá tím, že se pohnul. :-D Samozřejmě je To hloupost. Já vím. Podle mě je to samé tím prostředím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
23.8.20 08:22
@ašímanaj píše:
To mohla být fakt nějaká kuba, zvíře. Ono v tom prostředí hřbitova je všechno takové mystické a strašidelné. Já jsem zase přesvědčená, že jsem slyšela, jako by se odvaloval náhrobní kámen. Byla jsem si jistá tím, že se pohnul. :-D Samozřejmě je To hloupost. Já vím. Podle mě je to samé tím prostředím.

Sorry za chyby. Už si musím vypnout ten telefonní našeptávač. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4645
23.8.20 09:14

Hlas ze záhrobí. ;) Nečmuchal kolem ježek? Ten taky dovede udělat randál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
23.8.20 11:43

Okamžitě si dej dobpokije česnek, kříž a ke dveřím dej mouku se svedcenou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
23.8.20 11:55

Zkus sex na cizim hrobě. To ti psychicky pomůže se strachem. A dokonce by to mělo pusobit i výrazně lubrikacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
23.8.20 12:17
@MelvinOsud píše:
Zkus sex na cizim hrobě. To ti psychicky pomůže se strachem. A dokonce by to mělo pusobit i výrazně lubrikacne.

Obzvlášť když jim do toho zezdola bude někdo bouchat do rytmu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4645
23.8.20 12:26

Po takovém náhrobním sexu pak termín duch na testu dostane úplně nový rozměr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.20 12:33

Na hřbitov chodím hodně často, bydlím vedle a je to taková zkratka. A zažila jsem tam už hodně věcí. Hlavně ty vůně. Je tam třeba hrob, u kterého jsou výrazně cítit karafiáty, i když nikde kolem žádné nejsou. Jednou jsem tam viděla pána, který ten hrob uklízel, dal se se mnou do řeči, a já jsem se ho ptala, jestli měla jeho paní ráda karafiáty. On zůstal s otevřenou pusou, a říká, ano, růžové karafiáty byly její nejoblíbenější květina, měla z nich i svatební kytici. Takže tak.
Prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová