Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky je někdo vzhuru? A chcete kecat?
O čemkoliv
co děláš proč nespis? Mas deti manžela praci atd? 😂
Holky tak jak se mate? Já tes nastupuju po 3 letech do práce po MD a mám celkem schyzu ze to nezvládnu a tak… ale zas se tesim na “svoje” peníze atd ptz ta materska mě už stvala… mám jedno dite cca 3 roky
@Hypotéza píše:to se stava 🙈já taky mám furt myšlenky někde ze nemůžu spat…
Nemůžu spát, protože na někoho myslím…
@Beryta píše:
Holky tak jak se mate? Já tes nastupuju po 3 letech do práce po MD a mám celkem schyzu ze to nezvládnu a tak… ale zas se tesim na “svoje” peníze atd ptz ta materska mě už stvala… mám jedno dite cca 3 roky
Já se do práce z MD po sedmi letech neskutečně těšila, uvidíš, že to bude fajn. Jskou práci děláš?
@Hypotéza píše:
Nemůžu spát, protože na někoho myslím…
@SAJ píše:
Já se do práce z MD po sedmi letech neskutečně těšila, uvidíš, že to bude fajn. Jskou práci děláš?no dělala jsem především asistentku v administrativě a teď nové nastupují jako pedagog ptz jsem si během MD dodelala výšku na tohoto směru.. ale bojím se spis i kolektivu atd nikdy jsem v ženském nepracovala a moc to nemám rada🙈
@Beryta píše:
no dělala jsem především asistentku v administrativě a teď nové nastupují jako pedagog ptz jsem si během MD dodelala výšku na tohoto směru.. ale bojím se spis i kolektivu atd nikdy jsem v ženském nepracovala a moc to nemám rada????
Jo, tak to chápu, slepičinec je na houby. Zase ale ve školství děláš v podstatě sama za sebe. Pokud budeš učit, budeš před třídou sama.
A pokud tě nepřeválcují, bude to nakonec super.
@SAJ píše:
Jo, tak to chápu, slepičinec je na houby. Zase ale ve školství děláš v podstatě sama za sebe. Pokud budeš učit, budeš před třídou sama.A pokud tě nepřeválcují, bude to nakonec super.
Jo no já vím ale mám tam hodně specifické deti hodně i s postižením atd ale ro mi nevadi spis doufám ze jim dokážu něco dat a nebudou mě “stvat “ rodiče což vím z minulých zaměstnání je to nejhorší
@Beryta píše:
Jo no já vím ale mám tam hodně specifické deti hodně i s postižením atd ale ro mi nevadi spis doufám ze jim dokážu něco dat a nebudou mě “stvat “ rodiče což vím z minulých zaměstnání je to nejhorší
Takže specka?