Bouchnutí do břicha v těhotenství

982
2.7.16 15:03

bouchnuti do břicha v těhotenství

Prosim o radu, dneska v noci spal syn 4 roky s nama v posteli. Pri otaceni me kopnul nevedomky do briska. Lezela jsem na zadech a on nohu polozil primo na brisko. Zabolelo to, ted uz je to docela v pohode, ale bojim se jestli nejak miminku neublizil. Jsem v 14 tt. Omlouvam se za preklepy, ale jsem na mobilu. Dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1847
2.7.16 15:05

@Isia Pokud se bojíte proč nejedete radši na kontrolu do nemocnice? Tady vám těžko řekneme, zda je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33177
2.7.16 15:16

@Isia Tak ve 14tt není moc co řešit. I kdyby miminku nějak ublížil, tak s tím moc nenaděláš, že.
Jinak myslím, že plod je dobře chráněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.7.16 15:25

Muj syn mi hopskal a okopaval brisko cely druhy tehotenstvi. ja bych se nebala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
2.7.16 15:29

Nebála bych se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.7.16 15:35
@Isia píše:
Prosim o radu, dneska v noci spal syn 4 roky s nama v posteli. Pri otaceni me kopnul nevedomky do briska. Lezela jsem na zadech a on nohu polozil primo na brisko. Zabolelo to, ted uz je to docela v pohode, ale bojim se jestli nejak miminku neublizil. Jsem v 14 tt. Omlouvam se za preklepy, ale jsem na mobilu. Dekuji za rady.

Zkus si představit, jak vypadal život předchozích lidských generací. Žádná neschopenka, ale pěkně makačka v hospodářství až do porodu (pak v šestinedělí klid, to zas jo), péče o předchozí děti, chlap se taky nežinýroval se sexem, že… To muselo být srkanic a žďuchanic.

No a furt jsme tady. Takže mimino je dobře chráněný, neboj. To by tě musela kopnout kobyla. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.7.16 15:44

Musel by se trefit přesně nad stydkou sponu a kopnout tě fakt silou/vícekrát, aby se mohlo něco stát :nevim: - vršek dělohy sotva začíná vykukovat z pánve, kde je fakt dobře chráněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
2.7.16 16:19

Neboj :hug: když si vzpomenu kolikrát mě při sexu zalehne chlap když se necháme unést :oops: :lol: :lol: a to jsem už ve 29tt a malej je v pořádku. Maximálně to tatínkovi oplatí tím, že mě kopne pod žebra :roll: :lol: :lol:
Má tam hodně místa a je opravdu dobře chráněné. Jak píše @Bábrdl, musela by Tě kopnout kobyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
2.7.16 16:37

V 16tt mě tříletej kopl do břicha opravdu hodně a v pohodě, volala jsem tenkrát raději doktorce a prý pokud nekrvacim mám být v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
2.7.16 19:19

Dekuji vsem za rady, nic mi neni, nekrvacim, jenom bricho zabolelo, kdyz me syn kopnul. Prave ze me bouchnul docela dost uplne dole, jakoby do delohy, proto me to vylekalo, ale manzel taky rika, ze miminko je v plod. vode dobre chraneno a ma tam jeste dostatek mista. Tak snad je vsechno v poradku, kontrolu mam az za 2 tydny, doktor ma dovolenou. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí