Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak jestli do tý postele muž neskočil a silou ho nepřirazil, tak bych to asi neřešila. Je zvláštní, že ho to pořád bolí, není to spíš takový bolestínek? Že by to třeba napravilo nějaký bolestný v podobě nějaký odměny ![]()
@Pajjjina píše: Více
Proste lehl vahou svou a ramenem na čelo no. Tak ja si rikala, ze ho to asi boli, ze je to naražené a je to normální, tak nevim ![]()
Otřes mozku bys poznala, nefungoval by normálně, a to i s odstupem několika hodin. Krvácení do mozku mi přijde už přitažené za vlasy, že by měl.
Dál ho pozorujte, ale myslím, že mu nic nebude ![]()
https://www.emimino.cz/…/pudloslava/
Koukni sem, Pudloslava je neuroložka, vyborně popisuje, co dělat.
Tak dnes nic nového jen lehce bolest hlavy.. je to už přes 24h.
Dobrý večer,
chci si nechat poradit, ležel mi dnes malý v posteli má 4 roky, chlap sedel na posteli a neuvědomil si to a jak si lehal plnou vahou tak si mu lehl ramenem na hlavu na čelo. Samozřejmě pláč, oba se lekli a malého bolí to místo na dotek. Bylo to ráno. Nezvracel, nemá bouli jen že ho bolí hlava v těch místech. Funguje normálně. Asi tohle neřešit, že? Má po dost ct vyšetřeních, řešili jsme u něj vážný zdravotní problém, tudíž jsem opatrná, ale nechci ho dalším ozařováním zbytečně vystavovat. Mám jen strach, jestli z toho nemůže být nějaký větší otřes mozku popřípadě hůř… vím že krvácení se může projevit i po dvou dnech. Děkuji za všechny rady a tipy a prosím slušně, fakt jsme si prošli více problémy a už jsem opatrná.