Otec omylem bouchl dítě do hlavy, je to třeba řešit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.8.25 18:57

Bouchnutí do hlavy- dítě

Dobrý večer,
chci si nechat poradit, ležel mi dnes malý v posteli má 4 roky, chlap sedel na posteli a neuvědomil si to a jak si lehal plnou vahou tak si mu lehl ramenem na hlavu na čelo. Samozřejmě pláč, oba se lekli a malého bolí to místo na dotek. Bylo to ráno. Nezvracel, nemá bouli jen že ho bolí hlava v těch místech. Funguje normálně. Asi tohle neřešit, že? Má po dost ct vyšetřeních, řešili jsme u něj vážný zdravotní problém, tudíž jsem opatrná, ale nechci ho dalším ozařováním zbytečně vystavovat. Mám jen strach, jestli z toho nemůže být nějaký větší otřes mozku popřípadě hůř… vím že krvácení se může projevit i po dvou dnech. Děkuji za všechny rady a tipy a prosím slušně, fakt jsme si prošli více problémy a už jsem opatrná.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
671
29.8.25 19:16

Tak jestli do tý postele muž neskočil a silou ho nepřirazil, tak bych to asi neřešila. Je zvláštní, že ho to pořád bolí, není to spíš takový bolestínek? Že by to třeba napravilo nějaký bolestný v podobě nějaký odměny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.25 19:23
@Pajjjina píše: Více

Proste lehl vahou svou a ramenem na čelo no. Tak ja si rikala, ze ho to asi boli, ze je to naražené a je to normální, tak nevim :think:

• Citovat
  • Upravit
8296
29.8.25 19:46

Otřes mozku bys poznala, nefungoval by normálně, a to i s odstupem několika hodin. Krvácení do mozku mi přijde už přitažené za vlasy, že by měl.
Dál ho pozorujte, ale myslím, že mu nic nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
29.8.25 21:12

https://www.emimino.cz/…/pudloslava/

Koukni sem, Pudloslava je neuroložka, vyborně popisuje, co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.25 09:51

Tak dnes nic nového jen lehce bolest hlavy.. je to už přes 24h.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák