Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky holky, prosim poradte mi, mam petileteho kluka, vcera jsem cvicila na bossu s cinkama v ruce kazda cca 1kg, mela jsem dvev ruce, malej se mi to pripletl ja ho nevidela a kdyz jsem zapazovala bochla jsem ho tema cinkama plakal ma tam trochu bouli nebarevnou kdyz si na to sahne tak to trochu boli, stalo se to vcera kolem osme vecer, zornicky v pohode, a choval se normalne bez zvraceni, spala jsem s nim celou noc jsem ho budila a kontrolovala spal klidne komunikuje atd, hlava ho neboli jen kdyz si na misto sahne, jely by jste s nim na pohotovost? Celou noc jsem nespalanemam to s kym prodiskutovat moc me to mrzijsem pitoma a nemela jsem cvicit
@LenďuleB snad ne je mi to mic lito ze jsem mu to zpusobila ja ho nevidela na usich jsem mela sluchatka az kdyz zacal plakat no celou noc jsem nad tim premyslela jak jem pitoma
@Lili to se stane, nenadávej si.. tak nepraštila jsi ho přeci schválně, tak klid
Bude to dobrý, neboj
Když jis vše zkontrolova a poté nejel už včera, tak dnes to nemá už tuplem smysl.
a „neměla jsem cvičit“ - je špatné poučení, které sis z toho vzala ![]()
@Lili - tak jasně Lili, to jsem i pochopila. Ale má to asi stejnou logiku, jako „kdybych nešla do práce, nesrazilo by mne auto, nebo“ kdyby dítě nechodilo na tělocvik, nedostalo by ránu míčem".
Prostě se to někdy stane, že se ti dítě někam připlete, stačí když se točíš okolo čtyřech hrnců na plotně, a dítě se ti připlete, zrovna když se prudce otočíš k ledničce a vezme druhou o zem- taky má bouli.
to bude dobrý
vím, že to mrzí, ale prostě se to občas stane.