Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím vás máme doma měsíc a 9 dni staré miminko už se mám po 3 stalo ze jse nám praštil do hlavičky po prve jsme je-li pro jistotu na pohotovost a teď se nám praštil znova bydlíme podkrovním bytě a malý se nám praštil do hlavičky neslyšeli sem ránu nic šle i přesto se ptám má někdo s tímhle zkušenost mám strach a připadám si neschopna a vyčítam si to
A to JSE jako bouchnul sam? Asi ne, co? Jak s tim souvisi podkrovi? Jak jsi to mohla neslyset, kdyz mesic stare mimino se ani neotoci, cili u nej nekdo musel byt, kdyz se to stalo. Proc pises slova jako „po prve“ nebo „je-li“ ve smyslu prepravy autem? Otazky…same otazky. ![]()
Zpětně si to vyčítat nemá smysl, dávej prostě na synka větší pozor. Víc asi nic raději komentovat nebudu.
Já se může bouchnut miminko do hlavičky co se ani samo neotoci na bok?
@Eowyn01 neříkám ze se bouchl sám prebalovála sem ho na posteli a když sem ho zvedla bouchl se do hlavičky chvilku palakal a pak přestal od té doby se chová normálně ale je mi hrozne
@JancaS84 ano nepřestil se sám já jo zvedala z postele a bouchl se do hlavičky jestli víte jak to vypadá v podkrovnim bytě budete vědět ocem mluvím máme postel pod střešní zdi
Aha uz to ctu. V tomhle veku je snad zodpovednost 100% na rodici, takhle male dite se nemuze samo bouchnout do hlavicky. Proste si davej pozor ne?
@Salwbca no zvedla sem ho pomalu neslyšela sem žádnou ránu ale plakal chvilku a pak přestal teď mi spinka a kontrolují
@Terka236 píše: VíceŽe se to stane jednou - dejme tomu. Ale třikrát? To není normální.
3×za měsíc??? jako nechápu ano stalo se mi to taky ale pak jsem si dala sakra pozor
@Salwbca já vím a proto je mi hrozné mám jeďte dvě děti a nikdy se mi to nestalo ani u jednoho
@ka2ka jednou dcerka s rucickou palinko a to jsme je-li na pohotovost raději po druhé se praštil sice do Mekka ale i tak sem se bála a teď tohle asi sem špatná máma
Ja si teda rikam, jestli nejses spis uzkostliva. Jestli ho starsi dite placne jemne po hlavicce, tak to asi neni nic s cim jet na pohotovost…