Bouchnutí po 3 do hlavičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
9.1.25 17:45

Bouchnutí po 3 do hlavičky

Zdravím vás máme doma měsíc a 9 dni staré miminko už se mám po 3 stalo ze jse nám praštil do hlavičky po prve jsme je-li pro jistotu na pohotovost a teď se nám praštil znova bydlíme podkrovním bytě a malý se nám praštil do hlavičky neslyšeli sem ránu nic šle i přesto se ptám má někdo s tímhle zkušenost mám strach a připadám si neschopna a vyčítam si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
694
9.1.25 17:49

A to JSE jako bouchnul sam? Asi ne, co? Jak s tim souvisi podkrovi? Jak jsi to mohla neslyset, kdyz mesic stare mimino se ani neotoci, cili u nej nekdo musel byt, kdyz se to stalo. Proc pises slova jako „po prve“ nebo „je-li“ ve smyslu prepravy autem? Otazky…same otazky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30369
9.1.25 17:50

Zpětně si to vyčítat nemá smysl, dávej prostě na synka větší pozor. Víc asi nic raději komentovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
9.1.25 17:51

Já se může bouchnut miminko do hlavičky co se ani samo neotoci na bok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.1.25 18:39

@Eowyn01 neříkám ze se bouchl sám prebalovála sem ho na posteli a když sem ho zvedla bouchl se do hlavičky chvilku palakal a pak přestal od té doby se chová normálně ale je mi hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.1.25 18:43

@JancaS84 ano nepřestil se sám já jo zvedala z postele a bouchl se do hlavičky jestli víte jak to vypadá v podkrovnim bytě budete vědět ocem mluvím máme postel pod střešní zdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.1.25 18:43

Zalezi i jak silne, jak se bouchl, kdyz jsi ho zvedala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.1.25 18:44

Aha uz to ctu. V tomhle veku je snad zodpovednost 100% na rodici, takhle male dite se nemuze samo bouchnout do hlavicky. Proste si davej pozor ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.1.25 18:44

@Salwbca no zvedla sem ho pomalu neslyšela sem žádnou ránu ale plakal chvilku a pak přestal teď mi spinka a kontrolují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30369
9.1.25 18:45
@Terka236 píše: Více
Že se to stane jednou - dejme tomu. Ale třikrát? To není normální.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27550
9.1.25 18:45

3×za měsíc??? jako nechápu ano stalo se mi to taky ale pak jsem si dala sakra pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.1.25 18:46

@Salwbca já vím a proto je mi hrozné mám jeďte dvě děti a nikdy se mi to nestalo ani u jednoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.1.25 18:48

@ka2ka jednou dcerka s rucickou palinko a to jsme je-li na pohotovost raději po druhé se praštil sice do Mekka ale i tak sem se bála a teď tohle asi sem špatná máma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
9.1.25 18:49

@Terka236 tak prebaluj jinde, at tomu příště predejdes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.1.25 18:52

Ja si teda rikam, jestli nejses spis uzkostliva. Jestli ho starsi dite placne jemne po hlavicce, tak to asi neni nic s cim jet na pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák