Boule na jedné straně břicha

Anonymní
13.5.17 22:20

Boule na jedné straně břicha

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zkušenějších. Už asi týden mi nějak tvrdne břicho, ale jen na pravé straně. Třeba když hladím břicho. Zajímalo by mě jestli to dělá mimi nebo to je tvrdnutí. Strašně se vyboulí na jednu stranu. Měla to taky některá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
13.5.17 22:22

Jo je to děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
13.5.17 22:28

V kterem tt jsi? Pokud jiz 3.trimestr, tak myslim ze je to mimco, to byla kolikrat videt nozicka:-) Tusis asi v jake je poloze, ne? Ja mela nohy vzdy pod zebrama, u jedne jsem nemohla jezdit poradne autem, rvala mi nohy az pod zebra, asi brzdila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.17 22:33

Jsem v 33 týdnu. Moc se v tich pohybech neorentuji. Měla by být hlavičkou dolů…Ono to tvrdne každou chvíli někde jinde. Jednou to je pod žebrem podruhé na pravé straně břicha :nevim:.Malá moc nekope posledních pár dní, tak jestli se tam jen tak neroztahuje…

• Citovat
  • Upravit
9028
13.5.17 22:36

Klííd… :mrgreen: měla jsem boule jako hrom, hlavně patičky kolem žeber, za tu ho šlo pomalu přes břicho chytit a nesnášel, když jsem ho pošimrala. Hlavička taky byla dobrá, pořád se cpal na levou stranu, měla jsem břicho na stranu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
13.5.17 23:11

Já taky vždycky měla tvrdou jednu stranu bricha-levou, moc se nehýbal, byl lenoch. A klidas už v bříšku, nejvíc jsem to vnímala vecer, když už jsem ležela. Vlevo boule a vpravo prázdno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
13.5.17 23:49
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat zkušenějších. Už asi týden mi nějak tvrdne břicho, ale jen na pravé straně. Třeba když hladím břicho. Zajímalo by mě jestli to dělá mimi nebo to je tvrdnutí. Strašně se vyboulí na jednu stranu. Měla to taky některá?

nemáš dráždivou dělohu? Pokud ano nesahat a nehladit bříško. Zavolej dr a řekni jí o tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí