Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky mam dotaz. Vypadam tehotne nebo tluste? Jsem 25 tyden a vcera jsem rekla kolegovi v praci ze jsem tehotna ze si asi vsiml. A on vypadal v soku a rekl ze si myslel ze mam zdravotni problemy a ze jsem ztloustla. Ted mam pocity velryby a tlustice a ne tehule ![]()
Jo jde vidět, že jsi těhotna a ne tlusta.Tak je to chlap tak asi neví, nebo blbě vidí
No a do velryby maš daleko
Těhotně
já si teda připadala v těhu dlouho spíš tlustě než těhotně, ale počkej dva tři týdny a i chlap pozná, že si těhotná
asi taky záleží jak chodíš do práce oblečená, ve volnym tričku to může působit, že si ztloustla. Každopádně by ti to mělo být fuk, co si kdo myslí, no ne? ![]()
Tak diky holky. Trochu me rozhodil ale jsem rada ze rikate ze vypadam tehotne a ze je to poznat
trochu me to od kolegy zamrzelo ale je fakt ze chlap muze mit divny usudek nebo proste je to chlap no ![]()
@zudina píše:
Ahoj holky mam dotaz. Vypadam tehotne nebo tluste? Jsem 25 tyden a vcera jsem rekla kolegovi v praci ze jsem tehotna ze si asi vsiml. A on vypadal v soku a rekl ze si myslel ze mam zdravotni problemy a ze jsem ztloustla. Ted mam pocity velryby a tlustice a ne tehule
Tehotne, tlusty lidi vypadaji jinak ![]()
@zudina No, jestli tě to uklidní, tak jsem to dlouho měla tak nějak podobně to bříško a kolega mi taky říkal, že si myslel, že jsem jakási jiná - tlustá. Myslely si to i kolegyně.
Já jsem si přišla jako válec a takové víc tehotenske břicho mám až tak od 30 týdne.
Vubec bych si to nebrala osobně. Oni ti chlapi obcas nepremysli. Jejich mozek vyprodukuje ze je pravděpodobnějsi pribrani na vaze nezli tehotenstvi a nezabyvaji se tim. S tehotenstvim se proste chlapec asi zatim moc nesetkal. Kdyby mel uz deti, tak by me to mozna zarazilo. Ale jinak ani nahodou. Vypadate na fotce rozhodne tehotne.
No na me nepoznala kolegyne, ze js tehotna na konci 7.mesice, kdy to fakt uz videt bylo a kdy me uz pousteli sednout lidi v tramvaji
Po 14 dnech mi rekla:no vidis, ted uz to uz je poznat. Takze nekdy nejen chlapi jsou mimo