Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Laurie píše:
Těhotnějá si teda připadala v těhu dlouho spíš tlustě než těhotně, ale počkej dva tři týdny a i chlap pozná, že si těhotná
asi taky záleží jak chodíš do práce oblečená, ve volnym tričku to může působit, že si ztloustla. Každopádně by ti to mělo být fuk, co si kdo myslí, no ne?
Nosim do prace takovyhle veci, ne volny.. tak jeste dva tri tydny a bude to snad jasny i chlapovi ![]()
@zudina na 25tt máš malé bříško, pravděpodobně jsi prvorodička. Ale tvarem je jasně těhotenské, i když bych tipla třeba o měsíc méně. Což nic neznamená, hlavně se neděs. Bříška prvomamin obvykle vykouknou později. Tak hodně štěstí ![]()
@pe-terka píše:
@zudina na 25tt máš malé bříško, pravděpodobně jsi prvorodička. Ale tvarem je jasně těhotenské, i když bych tipla třeba o měsíc méně. Což nic neznamená, hlavně se neděs. Bříška prvomamin obvykle vykouknou později. Tak hodně štěstí
On tě nechtěl zranit. Ted si představ, že máš opravdu zdravotní problémy, tloustneš z toho a jsi nešťastná a kolega ti pogratuluje k těhotenství… Ale nemusel ti říkat, nad čím přemýšlel. ![]()
To už je jasně těhotenské bříško, ale chlapi to neumí rozklíčovat (vlastní zkušenost).
@pe-terka píše:
@zudina na 25tt máš malé bříško, pravděpodobně jsi prvorodička. Ale tvarem je jasně těhotenské, i když bych tipla třeba o měsíc méně. Což nic neznamená, hlavně se neděs. Bříška prvomamin obvykle vykouknou později. Tak hodně štěstí
Ano jsem prvorodicka.. tak snad je vsechno v poradku v pondeli jdu na kontrolu
pohyby citim normalne tak snad je vse ok
@zudina píše:
Ano jsem prvorodicka.. tak snad je vsechno v poradku v pondeli jdu na kontrolupohyby citim normalne tak snad je vse ok
jejda, samozřejmě je všechno v pořádku! Snad nebudeš brát úsudek natvrdlého chlapa (a to oni umí být
) jako diagnózu ![]()
Já se taky poslední dobou setkávám s tím, že si lidi myslí, že jsem jenom tlustá a ne těhotná. Připadá mi, že jak je ta móda vyhublých lidí, že to už někteří nedokážou rozpoznat ![]()
V klidu, byla jsem na jedné pracovní akci, kde se potkáváme jednou za půl roku a loučila jsem se s pánem z organizace, že příště už mě bude zastupovat manžel a že už se tedy neuvidíme. A on zdvihl obočí a ptal se proč odcházím, já břicho jak mamut, tak jsem říkála, že jdu na mateřskou. Se trochu rozpačitě usmál a popřál mi hodně štěstí:D:D Ale pravda je, že jsem neměla takové hezké bříško a jsem teda o dost silnější… ale stejně mě to pobavilo:)
@zudina Buď v klidu, chlapi tomu nerozumí. Já mám takovej pupík taky a jsem v 8tt.Muj chlap mi řekl, že jsem nějak probrala a měla bych začít cvičit
.Přitom váhové jsem stále stejně, jen mám vystouplé panděrko.
Vypadáš těhotně
,kamarád zas řekl známé,,jé, kdy to čekáte,,a ona nebyla vůbec těhotná, tož asi tak..
@zudina Jasně, že vypadáš těhotně
S těma chlapama (no, ono někdy i s ženskýma) je to v tomhle těžký. Viděla jsem se s manželovo známým asi po roce, já 32.tt, břicho už docela velký a pak mi manžel říkal, že když se bavil s tím známým, tak mu říkal, že za dva měsíce rodíme a ten známý prý: „Jo? Já jsem si to myslel, že je asi ta tvá žena těhotná, ale nebyl jsem si jistej.“ Tak jsem si říkala, sakryš, to si lidi jako myslí, že jsem jen takhle tlustá?
![]()
@elle21 Přesně, to musí být mnohem horší… A co na to ta známá? Nedovedu si představit tu reakci… Jakože řekne, ale kdepak, já jsem jenom takhle tlustá?! ![]()
@Justanothername píše:
@elle21 Přesně, to musí být mnohem horší… A co na to ta známá? Nedovedu si představit tu reakci… Jakože řekne, ale kdepak, já jsem jenom takhle tlustá?!
oněměla úžasem ![]()
Prosim, nezacnete me nenavidet, ale ja bych si toho nevsimla… Venku je hodne stihlych holek co maji takovy vyvylenejsi pupicek…
Ale zalezi jak jsi vypadala pred tehu.. Pokud jsi byla uplne stihlounka s vosim pasem, potom urcite rozdil videt je. Hlavni je ze je dite zdrave. Aspon nebudes mit strie!
Ja jsem 18tt a uz se mi delaji at mazu jak chci
![]()