Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@VENIVINIVICI píše:
to se máš čím chlubit, že jsi žila s takovým špindírou
A proč by ne? Klidně ti dám jeho adresu. Ovšem předem varuj své nejbližší, že asi dostaneš infarkt.
A upřímně jsou důležitější věci než nějaký pořádek. Kdyby mě tohle mělo nějak trápit, tak spáchám i jako těhotná dávno sebevraždu. To poslední je víceméně nadsázka. Chtěla jsem říct, že bych měla pak psychiku naprosto v pr…
Příspěvek upraven 15.05.17 v 00:12
@zudina Jelikoz mas postavu stihlou a roste ti jen brisko, tak opravdu vypadas jen tehotne
co ja bych za to dala
chlapi jsou slepi, vubec ho neber vazne ![]()
@snažilka maminka píše:
Moje mamka má 7 dětia strii ani jednu já mám druhé a už u první jsem měla strie snad i na zadku
takže na genetiku moc nevěřím
Nekdy je to v genetice tim jakou mas kvalitu a elasticitu kuze.
A nekdy je to tim, ze proste rodicka ma kuzi v haji, nema dostatek mineralu a oleju, muze to byt i dlouhodobe, proste pry obecne zeny ktere piji dostatek vody (ne jen v tehu) a jedi orechy a oleje tak maji kvalitnejsi a pevnejsi kuzi…
A ono se to nejakym mazanim nespravi za par mesicu.
To si myslim ja..
A taky si myslim - cim vetsi bricho, tim vic se napina tak logicky je vetsi risk k praskani… I kdyz proste nektere zeny maji opravdu tak peknou zdravou kuzi ze jim to nepraskne ani pri patercatech
![]()
@Ghanaian Princess proč se vše dozvidam až po trhu
kdybych to věděla tak se před těhu laduju ořechy a lihu do sebe tuny oleje
ne dělám si srandu taky si myslím že je to o kůži břicho to jsem měla opravdu veliké jak u prsní tak u druhý všichni mi říkali že to budou dvě nebo pořádný vepřík
a nemeli pravdu ani v jednom
to jenom maminka byla jak hrošice
ale co by sme pro ty koťátka neudělaly že ![]()
U druhého těhu jsem viděla video kde nějaká Mudr nebo kdo to říkala že žádný krém nepomáhá aby břicho nepopraskalo prostě když má tak popraská krémy jsou jen na úlevu svědění říkala ![]()
@snažilka maminka prej vepřík
![]()
Máš pravdu, když prostě kůže má tak popraská a my nenaděláme nic, můžeme to trošku zmírnit nebo urychlit hojení.
No víš co, já čekám svoje první ted, jsem v 19tt.
Bricho a boky uz mam hodne striovaté.. Já totiž před 6 lety zhubla 30 kg (ze 110 kg na 80), takže si umíš představit, že moje kůže která byla za celé ty roky roztáhlá, pak jsem naráz shodila a totálně mi popraskala.. Takze jsem asi dva roky mela bricho samou cervenou strii, a to od podbrisku az po pupik, zenske na verejnosti treba ve sprchach si urcite musely myslet ze jsem po porodu.
No a jsou dalsi 4 roky pryč a strie mam sice porad tam ale jsou zatahle, bile a tenke a napriklad na fotce v bikinach to neni videt.
Takze ted, nevim co mam ocekavat. Popraskaji mi znova? Budu mit misto bricha pytel na hady?
A to prisaham bohu cely zivot piju dost vody a jim dost oleju a orechu a bla bla.. Takze proste moje kuze je naprd! A furt se mazu, odjakziva se mazu vsim moznym, dokonce do vany pridavam detsky olej
Jestli chces muzu ti poslat fotku jak vypada bricho se zatahlymi striemi po 4 letech, neni to az takova hruza…
@Ghanaian Princess jo klidně pošli
starší dcera má 4 roky a moje břicho je hrůza.
Ale bude to asi tím že mám teď 4 měsíce od druhého porodu nové strie nemám spíš se tamty asi zase roztáhly ![]()