Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co se týče té chlapské natvrdlosti, tak tomu mému nějak furt nedocházelo, že jsem v tom, a to přesto, že viděl fotky z UT a četl lékařské zprávy ![]()
Nebo se mi stalo, že jedu vlakem a kupé na mě nějaká cikánka, jestli jdu ze školy. Já tam seděla s dost znatelným pupkem. Tak ji říkám, že do školy už dávno nechodím a, že jsem v tom. Koukala na mě jako puk. Její muž se uculoval. Vtipné bylo, že ta cikánka byla jenom o asi tři roky starší než já.
Za mě je to roztomile malé těhotenské bříško, přesně takové jsem měla taky při prvním těhotenství a v tuto dobu se vdával a skoro to nešlo poznat
. U druhého těhotenství už jsem takhle vypadala ve 12tt
.
Mno, já takové břicho mám i bez těhotenství, takže toho chlapa chápu, protože oni těhubřicho prostě nepoznají, vidí jen břicho.
Každopádně tlustě nevypadáš ani omylem.
@Izumi Miyako Hele, myslím, že u nich se ten těhotenský pupek a jízda ze školy moc nevylučují ![]()
@Ghanaian Princess Strie jsou hlavně genetika, takže bych se poptala mámy. Mám za sebou tři těhotenství, kůže dostávala zabrat hooodně a strii nemám ani jednu.
@Justanothername U této skupiny moc ne. Ale víš co, byl to hned dvojnásobný faux pas ![]()
@VENIVINIVICI si děláš srandu ne?
Taky nemám top uklizené
třeba je jí zle nebo má klidový režim tak nemůže lítat a uklízet…Taky tomu poslední dobou moc nedám prostě mám problémy a dr mi všechno zakázala jsme ráda že uvařím a sem tam něco udělám… Každý nemá bezproblémové těhu
Tak když už se fotím, tak sleduji co mám kolem sebe a co bude zaznamenáno na fotografii, trochu aranžmá by neuškodilo
@VENIVINIVICI Zas takový bordel to není tak nemá ustlané a je tam hrnek to je strašná tragédie vůbec bych toto neřešila
@Kajka9 diky za zastani ano neustlala jsem
a je fakt ze ted v tehu uklid nezvladam jako driv… jsem hodne unavena
@VENIVINIVICI Když máš problémy že ti třeba tvrdne bbřicho jak mě od 3 měsíce a hodně né 2× denně ale skoro nonstop a máš vše zakázané jen ležet 6× denně léky tak ano 1+kk je problém
prostě nevíš co jí může být jaké má problémy tak proč řešit jestli má naklizené…nejdůležitější je zdraví matky a miminka aby nebyl problém
@VENIVINIVICI píše:
Jo uklidit 1+kk dá velkou práci
Bordel v mym byte nebyl predmet my otazky a tyhle diskuze tak jdi prudit jinam
@Kajka9 píše:
@VENIVINIVICI Když máš problémy že ti třeba tvrdne bbřicho jak mě od 3 měsíce a hodně né 2× denně ale skoro nonstop a máš vše zakázané jen ležet 6× denně léky tak ano 1+kk je problém
prostě nevíš co jí může být jaké má problémy tak proč řešit jestli má naklizené…nejdůležitější je zdraví matky a miminka aby nebyl problém
když se může fotit s ajfounem, zase tak nemohoucí nebude