Boulička u ušní dírky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
29.9.12 12:05

Boulička u ušní dírky

Ahoj holky, potřebuju poradit. Nechali jsme malé nastřelit naušničky ve 3 měsících. Všechno probíhalo dobře a asi před měsícem když ji bylo 9 měsíců jsem ji nahmatala na pravém oušku těsně vedle dírky malou bouličku. Je to jako malej uhráček ale nevim co s tím. Snažila jsem se něco vyčíst, naušničku jsme vyndali a čekáme jestli to zmizí. Vím že to může být špatně nastřelené ale nevim jestli to zmizí a jestli ji tu dirku máme nechat nastřelit znova nebo co prostě s tím. Nehnisá to nečervená jen je tam prostě ta boulička. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10952
29.9.12 12:11

Já jsem to měla taky.(nechala jsem si propíchnout uši ve 14 letech, tak si to pamatuju).Časem se to vstřebalo. Pokud to nic nedělá tak bych vyčkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.9.12 12:12

Ahoj, já tohle mám po propíchnutí ušního nervu. Udělalo se mi asi půl roku po propíchnutí. Od té doby nesnesu žádné naušnice. Takže bych prokonzultovala s dr, ale pokud jí to nehnisá, nebude s tím nějaký problém. ono to nebolí nic, ale mi to v tom místě začalo hnisat a přidala se alergie na kov. sledujte, v případě zarudnutí k dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
29.9.12 13:06

Ahoj, mně se to dělá často, neřeším to, zase se to vstřebá, nebo minule jsem si na tom v noci nějak ležela, tak to ruplo a vytekl z toho hnis :nevim: Takže bych to nechala být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
29.9.12 13:53

Určitě to nechat, spíš to nemazat, pokud to nehnisá. Může to být jen tuková boulička-já jí mám po každém píchnutí náušnic-celkem jich je 6 ;) Časem by to mělo zmizet.

• Citovat
  • Upravit
4062
1.10.12 10:55

Já si nechávala píchnout uši až ve třiadvaceti (jehlou) a boulička se mi na jednom uchu udělala taky, takové jakoby zatvrdlé místo jsem tam měla asi rok. Nehnisalo to, nezvětšovalo se to, nic z toho neteklo, nebolelo to, tak jsem to neřešila. Myslím, že to byla jenom nějaká ta tuková boulička nebo tak něco. Sledovala bych, ale pokud se nebude zvětšovat nebo hnisat, neřešila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
21.5.16 17:38

Hnisající boulička za uchem vedle dírky

Holky,
v půl roce jsme nechali naší dcerce nastřelit náušničky z chirurgické oceli. Nebyly žádné problémy, až dnes (2 měsíce po nastřelení) v noci jsem našla na prostěradle krev a ráno zjistila, že to je z boulička, kterou má za uchem těsně vedle dírky na náušnici. Dírka hnisá a bylo to přilepeno k náušničce.
Prosím, poraďte, jakou mastičku na to dát… Mám k dispozici Betadine, Bepathen plus… Framykoin je bohužel na předpis - případně zašli byste k Dr.?
Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.10.16 19:49

Keloid

Ahoj te boulicce se rika keloid a pokud je do centimetru je to ok (dezinfikovat chladit, spt bez nausnic) jsou pokud nedezinfikujes horsi stadia (jukni na hoogle zadej tam KELOID) splaskne- prirozena reakce tela na cizi telisko, podporuje vznik alergie.. ze zacatku jen 100pro. Stribro (mam zkusenosti, picham dirky i piercingy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
31.10.16 17:11

@ElisJOL Je to starší dotaz, ale snad pomůže dalším. Bylo to kvůli náušnicím, Dr. řekla, že se to stávalo často u píchnutých náušnic, ale že my jsme měli nastřelené a u nastřelených je to výjimka. Předepsala místo Framykoinu Fucidin krém, po týdnu to zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí