Jak šetrně odstranit dítěti bradavici

92
20.11.04 15:51

Bradavice

Ráda bych, kdyby některá z vás věděla, jak na ně nějak šetrně… sestřině 13-ti měsíčnímu chlapečkovi se jedna udělala na prostředníčku u ručky… Samozřejmě do nějakého bolavého doktořího odstraňování se příliš nehrne…
Díky Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
20.11.04 17:23

Ahoj,
na rodině je diskuse přímo o bradavicích a jak na ně, zkus si to pročíst (http://www.rodina.cz/diskuse120.htm). Jsou tam doporučeny nějaké mastičky, to ale asi nejsou vhodné pro děti, pak nějaký olejíček, homeopatika, nebo na ně na noc lepit kousek česneku, či cibule. Co z toho pomáhá bohužel nevím, asi je to u každého jiné.
 Eva

• Citovat
  • Upravit
1790
20.11.04 22:37

Ahoj,

ten česnek se ještě může přes noc namočit do trošky octa. Ale potom to pálí, udělá to na povrchu puchýřek, tak bych asi měla strach to dát tak malému dítěti.

Ahoj Mirousek + Pepča 5,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
20.11.04 22:40

To jsem ještě já - sklerotik. Ještě se na bradavice může dát vývar z průtržníku (to je taková bylinka, která roste na slunných písčitých místech). Teď je sice zima, ale třeba by se dal sehnat ve specializovaných obchodech.
Mirousek + Pepča 5,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.9.17 15:27

Dobry den, je tohle bradavice kdo ma zkusenosti pozna a poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.9.17 10:23

Nebo kup v lékarne kolodium nebo tak nějak se to jmenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.9.17 17:40

Kolodium forte davam pres tyden a nic nemizi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
4.1.18 06:43

@sabinka098 my jsme to tím Koloidem ještě zhoršily a dcerka už byla po čtvrté na vypalování a pořád to na chodidle má. Spíš se jí to po tomto přípravku dost zhoršilo. Moje kamarádka je magistra v lékárně a říkala, že to vůbec nepomáhá :cert: vyhozené peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
4.1.18 18:49

Dobrý den, po tom kolodiu se my to rozlehlou po celých chodidlech.ted to budu řešit s obvodní aby mě nikam poslala.Uz musím docela mě to bolí když chodím a pořád to oddaluju bojím se vyříznutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
10.1.18 15:44

My už bojujeme samy česnek + ocet a zatím to vypadá dobře. Já už fakt těm novotám nevěřím, právě…rozlezlo se to hrozně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí