Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže mám ještě otázku?Odkdy koupat s mimi ve vaně?Velice mě to zajímá,protože hygiena nehygiena,mám chuť tam s ním prostě vlézt a užívat si radovánek…
![]()
Ahojky Kokhi,
v kurzu péče o dítě, kde také provozují plavání novorozenců a pak batolat nám bylo řečeno že mimi ve vaně se může koupat od té doby co se mu zahojí pupík, tzn přibližně týden po porodu a nejprve s taťkou, protože v šestinedělí se koupat to fakt nejde
A po šestinedělí už se můžete koupat spolu vy dva. ![]()
Tak se mějte moc krásně a užijte si společnou koupel ![]()
Pa pa Mon a Denis 37tt
Ahoj Kokhino.
Ja jsem do vany s Kubou vlezla hned po sestinedeli… Napred jsem se umyla sama a pak napustila vanu a uzivala si vodnich radovanek… a praktikujem to dodnes.. sem tam si za nim vleze tata ale vetsinou ja..
Pa Maty + Kuba 4,5 m
Ahojky. Nevite, zda to neni nebezpecne u holcicek, aby nedostaly treba nejakou bakterii do pochvy? Ja bych se predem taky urcite osprchla, ale preci jen, ve stojate vode se muze kdeco vyplavit a tak se trochu obavam. Clovek nikdy nevi, kdy ho navstivi treba mykoza ci zanet (a nez to clovek pozna, uz to treba muze prenest dal??) a tak se bojim… ALe taky bych se uz moc rada cachtala s Anie ![]()
H.
Ahoj holky,
náš malej se koupe s tatkou asi od 1měsíce a když není doma táta,tak jdu já nebo jde sám-každopádně jsme malou vaničku odstavili velmi brzy-malej má rád vodu-hodně vody.Táta s ním chodí i proto,že s ním víc blbne,zatímco já bych se pořád mazlínkovala.A tak je dnes malému 5měsíců a ve vaně si sám potápí hlavičku a je mu tam opravdu dubře.Tady v Praze jsou kurzy plavání plné a drahé,a tak je koupání s dospělákem myslím supervěc.Náš maličkej se fakt vyblbne a vaničku nesnášel pro nedostatek prostoru i vody-rychle roste/má 70cm/
Lisa