Bramboráky v troubě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2377
13.7.11 13:24
Murka píše:
Jak můžete žít bez zásoby brambor :D Já musím mít doma brambory pořád, protože když jsou brambory, vždycky se dá něco uvařit :D Jinak, jsme bramborožrouti, máme velkou spotřebu :D

protoze je nemam kde skladovat, mame v komore teplo, takze to pak stoji za prd, takze kupuju max 5kg ale spis min .. nastesti otevreno je dneska porad vsude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.7.11 13:29
Murka píše:
Jak můžete žít bez zásoby brambor :D Já musím mít doma brambory pořád, protože když jsou brambory, vždycky se dá něco uvařit :D Jinak, jsme bramborožrouti, máme velkou spotřebu :D

Včera byla bramboračka k večeři a dnes nebyl volná ruka ani noha, která by šla na nákup :oops: JInak máme pořád brambory po ruce, to jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
13.7.11 13:29

Teda holky, díky moc za rady. Udělám ho k večeři a chci do něj dát kuřecí maso, akorát nevím, jestli ho mám nejdřív opéct na pánvi nebo ho dát do těsta syrové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.7.11 13:30
Alice19761 píše:
zoubky píše:
Kruci, kde teď seženu brambory, mám na to chuť :cert: :lol: :lol:
Díky za rady, vyzkouším hned zítra :wink:

Zube, Zube :nevim: :hug: !

Jak říká Ivo Jahelka:„Kdo má zájem o brambory, ať se dotaví odpoledne na pole, bude mu nakopáno rovnou do pytlíka!“ :mrgreen:

Hele DC, nefrfněj…kdopak ti hodil link na tuto diskuzi, no 8-) Bez ní bys věděla prd :lol: :mrgreen: :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
13.7.11 13:32

Zeptám se :oops: …on jde bramborák udělat z nových brambor…myslela jsem,že maj hodně vody a těsto pak není tak jak má bejt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
13.7.11 14:14
zoubky píše:
Alice19761 píše:
zoubky píše:
Kruci, kde teď seženu brambory, mám na to chuť :cert: :lol: :lol:
Díky za rady, vyzkouším hned zítra :wink:

Zube, Zube :nevim: :hug: !

Jak říká Ivo Jahelka:„Kdo má zájem o brambory, ať se dotaví odpoledne na pole, bude mu nakopáno rovnou do pytlíka!“ :mrgreen:
Hele DC, nefrfněj…kdopak ti hodil link na tuto diskuzi, no 8-) Bez ní bys věděla prd :lol: :mrgreen: :huban: :hug:
Čéče, já o ní věděla, ale když jsi dala echo Ty, tak jsem zaskočila :mrgreen: !
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
13.7.11 21:10
bekky píše:
Zeptám se :oops: …on jde bramborák udělat z nových brambor…myslela jsem,že maj hodně vody a těsto pak není tak jak má bejt :nevim:

jde to i z nových brambor :) nastrouháš je jako vždy a necháš chvilku stát. Ony pustí vodu a tu sliješ a pracuješ jako se starejma bramborama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
13.7.11 21:15
bekky píše:
Zeptám se :oops: …on jde bramborák udělat z nových brambor…myslela jsem,že maj hodně vody a těsto pak není tak jak má bejt :nevim:

Taky dělám bramboráky z nových brambor.Teď už ano, ale ne z těch úplně prvních.Taky nechám chvíli odstát, není potřeba víc mouky..Taky mám doma brambor zásoby, ostatní přílohy moc nemusím. Kdyby bylo na mě, jedla bych je pořád :-)

Co se týče Ondráše, určitě bych maso nejdřív trochu opekla na pánvi. Když dělám zapečené řízky s nějakou zeleninou, smetanou a sýrem, i kuřecí, taky je napřed opeču na pánvi zvlášť..Nemám ale vyzkoušené, protože maso v bramboráku nemusím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí