Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Murka píše:
Jak můžete žít bez zásoby bramborJá musím mít doma brambory pořád, protože když jsou brambory, vždycky se dá něco uvařit
Jinak, jsme bramborožrouti, máme velkou spotřebu
protoze je nemam kde skladovat, mame v komore teplo, takze to pak stoji za prd, takze kupuju max 5kg ale spis min .. nastesti otevreno je dneska porad vsude ![]()
Murka píše:
Jak můžete žít bez zásoby bramborJá musím mít doma brambory pořád, protože když jsou brambory, vždycky se dá něco uvařit
Jinak, jsme bramborožrouti, máme velkou spotřebu
Včera byla bramboračka k večeři a dnes nebyl volná ruka ani noha, která by šla na nákup
JInak máme pořád brambory po ruce, to jo ![]()
Teda holky, díky moc za rady. Udělám ho k večeři a chci do něj dát kuřecí maso, akorát nevím, jestli ho mám nejdřív opéct na pánvi nebo ho dát do těsta syrové ![]()
Alice19761 píše:zoubky píše:
Kruci, kde teď seženu brambory, mám na to chuť![]()
![]()
Díky za rady, vyzkouším hned zítraZube, Zube
Jak říká Ivo Jahelka:„Kdo má zájem o brambory, ať se dotaví odpoledne na pole, bude mu nakopáno rovnou do pytlíka!“![]()
!
Hele DC, nefrfněj…kdopak ti hodil link na tuto diskuzi, no
Bez ní bys věděla prd
![]()
Zeptám se
…on jde bramborák udělat z nových brambor…myslela jsem,že maj hodně vody a těsto pak není tak jak má bejt ![]()
zoubky píše:Čéče, já o ní věděla, ale když jsi dala echo Ty, tak jsem zaskočilaAlice19761 píše:Hele DC, nefrfněj…kdopak ti hodil link na tuto diskuzi, nozoubky píše:
Kruci, kde teď seženu brambory, mám na to chuť![]()
![]()
Díky za rady, vyzkouším hned zítraZube, Zube
Jak říká Ivo Jahelka:„Kdo má zájem o brambory, ať se dotaví odpoledne na pole, bude mu nakopáno rovnou do pytlíka!“![]()
!
Bez ní bys věděla prd
![]()
![]()
![]()
bekky píše:
Zeptám se…on jde bramborák udělat z nových brambor…myslela jsem,že maj hodně vody a těsto pak není tak jak má bejt
jde to i z nových brambor
nastrouháš je jako vždy a necháš chvilku stát. Ony pustí vodu a tu sliješ a pracuješ jako se starejma bramborama.
bekky píše:
Zeptám se…on jde bramborák udělat z nových brambor…myslela jsem,že maj hodně vody a těsto pak není tak jak má bejt
Taky dělám bramboráky z nových brambor.Teď už ano, ale ne z těch úplně prvních.Taky nechám chvíli odstát, není potřeba víc mouky..Taky mám doma brambor zásoby, ostatní přílohy moc nemusím. Kdyby bylo na mě, jedla bych je pořád ![]()
Co se týče Ondráše, určitě bych maso nejdřív trochu opekla na pánvi. Když dělám zapečené řízky s nějakou zeleninou, smetanou a sýrem, i kuřecí, taky je napřed opeču na pánvi zvlášť..Nemám ale vyzkoušené, protože maso v bramboráku nemusím..