Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím, Vánoce se blíží a já si tam říkám, že bych letos zkusila udělat zdravější verzi salátu. Děláte někdo s jogurtem? Dát jenom jogurt nebo napůl s majonézou (tatarkou)? A jak pak takový salát dlouho vydrží v lednici? Díky všem ![]()
Já dávám do salátu napůl tatarku a napůl bílý jogurt, v lednici nevydrží déle jak tři dny, protože do té doby se po něm zapráší, i když je ho hromada ![]()
Zkoušela jsem jednou s jogurtem a nechutnalo mi. Ale půl na půl je prý dobré, ale nemám vyzkoušené, tak si počkám na reakce.
Jenom s jogurtem bych nedělala…tatarka tomu taky dá kus specifické chuti. Ale - sto lidí, sto chutí, a v každé rodině jiný bramborový salát ![]()
Dělá se to fakt půl na půl, samotnej s jugurtem je dost „jalovej“ ![]()
OK, tak já zkusím půl na půl
A lepší s tatarkou nebo s majonézou? Asi jak kdo má rád že? Manžel jedině tatarku a já zas spíš majonézu ![]()
Ahojky. Měla bych dotázek jestli jste někdo prosím zkoušel majonézu yofresh od hellmans? Ráda bych jí vyzkoušela do braborového slátu spíše než půl majonéza a půl jogurt.
Zakladatelce se omlouvám za svůj dotaz ![]()
Ahoj, tatarka je ochucená majonéza. Ta z obchodu má takovou specifickou chuť. Při domácí výrobě tatarky se používá majonéza, cibulka, okurka…takže vlastně to samé co do salátu
Do salátu dávám majonézu a kysanou smetanu - poměr je ve prospěch majonézy
, ale stejně to odlehčí.
@Saintpaulia píše:
Ahojky. Měla bych dotázek jestli jste někdo prosím zkoušel majonézu yofresh od hellmans? Ráda bych jí vyzkoušela do braborového slátu spíše než půl majonéza a půl jogurt.
Zakladatelce se omlouvám za svůj dotaz
Vůbec mi to nevadí, v pohodě
Yoflesh jsem nezkoušela, tak neporadím, ale počkám si na další příspěvky.
@lussinka1984 píše:
Vůbec mi to nevadí, v pohoděYoflesh jsem nezkoušela, tak neporadím, ale počkám si na další příspěvky.
mela jsem a super
@jizvíková
A chuťově je to hodně podobné klasickému salátu s majonézou?
Potřebovala bych, aby to bylo dobré jako klasický salát ale trošku zdravější. Mám náročné strávníky ![]()
Děkuji ![]()
S jogurtem je výborný salát. Dávám jogurt a smetanu, pak velkou lžíci či dvě majonezy. Díky smetaně to má lahodnou chuť.
@lussinka1984
Děkuji
Já teď ale váhám jestli zkusit tu yofresh nebo majolku s jogurtem 1:1. Co tebe láká víc? ![]()