Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já bych mu řekla že v žádném případě. Soukromí je důležitá věc. Tečka.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vyndej z mrazáku dva pytlíky mražené zeleniny, jeden ať si dá bráška na hlavu a druhý do rozkroku.
@multinit99 to jako vazne
brrr, to je predstava. kolik je „braskovi“? asi nema zadnou pritelkyni, ze?
a jak bys to chtela asi vysvetlovat. tohle je proste soukroma vec a jini lide se pri sexu bezne nesmiruji.
@multinit99 píše:
Ahoj všem, mám takový velice ožehavý problém. Již delší dobu jsem bez vážného vztahu a mám spíš krátkodobé úlety. Bydlím v bytě s mým o 5 let mladším bráškou a občas si tam vodím muže na noc. Ted ten problém můj bráška mě požádal zda by se mohl koukat příště až tam budu mít návštěvu na noc. Že ho velice vrušuje představa toho že by mě viděl během sexu a to hlavně s mužem který má velké přirození. Ihned jsem ho odmítla a nevim jak dál? Jak s ním o tom promluvit.
trollíku… zkus to znovu a lépěji ![]()
@zrcadlo píše:
Vyndej z mrazáku dva pytlíky mražené zeleniny, jeden ať si dá bráška na hlavu a druhý do rozkroku.
Ja myslim, ze bude stacit, kdyz si pujde zakladatel/ka dodelat domaci ukoly ![]()
… jinak hezkej fake, nebo jste naprosto úchylná rodina, když se na to ještě ptáš, jak si s ním promluvit. Nijak. Jsi sestra!!!
@zrcadlo píše:
doporučila bych tři, ten třetí pro zakladatelku/le, asi to bude troll ![]()
@terinka4444 píše:
Dejdar je super…pardon, jsem v jiný diskuzi
už jsme se lekla, že jim ho doporučuješ do party ![]()
@ospalámyš píše:už jsme se lekla, že jim ho doporučuješ do party
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat