Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
21.3.12 09:47

:)

Zdravím všechny budoucí maminky :) Bude mi teď 21. Od prosince neberu HA a včera jsem si po neskutečných a divných křečích v podbřišku uvědomila, že mám 9 dní zpoždění MS :roll: Tak jsem si běžela udělat test (Predictor Early - 89,–) a jsou tam // :dance: Jen jsem teď v Praze, kde neznám moc lidí a nevím jak to vše budu zvládat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
21.3.12 09:51
Terrrka píše:
Zdravím všechny budoucí maminky :) Bude mi teď 21. Od prosince neberu HA a včera jsem si po neskutečných a divných křečích v podbřišku uvědomila, že mám 9 dní zpoždění MS :roll: Tak jsem si běžela udělat test (Predictor Early - 89,–) a jsou tam // :dance: Jen jsem teď v Praze, kde neznám moc lidí a nevím jak to vše budu zvládat :(

Pokud máš ochotnýho chlapa, vše zvládneš…taky jsem mimo rodinu a známý a dá se to zvládnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
21.3.12 09:53

Přítel je super, jen je celý dny v práci…až do noci :(( :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
21.3.12 09:55

taky mám manžela furt v práci…měla jsem z toho taky strach že to nedám a vidíš…malá má 8 měsíců a já jsem zase těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
21.3.12 10:00

Tak to gratuluji :) Já neříkám,že to nezvládnu, jen je lepší to mít s kým probrat :) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
21.3.12 10:17
Terrrka píše:
Tak to gratuluji :) Já neříkám,že to nezvládnu, jen je lepší to mít s kým probrat :) :zed:

Ahojky,neboj,mas nas,ze holky?radi poradime,pak poradis ty nam a tak to tady jde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
21.3.12 10:25

jasna vec- na pokec budeme stejne lepsi nez chlap :mrgreen:
ten ani neudrzi v hlave ze mam jit na kontrolu, natoz aby se me sam zeptal jak jsem dopadla-proste hlava derava :mrgreen:

katka27
a objednat se muzes uz ted-ja se taky objednala hnedka jak jsem to zjistila-jen to sestricka vypocitala abych uz byla 6tt a aby tam uz bylo neco videt-takze jdu ted v patek a objednana jsem uz 14 dni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
733
21.3.12 10:40

Díky, holky :)) Já se budu teď taky objednávát, jen musim dojet až na šumavu…jéé ta cesta mě asi zabije, není mi úplně dobře :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
21.3.12 10:52

Já právě taky čekám, abych šla k doktorce až po 6. týdnu, že už něco bude vidět na ultrazvuku. Ale ještě to nechci zakřiknout :? . Ale příští týden se už objednám :kytka: .

Papia píše:
jasna vec- na pokec budeme stejne lepsi nez chlap :mrgreen:
ten ani neudrzi v hlave ze mam jit na kontrolu, natoz aby se me sam zeptal jak jsem dopadla-proste hlava derava :mrgreen:katka27
a objednat se muzes uz ted-ja se taky objednala hnedka jak jsem to zjistila-jen to sestricka vypocitala abych uz byla 6tt a aby tam uz bylo neco videt-takze jdu ted v patek a objednana jsem uz 14 dni :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
21.3.12 10:52

Lucinatko a Katka vitam vas.Mila katko hlavne prosim te moc necti o takovych problemech ,jo stava se to.Ale rekni si me se to nestane a vubec si to nepripousej aby sis to neprivolala.Ja cekam 4 dite.A nikdy me nenapadlo ze by melo byt neco spatne.Jak jsem mela na testu ducha tak jsem byla v tom a basta ,smitec,zadny dalsi testy jsem si uz nedelala.A navic vsechny nervy se prenaseji na mimi a urcite chce kazda hodny mimco a ne nervaka .Tak klid a pohoda.Takze holky jste mlady ,krasny a zdravi a neni duvod proc se furt bat.Kdyby si to necetla tak by ses vubec nebala.Takze ja zdravim mlady novy maminy ja uz jsem stara krava na rozeni jak rika moje matka :mrgreen: me je 35 let.Ale upozornuju ze se tak jeste teda necitim.Jen nekdy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
21.3.12 11:03

no ja se objednala hned-ta moje doktorka ma jen 3dny v tydnu tak kdyz se objednam vic dopredu,tak si muzu aspon trosku vybrat kdy chci na kontrolu jit-terminy treba v pul 12 me teda dost dostavaj-nemam to hnedka vedle prace,takze tam jedu hodinu, tak jsem rada kdyz muzu jit nejak hned po ranu-ted jdu na 8:45 co jeste ujde :)

• Citovat
  • Upravit
1152
21.3.12 12:36

Děkuji za povzbuzení. Máš pravdu, nemůžu pořád myslet na to, co by se mohlo stát. Tak dlouho jsem se těšila až budu těhotná, jak si to užiji. A teď, kdybych měla strávit celých 9 měsíců starostmi, tak z toho nic nemám. Budu si prostě krásně užívat ten pocit mateřství a radovat se z toho :kytka: .

strouhalka e píše:
Lucinatko a Katka vitam vas.Mila katko hlavne prosim te moc necti o takovych problemech ,jo stava se to.Ale rekni si me se to nestane a vubec si to nepripousej aby sis to neprivolala.Ja cekam 4 dite.A nikdy me nenapadlo ze by melo byt neco spatne.Jak jsem mela na testu ducha tak jsem byla v tom a basta ,smitec,zadny dalsi testy jsem si uz nedelala.A navic vsechny nervy se prenaseji na mimi a urcite chce kazda hodny mimco a ne nervaka .Tak klid a pohoda.Takze holky jste mlady ,krasny a zdravi a neni duvod proc se furt bat.Kdyby si to necetla tak by ses vubec nebala.Takze ja zdravim mlady novy maminy ja uz jsem stara krava na rozeni jak rika moje matka :mrgreen: me je 35 let.Ale upozornuju ze se tak jeste teda necitim.Jen nekdy 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
21.3.12 12:40

Holky, chtěla jsem se zeptat, vím, že jsme teprve na začátku. Ale bo celý život bojuji s mírnou nadváhou, období diet atd., tak mám i trochu strie na stehnech, naštěstí nejsou až tak moc vidět. Ale protože mám k tomu sklony, tak už nyní myslím na prevenci :) . Tak jsem si dnes koupila olejíček od babydream na strie pro těhotné a balzám na strie od GS Mamastrie.
Chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti s přípravky na strie, co Vám pomáhá nebo pomohlo?
Jo a ještě jedna věc. Abych si udržovala, jakž takž váhu, tak se snažím hodně sportovat - kolo, spinnig, posilovna, orbitrek. Myslíte, že to nevadí i nyní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
21.3.12 13:36
Katka27 píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat, vím, že jsme teprve na začátku. Ale bo celý život bojuji s mírnou nadváhou, období diet atd., tak mám i trochu strie na stehnech, naštěstí nejsou až tak moc vidět. Ale protože mám k tomu sklony, tak už nyní myslím na prevenci :) . Tak jsem si dnes koupila olejíček od babydream na strie pro těhotné a balzám na strie od GS Mamastrie.
Chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti s přípravky na strie, co Vám pomáhá nebo pomohlo?
Jo a ještě jedna věc. Abych si udržovala, jakž takž váhu, tak se snažím hodně sportovat - kolo, spinnig, posilovna, orbitrek. Myslíte, že to nevadí i nyní?

Ahojky,tak já se tedy mazala od začátku čím koliv na těhu,ale pokud k tomu máš sklon tak si myslím,že to nezachráníš a bude tě to akorát stát peníze.Máš vagrová ma 50kg i s postelí a měří 172cm a je celá porupaná a to se mazala,jiná kámoška má zase také nadváhu a nemá jedinou striji,je to opravdu o kůži a pokud už teď jsi popraskaná,tak opravdu do toho ty peníze necpi a jen se promašťuj třeba nějakým mlíčkej,,nechci ti ublížit,ale píšu ti to od srdce,jak bych to řešila já.Jinak ten sport,bych určitě vynechala,jen procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
21.3.12 14:16
Katka27 píše:

no do posilky by jsi mela jen zlehka-spis uz vubec- hlavne se nesmeji posilovat uz brisni svaly-ale zkousela jsem to a v posilovne je zatinas i u skoro vsech jinych cviku-takze to bych urcite vynechala…orbitrek je super-myslim ze ho i doporucujou…spinnink myslim ,ze taky nebude uz dobrej-jede se moc vysoke frekvenci a ted by jsi nemela byt v kuse moc hlouho zadychanma…ale kolo bezva-to se doporucuje-jen bacha at te nekdo nesrazi :hug:
a GSmama jsem se mazala taky a snad dobry-ale nemam zkusenosti s nicim jinym :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky