Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kakami píše:
nejhorší je sundat podprdu…to je pak cejtit fakt všecko
strouhalka e píše:Kakami píše:
nejhorší je sundat podprdu…to je pak cejtit fakt všecko![]()
V te sprse mi to teda taky vadi,ale ja mam prsa -100 velikost,takze po sundani podprdy v poho
. Holky chodite do prace?ja jo a zatim ok.
cezet píše:strouhalka e píše:V te sprse mi to teda taky vadi,ale ja mam prsa -100 velikost,takze po sundani podprdy v pohoKakami píše:
nejhorší je sundat podprdu…to je pak cejtit fakt všecko![]()
No jo no, to my s prsama velikosti H jako Hovado máme trochu problém… ![]()
Kakami píše:cezet píše:No jo no, to my s prsama velikosti H jako Hovado máme trochu problém…strouhalka e píše:V te sprse mi to teda taky vadi,ale ja mam prsa -100 velikost,takze po sundani podprdy v pohoKakami píše:Jé to si napsala fakt pěkně
nejhorší je sundat podprdu…to je pak cejtit fakt všeckotak v tom případě já mám velikost N jako nic
![]()
![]()
Ahoj holky, jsem moc rada, ze jsem nasla tuhle skupinu. Muzu se k vam pridat Zrovna pred dvema dny jsem nasla // ![]()
Luciasek90 píše:
Ahoj holky, jsem moc rada, ze jsem nasla tuhle skupinu. Muzu se k vam pridat Zrovna pred dvema dny jsem nasla //
Jasně,vítej ![]()
Dekuju moc, tak jsem si to tady pekne procetla a jsem na tom asi tak nejak podobne, jako vsichni. K doktorovi jdu 29.3 a uz se nemuzu dockat ![]()
Luciasek90 píše:
Ahoj holky, jsem moc rada, ze jsem nasla tuhle skupinu. Muzu se k vam pridat Zrovna pred dvema dny jsem nasla //
Jasne ahoj brezen nekonci ![]()
Luciasek90 píše:
uz aby skoncil a ja mela potvrzeno a vykricet to do sveta
Ahoj holky,
můžu se taky přidat? První test jsem zkoušela v neděli, slabě pozitivní mamatest, dneska ráno Predictor jasně pozitivní
jinak mi vychází, že jsem dnes 4+0… Ke gyn jdu příští pátek… ![]()
klarriska tak to mas asi uplne stejne jako ja.. ja jsem rano 19.3 mela slabou carku,ale vecer uz uplne plnou…
kdy jsi mela posledni MS
Holky, prosim, jak ten pripevek vlozim k tomu prispevku ke kteremu to vlozit chci. moc tomu tady nerozumim…
me prsa zatim nic nedelaj…ale cekam ze by se mohly trosku prifouknout
vubec by jim to neuskodilo 

ale poprve me hrozne bolely bradavky-nejvic ve sprse jak na ne padala voda ,ale pak to zase preslo…ted zatim nic-tak se bojim ,jestli je prcek na spravnem miste-nemam vubec zadne priznaky-jen trochu zacpu