Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
strouhalka e píše:cezet píše:Cezet nechci byt chytra ale ja to mela jednou stejne a uz jsem tehotna davno byla.A ta carka na testu byla silna?Nebo duch.strouhalka e píše:Já jsme měla poslední 11.2. a už ale podezdřele slabou,a místo 7 dní jen 4.
Holky ktera jste mela posledni MS 11.2.?
Už byla silná:-)
Hoj holčiny, tak já dnes pro klid duše opět testla a jsou tam // krásný
k dr. poběžím v pátek. Snad uz uvidim váček a hlavně správné umístění ![]()
To je mi tak divné, ze kromě pobolívání prsíček mi vubec nic jinyho není ![]()
majka 4 píše:
Angelik - tak jak? Volala jsi na gyndu???
Ahoj, jo volala a jdu až 26.3.A jak jsi dopadla ty?
Ahoj holky,tak jsem dnes znovu testla a druha carka jeste silnejsi uz uplne cervena:-)vcera jsem to rekla manzelovi a je nadseny ale stale se nechceme radovat moc,preci jen MS mela byt az v sobotu…posledni MS byla 12.2. Cykly mam 32 az 35 dni a ovu podle testu I BT 3.3.takze dnes jsem 11 DPD.Taky je to pro Vas takovy sok??Pritom je mi 25,jsem zdrava ale stejne jsem to necekala 4.mesic:-)Kolik je Vam??Jinak me jen lehce obcas pali prsa a vecer citim tlak v podbrisku,jinak nic…drzim vsem palce,at nam to dopadne.
Tak zitra k dokturkovi:-), hned napisu jak jsme dopadli. Bojim se, ale zaroven se moc tesim;-)
cezet píše:
Tak zitra k dokturkovi:-), hned napisu jak jsme dopadli. Bojim se, ale zaroven se moc tesim;-)
Cezet mozna si dyl nez si myslis
Tak budu cekat jak si dopadla.
Ahoj, můžu se k Vám přidat?
já svoje // našla 5.3. , 12.3. jsem byla u gynekologa a na UTZ byla vidět jen malá kulička
moc to zatím neřešil, říkal že mám přijít za 2 týdny tak uvidíme
Jinak nevíte jak si vypočítat přibližné datum porodu? Poslední MS jsem měla 21.1. ale cykly mám nepravidelné, v pondělí doktor odhadl stáří plodu na 6tt. Děkuji za reakce ![]()
kitty77 píše:
Ahoj, můžu se k Vám přidat?já svoje // našla 5.3. , 12.3. jsem byla u gynekologa a na UTZ byla vidět jen malá kulička
Jinak nevíte jak si vypočítat přibližné datum porodu? Poslední MS jsem měla 21.1. ale cykly mám nepravidelné, v pondělí doktor odhadl stáří plodu na 6tt. Děkuji za reakce
Me to vyslo na 29.10. termin porodu podle tehu kalkulacky.Ale nevim jak nepravidelnou aspon zhruba a nevim kolik dni mas MS.Jinak si to najdi podle vypocet terminu porodu
strouhalka e píše:kitty77 píše:Me to vyslo na 29.10. termin porodu podle tehu kalkulacky.Ale nevim jak nepravidelnou aspon zhruba a nevim kolik dni mas MS.Jinak si to najdi podle vypocet terminu porodu
Ahoj, můžu se k Vám přidat?já svoje // našla 5.3. , 12.3. jsem byla u gynekologa a na UTZ byla vidět jen malá kulička
Jinak nevíte jak si vypočítat přibližné datum porodu? Poslední MS jsem měla 21.1. ale cykly mám nepravidelné, v pondělí doktor odhadl stáří plodu na 6tt. Děkuji za reakce
angellik23 píše:majka 4 píše:Ahoj, jo volala a jdu až 26.3.A jak jsi dopadla ty?
Angelik - tak jak? Volala jsi na gyndu???
Ahojky,
já jdu až 19.3. Musím ještě pár dní vydržet. V práci pěknej záhul. Jsem grogy…
diiitik píše:
jak já vám závidím …
Určitě se Vám to brzy zase zadaří Držím palečky
Jinak bohužel ani my nemáme nic jisté…já osobně se pořád bojím že o to přijdu anebo bude mít dítě vývojovou vadu
Snažím se na to nemyslet ale ono to někdy nejde ![]()
kitty77 píše:diiitik píše:Určitě se Vám to brzy zase zadaří Držím palečky
jak já vám závidím …Jinak bohužel ani my nemáme nic jisté…já osobně se pořád bojím že o to přijdu anebo bude mít dítě vývojovou vadu
Snažím se na to nemyslet ale ono to někdy nejde
Tak se neboj nebo si to privolas.Bud plna optimismu.Navic svuj stres prenasis na mimco.Vnima uz kazdej tvuj pocit tak se hod do klidku a odpocivej
![]()
Cítím se uplně skvěle ve skrytu duše tuším že to vyšlo,ale nevím nepozoruji na sobě žádné příznaky
je to hrozný takhle dlouho držet,ale už jednou jsem byla zklamaná když na testíku bílo,tak uvidíme