Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
včelička Mája
13.3.12 22:36
majka 4 píše:
včelička Mája píše:
Ahoj holky, :mavam: mužu se přidat k Vám, já mám už skoro 14 dní spoždění, testík jsem zatím nedělala, jsem sice napjatá jak kšandy,ale nechávám tomu ještě týden jelikož jsem měla ms nepravidelnou :-) tak doufám že to vyjde :)
Ahojky, jak si to dokázala. Já ji měla taky nepravidelnou, ale to bych nevydržela. Ale 14dní je dost ne. To už budeš těhu… :potlesk: Jak se cítíš??

Cítím se uplně skvěle ve skrytu duše tuším že to vyšlo,ale nevím nepozoruji na sobě žádné příznaky :) :) je to hrozný takhle dlouho držet,ale už jednou jsem byla zklamaná když na testíku bílo,tak uvidíme :-)

• Citovat
  • Upravit
2346
14.3.12 04:54
strouhalka e píše:
cezet píše:
strouhalka e píše:
Holky ktera jste mela posledni MS 11.2.?
Já jsme měla poslední 11.2. a už ale podezdřele slabou,a místo 7 dní jen 4.
Cezet nechci byt chytra ale ja to mela jednou stejne a uz jsem tehotna davno byla.A ta carka na testu byla silna?Nebo duch.

Už byla silná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
14.3.12 07:15

Hoj holčiny, tak já dnes pro klid duše opět testla a jsou tam // krásný :) k dr. poběžím v pátek. Snad uz uvidim váček a hlavně správné umístění :)
To je mi tak divné, ze kromě pobolívání prsíček mi vubec nic jinyho není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
14.3.12 07:25
majka 4 píše:
Angelik - tak jak? Volala jsi na gyndu???

Ahoj, jo volala a jdu až 26.3.A jak jsi dopadla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
14.3.12 08:12

Ahoj holky,tak jsem dnes znovu testla a druha carka jeste silnejsi uz uplne cervena:-)vcera jsem to rekla manzelovi a je nadseny ale stale se nechceme radovat moc,preci jen MS mela byt az v sobotu…posledni MS byla 12.2. Cykly mam 32 az 35 dni a ovu podle testu I BT 3.3.takze dnes jsem 11 DPD.Taky je to pro Vas takovy sok??Pritom je mi 25,jsem zdrava ale stejne jsem to necekala 4.mesic:-)Kolik je Vam??Jinak me jen lehce obcas pali prsa a vecer citim tlak v podbrisku,jinak nic…drzim vsem palce,at nam to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
14.3.12 08:31

Tak zitra k dokturkovi:-), hned napisu jak jsme dopadli. Bojim se, ale zaroven se moc tesim;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
14.3.12 08:37
cezet píše:
Tak zitra k dokturkovi:-), hned napisu jak jsme dopadli. Bojim se, ale zaroven se moc tesim;-)

Cezet mozna si dyl nez si myslis :kytka: Tak budu cekat jak si dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
14.3.12 17:53

Ahoj, můžu se k Vám přidat? :kytka: já svoje // našla 5.3. , 12.3. jsem byla u gynekologa a na UTZ byla vidět jen malá kulička :-) moc to zatím neřešil, říkal že mám přijít za 2 týdny tak uvidíme :cert: Jinak nevíte jak si vypočítat přibližné datum porodu? Poslední MS jsem měla 21.1. ale cykly mám nepravidelné, v pondělí doktor odhadl stáří plodu na 6tt. Děkuji za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
14.3.12 18:01
kitty77 píše:
Ahoj, můžu se k Vám přidat? :kytka: já svoje // našla 5.3. , 12.3. jsem byla u gynekologa a na UTZ byla vidět jen malá kulička :-) moc to zatím neřešil, říkal že mám přijít za 2 týdny tak uvidíme :cert: Jinak nevíte jak si vypočítat přibližné datum porodu? Poslední MS jsem měla 21.1. ale cykly mám nepravidelné, v pondělí doktor odhadl stáří plodu na 6tt. Děkuji za reakce :)

Me to vyslo na 29.10. termin porodu podle tehu kalkulacky.Ale nevim jak nepravidelnou aspon zhruba a nevim kolik dni mas MS.Jinak si to najdi podle vypocet terminu porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
14.3.12 18:02

Mě to vychází na porod okolo 10.11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
14.3.12 18:06
Jéé děkuji za tip podle kalkulačky mi to vychází na 3.11. a já si původně myslela že to stihnu už v říjnu :mrgreen:
strouhalka e píše:
kitty77 píše:
Ahoj, můžu se k Vám přidat? :kytka: já svoje // našla 5.3. , 12.3. jsem byla u gynekologa a na UTZ byla vidět jen malá kulička :-) moc to zatím neřešil, říkal že mám přijít za 2 týdny tak uvidíme :cert: Jinak nevíte jak si vypočítat přibližné datum porodu? Poslední MS jsem měla 21.1. ale cykly mám nepravidelné, v pondělí doktor odhadl stáří plodu na 6tt. Děkuji za reakce :)
Me to vyslo na 29.10. termin porodu podle tehu kalkulacky.Ale nevim jak nepravidelnou aspon zhruba a nevim kolik dni mas MS.Jinak si to najdi podle vypocet terminu porodu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.3.12 18:07

jak já vám závidím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
14.3.12 18:10
angellik23 píše:
majka 4 píše:
Angelik - tak jak? Volala jsi na gyndu???
Ahoj, jo volala a jdu až 26.3.A jak jsi dopadla ty?

Ahojky,
já jdu až 19.3. Musím ještě pár dní vydržet. V práci pěknej záhul. Jsem grogy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
14.3.12 18:11
diiitik píše:
jak já vám závidím …

Určitě se Vám to brzy zase zadaří Držím palečky :hug: Jinak bohužel ani my nemáme nic jisté…já osobně se pořád bojím že o to přijdu anebo bude mít dítě vývojovou vadu :? Snažím se na to nemyslet ale ono to někdy nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
14.3.12 18:36
kitty77 píše:
diiitik píše:
jak já vám závidím …
Určitě se Vám to brzy zase zadaří Držím palečky :hug: Jinak bohužel ani my nemáme nic jisté…já osobně se pořád bojím že o to přijdu anebo bude mít dítě vývojovou vadu :? Snažím se na to nemyslet ale ono to někdy nejde :zed:

Tak se neboj nebo si to privolas.Bud plna optimismu.Navic svuj stres prenasis na mimco.Vnima uz kazdej tvuj pocit tak se hod do klidku a odpocivej :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí