Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
strouhalka e píše:kitty77 píše:Tak se neboj nebo si to privolas.Bud plna optimismu.Navic svuj stres prenasis na mimco.Vnima uz kazdej tvuj pocit tak se hod do klidku a odpocivejdiiitik píše:Určitě se Vám to brzy zase zadaří Držím palečky
jak já vám závidím …Jinak bohužel ani my nemáme nic jisté…já osobně se pořád bojím že o to přijdu anebo bude mít dítě vývojovou vadu
Snažím se na to nemyslet ale ono to někdy nejde
![]()
Děkuji ti,dám na tebe,máš už přeci jenom větší zkušenosti
Teď tady všichni tři sedíme a já tak na ty moje chlapíky koukám a říkám si,jak by nám tady ta holčíííí slušela ![]()
Ahojte…ráda se k Vám přidám…je to 6 dní co jsem zjistila že jsem těhu…a mám doma 8mi měsíční dceru… ![]()
Kakami píše:
Ahojte…ráda se k Vám přidám…je to 6 dní co jsem zjistila že jsem těhu…a mám doma 8mi měsíční dceru…
Tak moc gratuluju, hlavně, ať je všechno v pořádku Iva
kralicinka1 píše:
Mě to vychází na porod okolo 10.11
Ahoj, mě taky vychází termín 10. 11. 2012. Tak hlavně, ať jsou ty naše miminka v pořádku. Iva
Kakami píše:
Ahojte…ráda se k Vám přidám…je to 6 dní co jsem zjistila že jsem těhu…a mám doma 8mi měsíční dceru…
Teda me by asi kleplo.Ale jinak preji hodne stesti a trpelivosti ![]()
strouhalka e píše:Kakami píše:Teda me by asi kleplo.Ale jinak preji hodne stesti a trpelivosti
však taky radost z toho moc nemám no
![]()
Ahojík,
tak jsme doma od pana doktora a opravdu čekáme miminko,jsem v pátém týdnu a miminko je tam kde má být ![]()
Tak všem ostatním držím moc palečky a těším se na vaše psaníčka ![]()
Ahoj holky,máte některá bolesti pravého boku a píchání na pravé straně podbřišku.Je to jako kdybych ten bok měla namoženej a jde to až do zad.Teď bych měla být podle mých výpočtů na konci 5 týdne.K DR jdu až zítra,oficiálně to potvrzené ještě nemám.
Palunka píše:
Ahoj holky,máte některá bolesti pravého boku a píchání na pravé straně podbřišku.Je to jako kdybych ten bok měla namoženej a jde to až do zad.Teď bych měla být podle mých výpočtů na konci 5 týdne.K DR jdu až zítra,oficiálně to potvrzené ještě nemám.
Já mám to samé a teď jsem se vrátila od doktora takže snad to nic není
To je hrůza,já si dělala test v pondělí a byl slabě pozitivní.Pak už jsem se do města nedostala a tak nevím jeký je další vývoj,jestli to byl planý poplach nebo jsem opravdu těhu.Navíc mám ještě silnej výtok.
Palunka píše:
To je hrůza,já si dělala test v pondělí a byl slabě pozitivní.Pak už jsem se do města nedostala a tak nevím jeký je další vývoj,jestli to byl planý poplach nebo jsem opravdu těhu.Navíc mám ještě silnej výtok.
Silný bílý výtok je také normální a pokud jsi tam měla slabou,tak je to normální a zkus testit ještě jednou,a uvidíš,nebo leť k doktoru a budeš to vědět na 100%
a hlavně klid ![]()
cezet píše:
Ahojík,
tak jsme doma od pana doktora a opravdu čekáme miminko,jsem v pátém týdnu a miminko je tam kde má být
Tak všem ostatním držím moc palečky a těším se na vaše psaníčka
Gratuluju ja ti to rikala. ![]()
strouhalka e píše:cezet píše:
Ahojík,
tak jsme doma od pana doktora a opravdu čekáme miminko,jsem v pátém týdnu a miminko je tam kde má být
Tak všem ostatním držím moc palečky a těším se na vaše psaníčkaGratuluju ja ti to rikala.
Děkuji moc,jsem tak ráda
ahojda holky tak jdu právě od mamky ta se dneska ptala kdypak bude další mimi kdyby tak věděla co myslite mam ji to říct?
ahoj o nás už to ví všichni.
Jinak bolení břicha, výtok i píchání je normální.Ale musí to být snesitelné.Pokud by e ti to zdálo moc tak si raději zajdi k doktorce.