Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2346
14.3.12 18:54
strouhalka e píše:
kitty77 píše:
diiitik píše:
jak já vám závidím …
Určitě se Vám to brzy zase zadaří Držím palečky :hug: Jinak bohužel ani my nemáme nic jisté…já osobně se pořád bojím že o to přijdu anebo bude mít dítě vývojovou vadu :? Snažím se na to nemyslet ale ono to někdy nejde :zed:
Tak se neboj nebo si to privolas.Bud plna optimismu.Navic svuj stres prenasis na mimco.Vnima uz kazdej tvuj pocit tak se hod do klidku a odpocivej :dance: :dance:

Děkuji ti,dám na tebe,máš už přeci jenom větší zkušenosti :-)Teď tady všichni tři sedíme a já tak na ty moje chlapíky koukám a říkám si,jak by nám tady ta holčíííí slušela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
14.3.12 19:23

Ahojte…ráda se k Vám přidám…je to 6 dní co jsem zjistila že jsem těhu…a mám doma 8mi měsíční dceru… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
14.3.12 19:33
Kakami píše:
Ahojte…ráda se k Vám přidám…je to 6 dní co jsem zjistila že jsem těhu…a mám doma 8mi měsíční dceru… :roll:

Tak moc gratuluju, hlavně, ať je všechno v pořádku Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
14.3.12 19:35
kralicinka1 píše:
Mě to vychází na porod okolo 10.11

Ahoj, mě taky vychází termín 10. 11. 2012. Tak hlavně, ať jsou ty naše miminka v pořádku. Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
14.3.12 20:13
Kakami píše:
Ahojte…ráda se k Vám přidám…je to 6 dní co jsem zjistila že jsem těhu…a mám doma 8mi měsíční dceru… :roll:

Teda me by asi kleplo.Ale jinak preji hodne stesti a trpelivosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
14.3.12 20:15
strouhalka e píše:
Kakami píše:
Teda me by asi kleplo.Ale jinak preji hodne stesti a trpelivosti :kytka:

však taky radost z toho moc nemám no :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
15.3.12 11:42

Ahojík,
tak jsme doma od pana doktora a opravdu čekáme miminko,jsem v pátém týdnu a miminko je tam kde má být :-)
Tak všem ostatním držím moc palečky a těším se na vaše psaníčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.3.12 11:44

Ahoj holky,máte některá bolesti pravého boku a píchání na pravé straně podbřišku.Je to jako kdybych ten bok měla namoženej a jde to až do zad.Teď bych měla být podle mých výpočtů na konci 5 týdne.K DR jdu až zítra,oficiálně to potvrzené ještě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
15.3.12 11:47
Palunka píše:
Ahoj holky,máte některá bolesti pravého boku a píchání na pravé straně podbřišku.Je to jako kdybych ten bok měla namoženej a jde to až do zad.Teď bych měla být podle mých výpočtů na konci 5 týdne.K DR jdu až zítra,oficiálně to potvrzené ještě nemám.

Já mám to samé a teď jsem se vrátila od doktora takže snad to nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.3.12 11:48

To je hrůza,já si dělala test v pondělí a byl slabě pozitivní.Pak už jsem se do města nedostala a tak nevím jeký je další vývoj,jestli to byl planý poplach nebo jsem opravdu těhu.Navíc mám ještě silnej výtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
15.3.12 12:05
Palunka píše:
To je hrůza,já si dělala test v pondělí a byl slabě pozitivní.Pak už jsem se do města nedostala a tak nevím jeký je další vývoj,jestli to byl planý poplach nebo jsem opravdu těhu.Navíc mám ještě silnej výtok.

Silný bílý výtok je také normální a pokud jsi tam měla slabou,tak je to normální a zkus testit ještě jednou,a uvidíš,nebo leť k doktoru a budeš to vědět na 100% :-) a hlavně klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
15.3.12 12:37
cezet píše:
Ahojík,
tak jsme doma od pana doktora a opravdu čekáme miminko,jsem v pátém týdnu a miminko je tam kde má být :-)
Tak všem ostatním držím moc palečky a těším se na vaše psaníčka :-)

Gratuluju ja ti to rikala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
15.3.12 12:41
strouhalka e píše:
cezet píše:
Ahojík,
Tak všem ostatním držím moc palečky a těším se na vaše psaníčka :-)

Gratuluju ja ti to rikala. :kytka:

Děkuji moc,jsem tak ráda :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
15.3.12 18:10

ahojda holky tak jdu právě od mamky ta se dneska ptala kdypak bude další mimi kdyby tak věděla co myslite mam ji to říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
15.3.12 18:34

ahoj o nás už to ví všichni. :D Jinak bolení břicha, výtok i píchání je normální.Ale musí to být snesitelné.Pokud by e ti to zdálo moc tak si raději zajdi k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí