Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
878
19.3.12 13:55
kitty77 píše:
Jinak včera jsme měli s manželem pohlavní styk a po něm jsem začla krvácet :? dost nás to vyděsilo a mysleli jsme si že jsme o mimčo přišli…byla jsem dnes u gynekologa a naštěstí se mimi drží…předepsal mi Utrogestan a nařídil 2 týdny klid, žáden pohlavní styk a žáden sport tak snad to přežiju ale co bych pro mimčo neudělala…snad bude v pořádku :nevim:

Drž se holka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
19.3.12 14:34
m311 píše:
kitty77 píše:
Jinak včera jsme měli s manželem pohlavní styk a po něm jsem začla krvácet :? dost nás to vyděsilo a mysleli jsme si že jsme o mimčo přišli…byla jsem dnes u gynekologa a naštěstí se mimi drží…předepsal mi Utrogestan a nařídil 2 týdny klid, žáden pohlavní styk a žáden sport tak snad to přežiju ale co bych pro mimčo neudělala…snad bude v pořádku :nevim:

Děkuji :kytka: já se držím, jen doufám že mimi bude dostatečně silné aby se udrželo a doufám že jsme ho nijak nepoškodili :think: Tobě taky přeji ať je vše v pořádku a ať jste na letošní Vánoce ve čtyřech :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
19.3.12 16:00
kitty77 píše:
m311 píše:
kitty77 píše:
Děkuji :kytka: já se držím, jen doufám že mimi bude dostatečně silné aby se udrželo a doufám že jsme ho nijak nepoškodili :think: Tobě taky přeji ať je vše v pořádku a ať jste na letošní Vánoce ve čtyřech :kytka:

Já se taky strašně bojím,je to divné,ale mě to vůbec neláká,ale taťka,doktor nám zatím sex nezakázal,ale já se nějak bojím :( je to jiné,ale zase si říkám 9 měsíců?to je taaaak dlouho pro chlapáka :-)ale mimi je důležitější a taťka to naštěstí chápe,tak to vydržíme :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
19.3.12 16:01
kitty77 píše:
Čoveče to bych se bála,radši fakt opatrně,hlavně na ty začátky :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
19.3.12 16:21

ahoj holky muzu k vam :) jsem dnes 5+3tt :mrgreen:
o jedno mimi jsem prisli 10.12.11 :( -narodila se nam predcasne holcicka Viktorka (23+6)a hned nam umrela :( -tak jsem se moc snazili a ted se to povedlo-tak se moc bojime ale i tesime

Příspěvek upraven 19.03.12 v 16:42

• Citovat
  • Upravit
2551
19.3.12 16:26
cezet píše:
kitty77 píše:
Čoveče to bych se bála,radši fakt opatrně,hlavně na ty začátky :(

Dáme si 2 týdny klid a pak uvidíme co řekne doktor… jak říkám nebyly s tím žádné problémy až teprve včera…docela mně to vyděsilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
19.3.12 16:28

taky bych se bala,ale doktori snad vedi :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
2551
19.3.12 20:01
Papia píše:
ahoj holky muzu k vam :) jsem dnes 5+3tt :mrgreen:
o jedno mimi jsem prisli 10.12.11 :( -narodila se nam predcasne holcicka Viktorka (23+6)a hned nam umrela :( -tak jsem se moc snazili a ted se to povedlo-tak se moc bojime ale i tesimePříspěvek upraven 19.03.12 v 16:42

Jéžiš to je hrozné 8o Držím palce ať se nyní vše povede jak má !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
19.3.12 20:04
Papia píše:
taky bych se bala,ale doktori snad vedi :palec: :hug:

Taky si myslím že doktoři to vědí líp :-))) ono pry za normálních okolností jak je vše v pořádku sex vůbec nevadí, pry to tam je uvnitř nějak zabezpečeno aby se nic nepoškodilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
19.3.12 21:28

jojo,kitty :( nenadelas nic-chytila jsem vselijake infekce a streptokoky a to mi zpusobilo ten predcasny porod a mala se pri porodu hone nakazila a ikdyz se snazili ji zachranit,tak byla moc slaboucka…ale taky ji treba mohli zachranit a byla treba hodne moc postizena,tak je lepsi ,ze odesla hned a nemusela se tady trapit…zni to asi strasne,ale jsem moc rada ,ze to bylo rychle…:( kdyz uz to tak melo dopadnout ,tak radeji driv nez pozdeji :(

my poprve taky normalne sexovali :mrgreen: -jen jsem taky pak zacalo malinko spinit,tak jsme meli na chvilku zakaz,ale od 3 mesice uz to zase bylo dobre

ja mam ted akorat strasne otekle nohy-zitra jdu k doktorce-mam mutaci krve ,tak si me hlidaji a tak se ji zeptat co s tim-mam nohy jak konve a to jsem teprva na zacatku :palec: tak doufam ,ze to bude ok ;)a nebudu takhle otekla porad-poprve jsem na to vubec netrpela :think:

• Citovat
  • Upravit
1758
20.3.12 08:46
Papia píše:
jojo,kitty :( nenadelas nic-chytila jsem vselijake infekce a streptokoky a to mi zpusobilo ten predcasny porod a mala se pri porodu hone nakazila a ikdyz se snazili ji zachranit,tak byla moc slaboucka…ale taky ji treba mohli zachranit a byla treba hodne moc postizena,tak je lepsi ,ze odesla hned a nemusela se tady trapit…zni to asi strasne,ale jsem moc rada ,ze to bylo rychle…:( kdyz uz to tak melo dopadnout ,tak radeji driv nez pozdeji :(

my poprve taky normalne sexovali :mrgreen: -jen jsem taky pak zacalo malinko spinit,tak jsme meli na chvilku zakaz,ale od 3 mesice uz to zase bylo dobre

ja mam ted akorat strasne otekle nohy-zitra jdu k doktorce-mam mutaci krve ,tak si me hlidaji a tak se ji zeptat co s tim-mam nohy jak konve a to jsem teprva na zacatku :palec: tak doufam ,ze to bude ok ;)a nebudu takhle otekla porad-poprve jsem na to vubec netrpela :think:

Papia,to co pises o sve holcicce ja naprosto chapu.Citila bych to stejne.Preji ti at je tohle miminko zdrave a plne sily.A taky aby sis to v klidu a beze strachu uzila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
20.3.12 08:49

Tehulky,jsem okolo toho pateho tydne a mam otazku,.kdyz vas bolej prsa,stava se vam,ze nekdy bolej min,nekdy vic a nekdy treba vubec?me uz boli jen lehce,tak mam strach zda je to ok:-S . Jinak mam asi alergii na jablka a to jsem nikdy nemela,kdyz ho jim,tak mi zacne tak svedit v puse,ze bych se zblaznila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
20.3.12 08:59

Cezet ty prsa mas v cajku :dance: klidek.kdyby tr meli bolet a rust cely tehu tak ti prasknout nez porodis :D ,ja to mam jako ty. Ty jabka to mi prijde srandovni to jsem neslysela to ti neporadim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
20.3.12 09:15

mě teda bolej prsa zatím furt a už mě to nebaví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
20.3.12 09:20
Kakami píše:
mě teda bolej prsa zatím furt a už mě to nebaví :zed:
strouhalka e píše:
Cezet ty prsa mas v cajku :dance: klidek.kdyby tr meli bolet a rust cely tehu tak ti prasknout nez porodis :D ,ja to mam jako ty. Ty jabka to mi prijde srandovni to jsem neslysela to ti neporadim. :nevim:

U me asi pracujou nervy,mam strach aby
to nedopadlo jako pred . . . . . tak mam asi fakt strach. uz mi zase boli;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí