Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kitty77 píše:
Jinak včera jsme měli s manželem pohlavní styk a po něm jsem začla krvácetdost nás to vyděsilo a mysleli jsme si že jsme o mimčo přišli…byla jsem dnes u gynekologa a naštěstí se mimi drží…předepsal mi Utrogestan a nařídil 2 týdny klid, žáden pohlavní styk a žáden sport tak snad to přežiju ale co bych pro mimčo neudělala…snad bude v pořádku
Drž se holka. ![]()
m311 píše:kitty77 píše:Drž se holka.
Jinak včera jsme měli s manželem pohlavní styk a po něm jsem začla krvácetdost nás to vyděsilo a mysleli jsme si že jsme o mimčo přišli…byla jsem dnes u gynekologa a naštěstí se mimi drží…předepsal mi Utrogestan a nařídil 2 týdny klid, žáden pohlavní styk a žáden sport tak snad to přežiju ale co bych pro mimčo neudělala…snad bude v pořádku
Děkuji
já se držím, jen doufám že mimi bude dostatečně silné aby se udrželo a doufám že jsme ho nijak nepoškodili
Tobě taky přeji ať je vše v pořádku a ať jste na letošní Vánoce ve čtyřech ![]()
kitty77 píše:m311 píše:Děkujikitty77 píše:Drž se holka.
já se držím, jen doufám že mimi bude dostatečně silné aby se udrželo a doufám že jsme ho nijak nepoškodili
Tobě taky přeji ať je vše v pořádku a ať jste na letošní Vánoce ve čtyřech
Já se taky strašně bojím,je to divné,ale mě to vůbec neláká,ale taťka,doktor nám zatím sex nezakázal,ale já se nějak bojím
je to jiné,ale zase si říkám 9 měsíců?to je taaaak dlouho pro chlapáka
ale mimi je důležitější a taťka to naštěstí chápe,tak to vydržíme
.
kitty77 píše:Čoveče to bych se bála,radši fakt opatrně,hlavně na ty začátky
ahoj holky muzu k vam
jsem dnes 5+3tt ![]()
o jedno mimi jsem prisli 10.12.11
-narodila se nam predcasne holcicka Viktorka (23+6)a hned nam umrela
-tak jsem se moc snazili a ted se to povedlo-tak se moc bojime ale i tesime
Příspěvek upraven 19.03.12 v 16:42
cezet píše:kitty77 píše:Čoveče to bych se bála,radši fakt opatrně,hlavně na ty začátky
Dáme si 2 týdny klid a pak uvidíme co řekne doktor… jak říkám nebyly s tím žádné problémy až teprve včera…docela mně to vyděsilo ![]()
Papia píše:
ahoj holky muzu k vamjsem dnes 5+3tt
o jedno mimi jsem prisli 10.12.11-narodila se nam predcasne holcicka Viktorka (23+6)a hned nam umrela
-tak jsem se moc snazili a ted se to povedlo-tak se moc bojime ale i tesimePříspěvek upraven 19.03.12 v 16:42
Jéžiš to je hrozné
Držím palce ať se nyní vše povede jak má !!!
Papia píše:
taky bych se bala,ale doktori snad vedi![]()
Taky si myslím že doktoři to vědí líp
ono pry za normálních okolností jak je vše v pořádku sex vůbec nevadí, pry to tam je uvnitř nějak zabezpečeno aby se nic nepoškodilo ![]()
jojo,kitty
nenadelas nic-chytila jsem vselijake infekce a streptokoky a to mi zpusobilo ten predcasny porod a mala se pri porodu hone nakazila a ikdyz se snazili ji zachranit,tak byla moc slaboucka…ale taky ji treba mohli zachranit a byla treba hodne moc postizena,tak je lepsi ,ze odesla hned a nemusela se tady trapit…zni to asi strasne,ale jsem moc rada ,ze to bylo rychle…:( kdyz uz to tak melo dopadnout ,tak radeji driv nez pozdeji ![]()
my poprve taky normalne sexovali
-jen jsem taky pak zacalo malinko spinit,tak jsme meli na chvilku zakaz,ale od 3 mesice uz to zase bylo dobre
ja mam ted akorat strasne otekle nohy-zitra jdu k doktorce-mam mutaci krve ,tak si me hlidaji a tak se ji zeptat co s tim-mam nohy jak konve a to jsem teprva na zacatku
tak doufam ,ze to bude ok
a nebudu takhle otekla porad-poprve jsem na to vubec netrpela ![]()
Papia píše:
jojo,kittynenadelas nic-chytila jsem vselijake infekce a streptokoky a to mi zpusobilo ten predcasny porod a mala se pri porodu hone nakazila a ikdyz se snazili ji zachranit,tak byla moc slaboucka…ale taky ji treba mohli zachranit a byla treba hodne moc postizena,tak je lepsi ,ze odesla hned a nemusela se tady trapit…zni to asi strasne,ale jsem moc rada ,ze to bylo rychle…:( kdyz uz to tak melo dopadnout ,tak radeji driv nez pozdeji
![]()
my poprve taky normalne sexovali
ja mam ted akorat strasne otekle nohy-zitra jdu k doktorce-mam mutaci krve ,tak si me hlidaji a tak se ji zeptat co s tim-mam nohy jak konve a to jsem teprva na zacatku-jen jsem taky pak zacalo malinko spinit,tak jsme meli na chvilku zakaz,ale od 3 mesice uz to zase bylo dobre
tak doufam ,ze to bude ok
a nebudu takhle otekla porad-poprve jsem na to vubec netrpela
Papia,to co pises o sve holcicce ja naprosto chapu.Citila bych to stejne.Preji ti at je tohle miminko zdrave a plne sily.A taky aby sis to v klidu a beze strachu uzila.
Tehulky,jsem okolo toho pateho tydne a mam otazku,.kdyz vas bolej prsa,stava se vam,ze nekdy bolej min,nekdy vic a nekdy treba vubec?me uz boli jen lehce,tak mam strach zda je to ok:-S . Jinak mam asi alergii na jablka a to jsem nikdy nemela,kdyz ho jim,tak mi zacne tak svedit v puse,ze bych se zblaznila:-)
Cezet ty prsa mas v cajku
klidek.kdyby tr meli bolet a rust cely tehu tak ti prasknout nez porodis
,ja to mam jako ty. Ty jabka to mi prijde srandovni to jsem neslysela to ti neporadim. ![]()
Kakami píše:
mě teda bolej prsa zatím furt a už mě to nebaví
strouhalka e píše:
Cezet ty prsa mas v cajkuklidek.kdyby tr meli bolet a rust cely tehu tak ti prasknout nez porodis
,ja to mam jako ty. Ty jabka to mi prijde srandovni to jsem neslysela to ti neporadim.
U me asi pracujou nervy,mam strach aby
to nedopadlo jako pred . . . . . tak mam asi fakt strach. uz mi zase boli;-)