Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
13.3.12 15:14

Ahoj holky, muzu se k vam pridat…// carky jsem objevila 12.3. tri dny pred ocekavanou MS. Mam za sebou zamkle tehu v listopadu 2011, takze tohle byly opravdu vytouzene dve carky :)
K dr. jsem objednana az 30.3., coz asi nevydrzim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
13.3.12 15:25

Mé // jsou hodně silné, ale i tak nejsou obě stejně barevné. Kontrolní je o kousek tmavší, což nevadí. Nestresuj se a bud rada, ze // máš vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
13.3.12 15:28

Můj příspěvek patřil pro Angellik ;) jsem tu nová a teprve si osvojuji funkce :)
Holky vy máte tak hezké metříky, kde bych si mohla něco taky vytvořit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
13.3.12 15:30

Pořád tomu nevěřím:-)

Ahoj holky,4 měsíce se snažíme o mimčo, každý měsíc jsem na testech u okna hledala náznak duchů a říkala si, že to snad ani není možné, aby se tam někdy ukázaly ty // a dnes 10 DPO na testu ráno // růžové tak, že jsem se až lekla:-) Nemůžu tomu uvěřit, včera 9 DPO byl test úplně bílý a dnes takové silné //???Ráno jsem udělala test a jela do práce a celý den si říkám, že to je nějaká blbost (před chvílí jsem zkusila ještě jeden mamatest a čárka je stejně silná:-) Pokud byla OVu opravdu 3.3. podle BT i OVU testů(na naše výročí svatby:-)tak bych do MS měla ještě 4 dny, proto asi ještě může přijít MS…Jsem z toho úplně mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
13.3.12 15:32
Lorelai1806 píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pridat…// carky jsem objevila 12.3. tri dny pred ocekavanou MS. Mam za sebou zamkle tehu v listopadu 2011, takze tohle byly opravdu vytouzene dve carky :)
K dr. jsem objednana az 30.3., coz asi nevydrzim :(

Vítej Lorelai- koukám, taky jsem včera našla své dvě // :)
Také máš moc pěkné metříky, vidím u nich odkaz na celysvet.cz, tak tam juknu jestli uvladnu taky nějaký ten metřík vyrobit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
13.3.12 15:35
prazacka píše:
Ahoj holky,4 měsíce se snažíme o mimčo, každý měsíc jsem na testech u okna hledala náznak duchů a říkala si, že to snad ani není možné, aby se tam někdy ukázaly ty // a dnes 10 DPO na testu ráno // růžové tak, že jsem se až lekla:-) Nemůžu tomu uvěřit, včera 9 DPO byl test úplně bílý a dnes takové silné //???Ráno jsem udělala test a jela do práce a celý den si říkám, že to je nějaká blbost (před chvílí jsem zkusila ještě jeden mamatest a čárka je stejně silná:-) Pokud byla OVu opravdu 3.3. podle BT i OVU testů(na naše výročí svatby:-)tak bych do MS měla ještě 4 dny, proto asi ještě může přijít MS…Jsem z toho úplně mimo…

Potichounku gratuluji Prazacko :) právě kvůli stresům se nedoporučují těhu testy dělat tak brzo před MS. Ale věřím, že u tebe bude vše v pořádku a // už nezmizí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
13.3.12 15:38

Chtěla bych popřát zakladatelce mnoho sil. Budu moc ráda, pokud to bude jen trochu možné, když již příští měsíc na nás bude mávat s pozitivním těhutestem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
13.3.12 16:17
Annetta píše:
Chtěla bych popřát zakladatelce mnoho sil. Budu moc ráda, pokud to bude jen trochu možné, když již příští měsíc na nás bude mávat s pozitivním těhutestem :)

moc ti dekuji budu rada sledovat vaše uspechy a snad se jiz brzy pridám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
13.3.12 20:48
IvaMod píše:
majka 4 píše:
Ahojky, můžu se přidat. Já mám // už týden a na první UTZ a kontrolu se moc těším. Mám už dvě děti a dcera je taky narozená v listopadu. Tak budeme mít doma neposedné štíry dva. :kytka:
Blahopřeji všem těhulkám a ostatním brzy // :dance:
Ahoj Majko, moc gratuluju, ať ti mimi vpořádku roste. Já jsem 5+2, na ultrazvuku už bylo mimi vidět. Také mám už doma dvě děti a na štírečka se moc těším. Jaké pak je štírek miminko? Kdybys chtěla na skupinách máme uzavřenou skupinu LISTOPAĎATKA 2012, kde se scházíme všechny co čekáme miminko v listopadu. Měj se hezky Iva

Ahojky,
děkuji za pozvání. Skusila jsem požádat o přijetí, ale nevím jestli dobře.
Malá je skvělá,ale byla uřvané mimčo. Ale to nemůžu vůbec srovnávat, ona se narodila s vrozenou srdeční vadou. Takže jsme si to moc neužívali. Spíš samé stresy Ale už je vše v pořádku a malá je velice silná osobnost. To je hlavní charakter štírů, já mám mamku štírku,vím o čem mluvím. Velmi výrazná osoba.
Jinak také moc gratuluji… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
13.3.12 20:51
cezet píše:
strouhalka e píše:
Holky ktera jste mela posledni MS 11.2.?
Já jsme měla poslední 11.2. a už ale podezdřele slabou,a místo 7 dní jen 4.

Cezet nechci byt chytra ale ja to mela jednou stejne a uz jsem tehotna davno byla.A ta carka na testu byla silna?Nebo duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
13.3.12 20:53
Annetta píše:
Lorelai1806 píše:
K dr. jsem objednana az 30.3., coz asi nevydrzim :(
Vítej Lorelai- koukám, taky jsem včera našla své dvě // :)
Také máš moc pěkné metříky, vidím u nich odkaz na celysvet.cz, tak tam juknu jestli uvladnu taky nějaký ten metřík vyrobit :)

Anetta, diky za privitani :)
ja mela posledni MS 10.2. a mam dlouhe cykly, takze jsem MS cekala az ted ve ctvrtek (doufam, ze uz neprijde), ale priznaky me presvedcily, ze je neco jinak :lol:
Vyroba metriku je jednoducha…klikni na jeden z mych a pak to uz snadno zmaknes vyrobit. Potom si zkopiruj to url nebo jak se tomu rika a vloz si to na profil do podpisu. Kdybys s tim mela problem, tak te navedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
13.3.12 20:54

Diiitik, moc me mrzi, ze to nedopadlo. Ale to presne se stalo jedne kamaradce z nasi skupiny snazilek a hned dalsi mesic byla v jinem stavu a ted uz zacina 11. tyden…drzim pesti a posilam silu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
13.3.12 20:55

Teda holky ja se nechci chvastat ale ja jsem taky stir a jako mimi az do stredni jsem byla nejhodnejsi ,ale pak se trochu zvrtlo :think: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
13.3.12 20:57

Annetta, jej, ty uz metrik mas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
13.3.12 20:59

Angelik - tak jak? Volala jsi na gyndu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí