Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2238
12.3.12 19:24

jo jo první, no porodnici jsem ještě neviděla,ale pracuje tam teta a říkala že super.teď mají nějaký nový sály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.3.12 19:43

No to je to nejlepší co tě může potkat. Příbuzný či známí v porodce. Já rodila už dvakrát u nás v ČB a nic moc. Recenze taky nejsou nejlepší, tak jsem právě řešila kde rodit a slyšela jsem i o Jihlavě. Ta je pro nás ale daleko. Jestli bude vše ok tak pojedu do Č. Krumlova. To zmáknem, jen 25km. Malá porodka, ale milá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.3.12 19:48

tak z Budějovic k nám to by jsi si teda dala :-). Jestli mají v Krumlově tak krásnou porodnici jako celé město tak paráda. No jo tak ty už jsi zasloužilá matka :lol: já teprve takový nováček :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.3.12 19:53

Hlavně si to užívej plnnými doušky. Já měla první fakt brzy v 19-ti. Taky to s jeho otcem nevyšlo a mám z toho problémy do teď. Teďka je mi 30 a s manžou to budé druhé. Jsem štastná- a vážim si ho. Syn s námi nebydlí, takže si pořizuji vlasně druhé. Máme s manžou dceru a on by rád ještě syna. Řkám, mu co sis udělal to ti porodím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.3.12 20:02

:lol: to je dobrá hláška,doufám že muj mužskej pracoval na holce :lol: .i když můj sen byly vždycky dvojčata :,( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
12.3.12 20:17
angellik23 píše:
Za jak dlouho po tom co jste našly // jste se objednali k doktorovi-nechci aby si myslel že jsem nějaká trubka a hned tam běžím :-) ikdyz bych to nejradsi udelala,ale mám z toho trochu strach

Já se budu chystat až tak mezi 8-10tt. Akorát si budu občas těhu kontrolovat testem :srdce: Stejně nemá smysl chodit dřív, protože nemusí být všechno vidět, tak jak má. A pokud nebude něco v pořádku, tak se tomu taky nedá moc pomoci. Ten začátek je, jak se říká :„Buď všechno a nebo nic“. Kdybych ale měla bolesti, nebo nějaké divné krvácení, tak půjdu na gyndu okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.3.12 22:32

Ahoj holky, mužu se taky přidat? V sobotu jsem po 14 denním zpoždění nevydržela azkusila jsem testik. A byly tam //. uz máme doma chlapečka, v létě mu budou 2 roky. K Dr. jsem objednana na tento pátek tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.3.12 22:34
angellik23 píše: :lol: to je dobrá hláška,doufám že muj mužskej pracoval na holce :lol: .i když můj sen byly vždycky dvojčata :,( .

Dvojčata?? Toho se já děsím :-D. Já vubec nevím jak bych to zvládla. Me by stačilo jedno a holčička ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.3.12 07:16
kacule201 píše:
angellik23 píše: :lol: to je dobrá hláška,doufám že muj mužskej pracoval na holce :lol: .i když můj sen byly vždycky dvojčata :,( .
Dvojčata?? Toho se já děsím :-D. Já vubec nevím jak bych to zvládla. Me by stačilo jedno a holčička ;-)

To bude asi tím že si neumím představit ani to jedno tak mám velký oči :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
13.3.12 09:20

Ahoj čerstvé těhule, můžu se přidat do party? Včera jsem na testu našla krásné // :dance:
Je mi 30let a se skoro mužem jsme na mimi makali skoro rok a pul. Tedy,každý měsíc nebyla ta možnost,ale jak to šlo, tak jsme se snažili :)
Ted hledám info, kdy zajdu k dr. POslední MS byla jen dvoudenní 14.2.
Nejraději bych letěla k dr hned, aby mě uklidnil, že mimis se zavrtal tam kde měl.
Holky máte nějaké příznaky těhu? Mě to třeba prozradila má prsa,bolí mě z vnějších stran a jsou o kousek větší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.3.12 09:25
Annetta píše:
Ahoj čerstvé těhule, můžu se přidat do party? Včera jsem na testu našla krásné // :dance:
Je mi 30let a se skoro mužem jsme na mimi makali skoro rok a pul. Tedy,každý měsíc nebyla ta možnost,ale jak to šlo, tak jsme se snažili :)
Nejraději bych letěla k dr hned, aby mě uklidnil, že mimis se zavrtal tam kde měl.
Holky máte nějaké příznaky těhu? Mě to třeba prozradila má prsa,bolí mě z vnějších stran a jsou o kousek větší ;)

Já mám snad všechny příznaky světa, bolí mě hlava, klouby, pořád musím čůrat, prsa mě bolí a začíná se mi zvedat žaludek po jídle. Chtěla bych se zeptat když máš krásný dvě čárky máš je stejně barevný a nebo máš tu druhou slabší. Mě to pořád vrtá hlavou jestli by neměla být ta moje silnější a jsem z toho nějaká nesvá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
13.3.12 09:47
angellik23 píše:
Annetta píše:
Holky máte nějaké příznaky těhu? Mě to třeba prozradila má prsa,bolí mě z vnějších stran a jsou o kousek větší ;)
Já mám snad všechny příznaky světa, bolí mě hlava, klouby, pořád musím čůrat, prsa mě bolí a začíná se mi zvedat žaludek po jídle. Chtěla bych se zeptat když máš krásný dvě čárky máš je stejně barevný a nebo máš tu druhou slabší. Mě to pořád vrtá hlavou jestli by neměla být ta moje silnější a jsem z toho nějaká nesvá :,(

muze byt i slabsi ja ma treba ducha ale dalsi test jsem si uz nedela ja uz cekam 4 kus takze vim ze ja to mam jisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.3.12 09:53

Ty jo ta zakládáš soukromou školku ne?? :lol: Ale závidím ti, vždycky jsem chtěla mít hodně dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
13.3.12 10:00

Ahojky přidávám se.Neplánovaně a zatím se s tím dost srovnáme.Ale přeci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
13.3.12 10:00

Holky, tak dneska jsem si koupila ještě ten digitální Clearblue s indikátorem početí a je také pozitivní. Chtěla jsem ještě nějak to potvrdit, protože zatím jsem si udělala akorát kupu Mamatestů :dance: ale doufám, že to tak je a že bude mimnko statečný a udrží se :srdce:

Všem, kdo máte také // moc a moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky