Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Palanko- slybý testík jsem měla u holčičky a to už jsem měla 3 den zpoždění.A vše bylo v pořádku. ![]()
diiitik píše:
ahojda holky tak jdu právě od mamky ta se dneska ptala kdypak bude další mimi kdyby tak věděla co myslite mam ji to říct?
Ahojky,také jsme to po… řekla,aby měli naději že se snažíme ![]()
kralicinka1 píše:
ahoj o nás už to ví všichni.Jinak bolení břicha, výtok i píchání je normální.Ale musí to být snesitelné.Pokud by e ti to zdálo moc tak si raději zajdi k doktorce.
Ja to taky hned vyslepicila a vsem a to jsem teprva par dni aji s cestou ![]()
Ahoj holky, my byli vcera taky u dr. Jsme to nevydrzeli, oba napnuty jak kšandy
mimís se drzí, je tam kde má být, jsou mu cca4 tydny a je veliký jako zrnko ryze
od dr. máme zakázaný sex(mno pohlavní styk), dostala jsem utrogestan -zavádím, dále kys.listovou,železo- jsem anemik no a přísti tyˇden zase kontrola jestli jsme OK. Mám prevracenou delohu a jeste trochu spadlou- mimi je docela dole. Jo a jeste jsem dostala aspirin na redeni krve a pak těhotenský vitamíny, u těch zatím nevím, možná je budu brat 1.trimestr, pak uz ne. Stravuju se zdrave, takze z nedostatku vitaminu strach rozhodne nemam. Hlavne, ze mam tu listovku a zelezo.
No a jinak mi stale nic neni
bricho citim jen dloibance a to jen, kdyz vecer uleham. Jinak prsicka jemne boli a to je vse. Snad mi to tak vydrzi ![]()
Diitik- já zatim o mém těhu rekla jen jedné kamarádce a to jen proto, ze ona o mém těhu věděla driv nez já
tak jsem ji to jen potvrdila. Tyhle zacátky jsou bud a nebo.
Zálezi jaky mate s mamou vztah. Ja bych toto ranni nepodareni asi mame rekla.
Annetta píše:
Diitik- já zatim o mém těhu rekla jen jedné kamarádce a to jen proto, ze ona o mém těhu věděla driv nez játak jsem ji to jen potvrdila. Tyhle zacátky jsou bud a nebo.
Zálezi jaky mate s mamou vztah. Ja bych toto ranni nepodareni asi mame rekla.
Já to také řekla zatím jen kamarádce,takže je nás v tom pět,já,můj manžel,kamarádka,doktor a mimi
a tak bych to chtěla až do 13tého týdne.Jinak proč lékař zakazuje sex?bojim bojim,abych něco mimi taky neprovedla
Jinak jak jsme loni o mimi přišli,tak jsme to rodině řekli,jelikož to na nás asi trošku poznali,tak jsme to nejbližším řekli
a je to a teď si to hezky povedu v tajnosti ![]()
Tak teda dneska jsem super lina
nejradeji bych jen polehavala.
cezet píše:Annetta píše:Já to také řekla zatím jen kamarádce,takže je nás v tom pět,já,můj manžel,kamarádka,doktor a mimi
Diitik- já zatim o mém těhu rekla jen jedné kamarádce a to jen proto, ze ona o mém těhu věděla driv nez játak jsem ji to jen potvrdila. Tyhle zacátky jsou bud a nebo.
Zálezi jaky mate s mamou vztah. Ja bych toto ranni nepodareni asi mame rekla.a tak bych to chtěla až do 13tého týdne.Jinak proč lékař zakazuje sex?bojim bojim,abych něco mimi taky neprovedla
Jinak jak jsme loni o mimi přišli,tak jsme to rodině řekli,jelikož to na nás asi trošku poznali,tak jsme to nejbližším řekli
a je to a teď si to hezky povedu v tajnosti
Taky zatim těhu drzim pod poklickou. Chci se vyvarovat pripadneho soucitu okoli.
Sex (pohlavni styk) nesmime kvuli memu rizikovemu těhu- mám spadlou a prevracenou delohu, tak je mimi dost nizko a pripadne stouchance by nemuselo ustat.
Ale muzu ti rict, ze je to prvne za skoro 10let vztahu co to memu klukovi nevadi ![]()
Tak to by me zajimalo, jak je to u me, me kdysi vysetroval nejaky jiny doktor, ktery nebyl muj gynekolog a on mi poprve po nekolika letech rekl, ze pry mam taky prevracenou nebo pootocenou delohu, vubec nevim, co to znamena pro me, asi se na to budu muset ted poptat ![]()
Lucinatko píše:
Tak to by me zajimalo, jak je to u me, me kdysi vysetroval nejaky jiny doktor, ktery nebyl muj gynekolog a on mi poprve po nekolika letech rekl, ze pry mam taky prevracenou nebo pootocenou delohu, vubec nevim, co to znamena pro me, asi se na to budu muset ted poptat
Taky mas jo? A jak ti slo otěhotnět? Brzy jsi zapadla? Mno, ted bychom mely chrupkat na brichu, aby se nam deloha otocila do spravne polohy. Me to zatim jde, neboli me az tolik prsicka ![]()
Ale poptej se tveho dr. jsem zvedava na info ![]()
Annetta píše:Lucinatko píše:Taky mas jo? A jak ti slo otěhotnět? Brzy jsi zapadla? Mno, ted bychom mely chrupkat na brichu, aby se nam deloha otocila do spravne polohy. Me to zatim jde, neboli me az tolik prsicka
Tak to by me zajimalo, jak je to u me, me kdysi vysetroval nejaky jiny doktor, ktery nebyl muj gynekolog a on mi poprve po nekolika letech rekl, ze pry mam taky prevracenou nebo pootocenou delohu, vubec nevim, co to znamena pro me, asi se na to budu muset ted poptat
Ale poptej se tveho dr. jsem zvedava na info
Tak jsem hned psala svoji kamaradce poradkyni na telefonu (je porodni asistentka), tak pry mam urcite jen tzv retroverzi nebo retrofexi a to se pry spravi jak deloha poroste a psala mi o tom spanim na brise, a to mi tenkrat rikal i ten doktor, a ja spim na brise od mala takze skoro 26 let
Akorat ted s tim mam trochu problem protoze me teda boli prsa hrozne
Takze vlastne jsem asi uplne v poradku, me se podarilo otehotnet hned druhy mesic
Tak uvidime, co bude u doktorky za tech par dni, uz se nemuzu dockat ![]()
Ahoj holky tak ja hlasim ze se vubec necitim tehotne,mozna jen jak si lehnu tak usnu
ale jinak nic.
Prsa trosku.A v noci 2 krat curat jinac nic.
strouhalka e píše:
Ahoj holky tak ja hlasim ze se vubec necitim tehotne,mozna jen jak si lehnu tak usnuale jinak nic.
Já to mám podobné,také v noci na čůračku a bolí mě prsa,ale střídavě,vždycky v noci to malinko poleví. Jinak nějaké chutě a podobně - vůbec ![]()
Třeba je to jenom ten začáteka teprve to příde,jak jsi tedy cca dlouho,mě řekl ten pátý týden ![]()
cezet píše:strouhalka e píše:Já to mám podobné,také v noci na čůračku a bolí mě prsa,ale střídavě,vždycky v noci to malinko poleví. Jinak nějaké chutě a podobně - vůbec
Ahoj holky tak ja hlasim ze se vubec necitim tehotne,mozna jen jak si lehnu tak usnuale jinak nic.
Třeba je to jenom ten začáteka teprve to příde,jak jsi tedy cca dlouho,mě řekl ten pátý týden
Holka je fakt nevim podle poslednich mesicku jak se to pocita 5 tydnu.Ale ja vim ze k poceti doslo az za 14 dni takze podle me jsem teprva 3 tydny.Ja jsem v UK a tady je to jinaci a k doktorovi se chodi pozdeji tak to tady placam nejak sama.Pripadam si jak blbec uz mam tri deti a nevim v kolikatym jsem.Jenze v CR jdes k doktorovi a ridis se podle utrazvuku ale tady
babo rad.
JO a cezet udelej si tehu metrik a muzes se koukat i bez kalendare ![]()