Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
strouhalka e píše:
JO a cezet udelej si tehu metrik a muzes se koukat i bez kalendare
Jé a jak se to dělá?to ani neznám
Tak u vás je to jiné jo?a já myslela že je to všude stejné
a jak se ti tam žije?Takže ty čekáš čtvrté?ty bláho,klobouk dolů ![]()
cezet píše:strouhalka e píše:Jé a jak se to dělá?to ani neznám
JO a cezet udelej si tehu metrik a muzes se koukat i bez kalendareTak u vás je to jiné jo?a já myslela že je to všude stejné
a jak se ti tam žije?Takže ty čekáš čtvrté?ty bláho,klobouk dolů
ten metrik to musim najit vydrz
Ja s mym jsme jak ze serialu Krok za krokem on tri ja tri a jedno spolecne
,ale jeho deti jsou dospele v CR.S celou byvalou rodinou i manzelkou vychazim skvele
a ja mam kluka 16 let a holka 12 let a ta mala ma dva a pul roku takze pohodicka.A zivot se mi tady libi navic ja za svuj zivot poznala ze domov je tam kde je rodina.Takze jsem konecne stastna.
Cezet tak treba tady si muzes udelat metrik ,ale taky si muzes zadat tehotensky metrik a najit si jinej. http://lilypie.com/ hned prvni mas maternity a pregnancy kliknes a podle pokynu jedes.oni ti poslou na email klic ten pak zadas do te stranky v takovym velkym ramecku se ti objevi kod a ten si preneses treba do sveho podpisu.
strouhalka e píše:
Cezet tak treba tady si muzes udelat metrik ,ale taky si muzes zadat tehotensky metrik a najit si jinej. http://lilypie.com/ hned prvni mas maternity a pregnancy kliknes a podle pokynu jedes.oni ti poslou na email klic ten pak zadas do te stranky v takovym velkym ramecku se ti objevi kod a ten si preneses treba do sveho podpisu.
Jééé,děkuji moc,ale já neumím anglicky ani žblepnout
Zkusím tedy najít jiný
ale děkuji a líbí se mi moc jak píšeš,domov je tam kde je rodina,je to tak,můžeš být na sebehezčím místě,ale bez rodiny to nemá cenu ![]()
cezet píše:strouhalka e píše:
Cezet tak treba tady si muzes udelat metrik ,ale taky si muzes zadat tehotensky metrik a najit si jinej. http://lilypie.com/ hned prvni mas maternity a pregnancy kliknes a podle pokynu jedes.oni ti poslou na email klic ten pak zadas do te stranky v takovym velkym ramecku se ti objevi kod a ten si preneses treba do sveho podpisu. [/citactak mě ti to nějak nejdeJééé,děkuji moc,ale já neumím anglicky ani žblepnout
Zkusím tedy najít jiný
ale děkuji a líbí se mi moc jak píšeš,domov je tam kde je rodina,je to tak,můžeš být na sebehezčím místě,ale bez rodiny to nemá cenu
cezet píše:strouhalka e píše:Jééé,děkuji moc,ale já neumím anglicky ani žblepnout
Cezet tak treba tady si muzes udelat metrik ,ale taky si muzes zadat tehotensky metrik a najit si jinej. http://lilypie.com/ hned prvni mas maternity a pregnancy kliknes a podle pokynu jedes.oni ti poslou na email klic ten pak zadas do te stranky v takovym velkym ramecku se ti objevi kod a ten si preneses treba do sveho podpisu.Zkusím tedy najít jiný
ale děkuji a líbí se mi moc jak píšeš,domov je tam kde je rodina,je to tak,můžeš být na sebehezčím místě,ale bez rodiny to nemá cenu
A nemas prekladac nainstalovanej, aby ti to prelozil?
strouhalka e píše:cezet píše:A nemas prekladac nainstalovanej, aby ti to prelozil?strouhalka e píše:Jééé,děkuji moc,ale já neumím anglicky ani žblepnout
Cezet tak treba tady si muzes udelat metrik ,ale taky si muzes zadat tehotensky metrik a najit si jinej. http://lilypie.com/ hned prvni mas maternity a pregnancy kliknes a podle pokynu jedes.oni ti poslou na email klic ten pak zadas do te stranky v takovym velkym ramecku se ti objevi kod a ten si preneses treba do sveho podpisu.Zkusím tedy najít jiný
To nemám,ale zkusím to tady potom nějak prozkoumat ![]()
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? ![]()
Na těhu testu se mi objevilo pár dušíků.. Ale dnes, si myslím, že je to už lepší a druhá čárka začala sílit.. Tak snad to dopadne a bude sílit dál..
Tedy doufám.. ![]()
m311 píše:
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat?
Na těhu testu se mi objevilo pár dušíků.. Ale dnes, si myslím, že je to už lepší a druhá čárka začala sílit.. Tak snad to dopadne a bude sílit dál..Tedy doufám..
Ahojky,doufáš dobře
vypadá to hodně nadějně
už má nějaké díťátko? nebo bude tohle první:)
m311 píše:
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat?
Na těhu testu se mi objevilo pár dušíků.. Ale dnes, si myslím, že je to už lepší a druhá čárka začala sílit.. Tak snad to dopadne a bude sílit dál..Tedy doufám..
Jéé gratuluji !!! moje vypadaly stejně ![]()
Jinak včera jsme měli s manželem pohlavní styk a po něm jsem začla krvácet
dost nás to vyděsilo a mysleli jsme si že jsme o mimčo přišli…byla jsem dnes u gynekologa a naštěstí se mimi drží…předepsal mi Utrogestan a nařídil 2 týdny klid, žáden pohlavní styk a žáden sport tak snad to přežiju ale co bych pro mimčo neudělala…snad bude v pořádku ![]()
Kitty,ja mela taky strach z toho sexu ale u nas to proslo v pohode tak jsem si oddechla.
U nás to bylo v pohodě celou dobu teprve včera kdyż jsme měli polohu ze zadu a ono to asi tlačilo nějak pořádně na to břiho tak jsem začla krvácet jinak předtím při jiných polohách to bylo OK
Vydřžíme teď tu 2 týdenní abstinenci a snad potom už to gynekolog zase dovolí, hold vynecháme polohu ze zadu ![]()
cezet píše:
Ahojky,doufáš dobřevypadá to hodně nadějně
už má nějaké díťátko? nebo bude tohle první:)
Ahoj, ![]()
máme doma chlapečka (Hyneček) má přes dva a půl roku. Původní plán na sourozence byl, že by se druhé dítko mělo stihnout narodit to Hynečkových třetích narozenin. To se nepodařilo, al nevadí.
Hlavně, že mimi bude… Tedy doufám, že tohle miminko se udrží. V lednu jsem prodělala samovolný potrat, bylo to naštěstí hodně v začátku, takže jsem ani nemusela do nemocnice a všechno „odešlo“ samo. Takže teď jsem se tomu dušiku báli uvěřit.. Ale začíná už sílit.. a já začala zase věřit.
Doufám, že se zadaří a Hyneček bude mít v listopadu nebo v prosinci sourozence.
Je mi úplně fuk, zda se nám narodí opět chlapeček nebo tentokrát holčička. Hlavně, aby miminko bylo zdravé, to je to nejdůležitější.
Moc se těším.. Teď už nebudu tlustá, teď budu těhotná.
Paráda. ![]()