Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2346
18.3.12 09:59
strouhalka e píše:
JO a cezet udelej si tehu metrik a muzes se koukat i bez kalendare :palec:

Jé a jak se to dělá?to ani neznám :( Tak u vás je to jiné jo?a já myslela že je to všude stejné :-)a jak se ti tam žije?Takže ty čekáš čtvrté?ty bláho,klobouk dolů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
18.3.12 10:07
cezet píše:
strouhalka e píše:
JO a cezet udelej si tehu metrik a muzes se koukat i bez kalendare :palec:
Jé a jak se to dělá?to ani neznám :( Tak u vás je to jiné jo?a já myslela že je to všude stejné :-)a jak se ti tam žije?Takže ty čekáš čtvrté?ty bláho,klobouk dolů :-)

ten metrik to musim najit vydrz

Ja s mym jsme jak ze serialu Krok za krokem on tri ja tri a jedno spolecne :mrgreen: ,ale jeho deti jsou dospele v CR.S celou byvalou rodinou i manzelkou vychazim skvele :lol: a ja mam kluka 16 let a holka 12 let a ta mala ma dva a pul roku takze pohodicka.A zivot se mi tady libi navic ja za svuj zivot poznala ze domov je tam kde je rodina.Takze jsem konecne stastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
18.3.12 10:10

Cezet tak treba tady si muzes udelat metrik ,ale taky si muzes zadat tehotensky metrik a najit si jinej. http://lilypie.com/ hned prvni mas maternity a pregnancy kliknes a podle pokynu jedes.oni ti poslou na email klic ten pak zadas do te stranky v takovym velkym ramecku se ti objevi kod a ten si preneses treba do sveho podpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
18.3.12 11:39
strouhalka e píše:
Cezet tak treba tady si muzes udelat metrik ,ale taky si muzes zadat tehotensky metrik a najit si jinej. http://lilypie.com/ hned prvni mas maternity a pregnancy kliknes a podle pokynu jedes.oni ti poslou na email klic ten pak zadas do te stranky v takovym velkym ramecku se ti objevi kod a ten si preneses treba do sveho podpisu.

Jééé,děkuji moc,ale já neumím anglicky ani žblepnout :(Zkusím tedy najít jiný :-)ale děkuji a líbí se mi moc jak píšeš,domov je tam kde je rodina,je to tak,můžeš být na sebehezčím místě,ale bez rodiny to nemá cenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
18.3.12 12:10
cezet píše:
strouhalka e píše:
Cezet tak treba tady si muzes udelat metrik ,ale taky si muzes zadat tehotensky metrik a najit si jinej. http://lilypie.com/ hned prvni mas maternity a pregnancy kliknes a podle pokynu jedes.oni ti poslou na email klic ten pak zadas do te stranky v takovym velkym ramecku se ti objevi kod a ten si preneses treba do sveho podpisu. [/citactak mě ti to nějak nejde :(Jééé,děkuji moc,ale já neumím anglicky ani žblepnout :(Zkusím tedy najít jiný :-)ale děkuji a líbí se mi moc jak píšeš,domov je tam kde je rodina,je to tak,můžeš být na sebehezčím místě,ale bez rodiny to nemá cenu :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
18.3.12 12:37
cezet píše:
strouhalka e píše:
Jééé,děkuji moc,ale já neumím anglicky ani žblepnout :(Zkusím tedy najít jiný :-)ale děkuji a líbí se mi moc jak píšeš,domov je tam kde je rodina,je to tak,můžeš být na sebehezčím místě,ale bez rodiny to nemá cenu :-)

A nemas prekladac nainstalovanej, aby ti to prelozil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
18.3.12 13:17
strouhalka e píše:
cezet píše:
strouhalka e píše:
Jééé,děkuji moc,ale já neumím anglicky ani žblepnout :(Zkusím tedy najít jiný :-)ale děkuji a líbí se mi moc jak píšeš,domov je tam kde je rodina,je to tak,můžeš být na sebehezčím místě,ale bez rodiny to nemá cenu :-)
A nemas prekladac nainstalovanej, aby ti to prelozil?

To nemám,ale zkusím to tady potom nějak prozkoumat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
18.3.12 17:24

Cezet,rekni chlapovy ten ma na to vetsinou lepsi bunky. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
19.3.12 13:03

Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? ;)
Na těhu testu se mi objevilo pár dušíků.. Ale dnes, si myslím, že je to už lepší a druhá čárka začala sílit.. Tak snad to dopadne a bude sílit dál.. :) Tedy doufám.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
19.3.12 13:20
m311 píše:
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? ;)
Na těhu testu se mi objevilo pár dušíků.. Ale dnes, si myslím, že je to už lepší a druhá čárka začala sílit.. Tak snad to dopadne a bude sílit dál.. :) Tedy doufám.. ;)

Ahojky,doufáš dobře :-)vypadá to hodně nadějně :-)už má nějaké díťátko? nebo bude tohle první:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
19.3.12 13:43
m311 píše:
Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? ;)
Na těhu testu se mi objevilo pár dušíků.. Ale dnes, si myslím, že je to už lepší a druhá čárka začala sílit.. Tak snad to dopadne a bude sílit dál.. :) Tedy doufám.. ;)

Jéé gratuluji !!! moje vypadaly stejně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
19.3.12 13:45

Jinak včera jsme měli s manželem pohlavní styk a po něm jsem začla krvácet :? dost nás to vyděsilo a mysleli jsme si že jsme o mimčo přišli…byla jsem dnes u gynekologa a naštěstí se mimi drží…předepsal mi Utrogestan a nařídil 2 týdny klid, žáden pohlavní styk a žáden sport tak snad to přežiju ale co bych pro mimčo neudělala…snad bude v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
19.3.12 13:49

Kitty,ja mela taky strach z toho sexu ale u nas to proslo v pohode tak jsem si oddechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
19.3.12 13:53

U nás to bylo v pohodě celou dobu teprve včera kdyż jsme měli polohu ze zadu a ono to asi tlačilo nějak pořádně na to břiho tak jsem začla krvácet jinak předtím při jiných polohách to bylo OK :evil: Vydřžíme teď tu 2 týdenní abstinenci a snad potom už to gynekolog zase dovolí, hold vynecháme polohu ze zadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
19.3.12 13:54
cezet píše:
Ahojky,doufáš dobře :-)vypadá to hodně nadějně :-)už má nějaké díťátko? nebo bude tohle první:)

Ahoj, :mavam:
máme doma chlapečka (Hyneček) má přes dva a půl roku. Původní plán na sourozence byl, že by se druhé dítko mělo stihnout narodit to Hynečkových třetích narozenin. To se nepodařilo, al nevadí. ;) Hlavně, že mimi bude… Tedy doufám, že tohle miminko se udrží. V lednu jsem prodělala samovolný potrat, bylo to naštěstí hodně v začátku, takže jsem ani nemusela do nemocnice a všechno „odešlo“ samo. Takže teď jsem se tomu dušiku báli uvěřit.. Ale začíná už sílit.. a já začala zase věřit. :) Doufám, že se zadaří a Hyneček bude mít v listopadu nebo v prosinci sourozence. ;) Je mi úplně fuk, zda se nám narodí opět chlapeček nebo tentokrát holčička. Hlavně, aby miminko bylo zdravé, to je to nejdůležitější. ;) Moc se těším.. Teď už nebudu tlustá, teď budu těhotná. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Paráda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí