Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
20.3.12 15:33

pekne se to tady rozrusta :mrgreen:

ja tedy nic nikam kricet nebudu-dokud to na me nepoznaji,tak nikomu ani muk…clovek nikdy nevi…ikdyz uz to vi me tri nej kamaradky-ale ty budou mlcet a drzet palecky a vcera jsem to rekla segre-tak bulela a ja taky …
a na kontrolu jdu ted v patek -tak se taky tesim a i bojim ,aby bylo vse ok :think: a pak minimalne do toho tretiho mesice musim vydrzet to nevyzvanit…ikdyz ani ten treti mesic neni zaruka ,ze bude vse jak ma byt…

• Citovat
  • Upravit
892
20.3.12 15:35
Poslední MS byla 21.2. a když chceš přidat odpověď, tak dáš u dotyčného příspěvku „citovat“ ;)
Luciasek90 píše:
klarriska tak to mas asi uplne stejne jako ja.. ja jsem rano 19.3 mela slabou carku,ale vecer uz uplne plnou… :) kdy jsi mela posledni MS
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciasek90
20.3.12 15:36

zaruka asi neni nikdy,ale na to ja vubec nemyslim, az to bude potvrzene, rekne se to rodicum a pak az po vsech testikach… ale urcite nam to vsem dobre dopadne ;)

• Citovat
  • Upravit
Luciasek90
20.3.12 15:37
Klarriska píše:
Poslední MS byla 21.2. a když chceš přidat odpověď, tak dáš u dotyčného příspěvku „citovat“ ;)
Luciasek90 píše:
klarriska tak to mas asi uplne stejne jako ja.. ja jsem rano 19.3 mela slabou carku,ale vecer uz uplne plnou… :) kdy jsi mela posledni MS

tak to jsme o 3 dny a jak se citis

• Citovat
  • Upravit
892
20.3.12 15:38
No u nás to vím já, manžel a gyn + ten drobeček, kterého se to týká nejvíc :mrgreen: kamarádkám to řeknu, pokud se zeptají a našim až to bude potvrzené od gyn… jinak bych chtěla počkat aspoň ty dva měsíce…ale nevím jak to vydržím :zed:
Papia píše:
pekne se to tady rozrusta :mrgreen:ja tedy nic nikam kricet nebudu-dokud to na me nepoznaji,tak nikomu ani muk…clovek nikdy nevi…ikdyz uz to vi me tri nej kamaradky-ale ty budou mlcet a drzet palecky a vcera jsem to rekla segre-tak bulela a ja taky …
a na kontrolu jdu ted v patek -tak se taky tesim a i bojim ,aby bylo vse ok :think: a pak minimalne do toho tretiho mesice musim vydrzet to nevyzvanit…ikdyz ani ten treti mesic neni zaruka ,ze bude vse jak ma byt…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
20.3.12 15:42
Cítím se dobře, jen jsem vždycky po obědě hrozně unavená… Dneska trochu nafouklé břicho a chodím častěji na wc, ale myslím že i víc piju, tak to bude spíš tím… A co ty?
Luciasek90 píše:
Klarriska píše:
Luciasek90 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciasek90
20.3.12 15:46
Klarriska píše:
Cítím se dobře, jen jsem vždycky po obědě hrozně unavená… Dneska trochu nafouklé břicho a chodím častěji na wc, ale myslím že i víc piju, tak to bude spíš tím… A co ty?
Luciasek90 píše:
Klarriska píše:
Luciasek90 píše:

citim se tak nejak podobne, akurat se mi zveda zaludek a vubec nemam chut k jidlu, jim az, kdyz mi kruci v brisku a boli mne bradavky a obcas brisko. A jak dlouho jste se s manzelem snazili. my pouze dva mesice a to mi gyn rikal, ze jen tak neotehotnim, ze mam nejakou vodu v brise a mela bych jit na operaci.. asi bych mela zmenit gyn, jen me mrzi, ze tady siroko daleko zadnej neni a nechci dojizdet 60km, mam casove narocne zamestnani… [Omouvam se, ze neopuzivam vsechnu interpunkci, bohuzel jsem v praci a tenhle pc ji nejak nezvlada … ] :D

• Citovat
  • Upravit
Papia
20.3.12 15:47

no ja to rekla kamaradkam protoze mi strasnne moc pomohly ,kdyz nam umrelo v prosinci prvni mimi-tak vim ,ze to nikomu nereknou a ze nam budou drzet palce jak jen to pujde…a proste ze maj strasnou radost ,ze se nam to povedlo takhle brzo znovu…

• Citovat
  • Upravit
Luciasek90
20.3.12 15:48
Papia píše:
no ja to rekla kamaradkam protoze mi strasnne moc pomohly ,kdyz nam umrelo v prosinci prvni mimi-tak vim ,ze to nikomu nereknou a ze nam budou drzet palce jak jen to pujde…a proste ze maj strasnou radost ,ze se nam to povedlo takhle brzo znovu…

urcite to vyjde neboj se nic ;) a driv nebo pozdeji to na tobe stejne vsichni poznaji :lol:

• Citovat
  • Upravit
Papia
20.3.12 15:53

Luci
to mas pravdu…poznaji -kor kdyz to bude na leto-to se neutaji-na zimu se lip maskuje :mrgreen:
nejradsi bych to rekla uplne vsem…ale musim vydrzet :palec: aspon do prvnoho skreenink ;) u

• Citovat
  • Upravit
Luciasek90
20.3.12 15:56

jeste asi nerozumim vsem vecem ohledne tehotenstvi, prosim te Papia co je to skreenink

• Citovat
  • Upravit
892
20.3.12 15:57
Luciasek90 píše:
Klarriska píše:
Luciasek90 píše:
Klarriska píše:
Luciasek90 píše:
citim se tak nejak podobne, akurat se mi zveda zaludek a vubec nemam chut k jidlu, jim az, kdyz mi kruci v brisku a boli mne bradavky a obcas brisko. A jak dlouho jste se s manzelem snazili. my pouze dva mesice a to mi gyn rikal, ze jen tak neotehotnim, ze mam nejakou vodu v brise a mela bych jit na operaci.. asi bych mela zmenit gyn, jen me mrzi, ze tady siroko daleko zadnej neni a nechci dojizdet 60km, mam casove narocne zamestnani… [Omouvam se, ze neopuzivam vsechnu interpunkci, bohuzel jsem v praci a tenhle pc ji nejak nezvlada … ] :D

No je pravda, že dneska cestou do práce jsem se taky cítila všelijak a byla jsem ráda, že sedím… A mám pocit, že jsem možná citlivější k okolním pachům…
Jo a snažili jsme se od podzimu, řekněme někdy od října…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciasek90
20.3.12 15:59

tak to se vam to povedlo taky docela brzy, ne a kolik je vam let, holky, at vim v jake vekove kategorii se tak priblizne tady pohybuju :lol:

• Citovat
  • Upravit
892
20.3.12 16:00
S tím létem máš pravdu, to to moc dlouho neutajíme :mrgreen: Ale taky bych se ráda podělila o radostnou novinu nejradši hned. A taky držím palce, ať je teď vše v pořádku :palec:
Papia píše:
Luci
to mas pravdu…poznaji -kor kdyz to bude na leto-to se neutaji-na zimu se lip maskuje :mrgreen:
nejradsi bych to rekla uplne vsem…ale musim vydrzet :palec: aspon do prvnoho skreenink ;) u
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
20.3.12 16:01
Mě je 26, kolik tobě? 8)
Luciasek90 píše:
tak to se vam to povedlo taky docela brzy, ne a kolik je vam let, holky, at vim v jake vekove kategorii se tak priblizne tady pohybuju :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí