Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luciasek90 píše:
klarriska tak to mas asi uplne stejne jako ja.. ja jsem rano 19.3 mela slabou carku,ale vecer uz uplne plnou…kdy jsi mela posledni MS
zaruka asi neni nikdy,ale na to ja vubec nemyslim, az to bude potvrzene, rekne se to rodicum a pak az po vsech testikach… ale urcite nam to vsem dobre dopadne ![]()
Klarriska píše:
Poslední MS byla 21.2. a když chceš přidat odpověď, tak dáš u dotyčného příspěvku „citovat“
Luciasek90 píše:
klarriska tak to mas asi uplne stejne jako ja.. ja jsem rano 19.3 mela slabou carku,ale vecer uz uplne plnou…kdy jsi mela posledni MS
tak to jsme o 3 dny a jak se citis
Papia píše:
pekne se to tady rozrustaja tedy nic nikam kricet nebudu-dokud to na me nepoznaji,tak nikomu ani muk…clovek nikdy nevi…ikdyz uz to vi me tri nej kamaradky-ale ty budou mlcet a drzet palecky a vcera jsem to rekla segre-tak bulela a ja taky …
a na kontrolu jdu ted v patek -tak se taky tesim a i bojim ,aby bylo vse oka pak minimalne do toho tretiho mesice musim vydrzet to nevyzvanit…ikdyz ani ten treti mesic neni zaruka ,ze bude vse jak ma byt…
Luciasek90 píše:Klarriska píše:tak to jsme o 3 dny a jak se citis
Poslední MS byla 21.2. a když chceš přidat odpověď, tak dáš u dotyčného příspěvku „citovat“
Luciasek90 píše:
Klarriska píše:
Cítím se dobře, jen jsem vždycky po obědě hrozně unavená… Dneska trochu nafouklé břicho a chodím častěji na wc, ale myslím že i víc piju, tak to bude spíš tím… A co ty?Luciasek90 píše:Klarriska píše:tak to jsme o 3 dny a jak se citis
Luciasek90 píše:
citim se tak nejak podobne, akurat se mi zveda zaludek a vubec nemam chut k jidlu, jim az, kdyz mi kruci v brisku a boli mne bradavky a obcas brisko. A jak dlouho jste se s manzelem snazili. my pouze dva mesice a to mi gyn rikal, ze jen tak neotehotnim, ze mam nejakou vodu v brise a mela bych jit na operaci.. asi bych mela zmenit gyn, jen me mrzi, ze tady siroko daleko zadnej neni a nechci dojizdet 60km, mam casove narocne zamestnani… [Omouvam se, ze neopuzivam vsechnu interpunkci, bohuzel jsem v praci a tenhle pc ji nejak nezvlada … ] ![]()
no ja to rekla kamaradkam protoze mi strasnne moc pomohly ,kdyz nam umrelo v prosinci prvni mimi-tak vim ,ze to nikomu nereknou a ze nam budou drzet palce jak jen to pujde…a proste ze maj strasnou radost ,ze se nam to povedlo takhle brzo znovu…
Papia píše:
no ja to rekla kamaradkam protoze mi strasnne moc pomohly ,kdyz nam umrelo v prosinci prvni mimi-tak vim ,ze to nikomu nereknou a ze nam budou drzet palce jak jen to pujde…a proste ze maj strasnou radost ,ze se nam to povedlo takhle brzo znovu…
urcite to vyjde neboj se nic
a driv nebo pozdeji to na tobe stejne vsichni poznaji ![]()
Luci
to mas pravdu…poznaji -kor kdyz to bude na leto-to se neutaji-na zimu se lip maskuje ![]()
nejradsi bych to rekla uplne vsem…ale musim vydrzet
aspon do prvnoho skreenink
u
jeste asi nerozumim vsem vecem ohledne tehotenstvi, prosim te Papia co je to skreenink
Luciasek90 píše:Klarriska píše:citim se tak nejak podobne, akurat se mi zveda zaludek a vubec nemam chut k jidlu, jim az, kdyz mi kruci v brisku a boli mne bradavky a obcas brisko. A jak dlouho jste se s manzelem snazili. my pouze dva mesice a to mi gyn rikal, ze jen tak neotehotnim, ze mam nejakou vodu v brise a mela bych jit na operaci.. asi bych mela zmenit gyn, jen me mrzi, ze tady siroko daleko zadnej neni a nechci dojizdet 60km, mam casove narocne zamestnani… [Omouvam se, ze neopuzivam vsechnu interpunkci, bohuzel jsem v praci a tenhle pc ji nejak nezvlada … ]
Cítím se dobře, jen jsem vždycky po obědě hrozně unavená… Dneska trochu nafouklé břicho a chodím častěji na wc, ale myslím že i víc piju, tak to bude spíš tím… A co ty?Luciasek90 píše:Klarriska píše:tak to jsme o 3 dny a jak se citis
Luciasek90 píše:
No je pravda, že dneska cestou do práce jsem se taky cítila všelijak a byla jsem ráda, že sedím… A mám pocit, že jsem možná citlivější k okolním pachům…
Jo a snažili jsme se od podzimu, řekněme někdy od října…?
tak to se vam to povedlo taky docela brzy, ne a kolik je vam let, holky, at vim v jake vekove kategorii se tak priblizne tady pohybuju ![]()
Papia píše:
Luci
to mas pravdu…poznaji -kor kdyz to bude na leto-to se neutaji-na zimu se lip maskuje
nejradsi bych to rekla uplne vsem…ale musim vydrzetaspon do prvnoho skreenink
u
Luciasek90 píše:
tak to se vam to povedlo taky docela brzy, ne a kolik je vam let, holky, at vim v jake vekove kategorii se tak priblizne tady pohybuju
pekne se to tady rozrusta
ja tedy nic nikam kricet nebudu-dokud to na me nepoznaji,tak nikomu ani muk…clovek nikdy nevi…ikdyz uz to vi me tri nej kamaradky-ale ty budou mlcet a drzet palecky a vcera jsem to rekla segre-tak bulela a ja taky …
a pak minimalne do toho tretiho mesice musim vydrzet to nevyzvanit…ikdyz ani ten treti mesic neni zaruka ,ze bude vse jak ma byt…
a na kontrolu jdu ted v patek -tak se taky tesim a i bojim ,aby bylo vse ok