Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojda holkytak ja dneska volal doktorovi a tenmě oznamil že vlivem nemoci jsem potratila uz mě klesa i hcg tet mam 12 jeste ve ct na obběry a snad už budem na nule uvidime strasne mě to mrzí iromii osudu je ze tuhle diskuzi jsem zalozila zrovnaja ale nedari se tet pujde to další měsíc
diiitik píše:
ahojda holkytak ja dneska volal doktorovi a tenmě oznamil že vlivem nemoci jsem potratila uz mě klesa i hcg tet mam 12 jeste ve ct na obběry a snad už budem na nule uvidime strasne mě to mrzí iromii osudu je ze tuhle diskuzi jsem zalozila zrovnaja ale nedari se tet pujde to další měsíc
To je velmi lito a taky me to moc mrzi. ![]()
angellik23 píše:
Ty jo ta zakládáš soukromou školku ne??Ale závidím ti, vždycky jsem chtěla mít hodně dětí.
No skoro jo.Ale spis to mam jako dve deti starsi 15 a 12 let. A dcera 2 roky tak bych rada jeste poridila bratricka.Jinak dohromady mame s Jelenem 6 deti dva kluky a ctyri holky.Moje babicka jich mela 10.Tak to mam asi po ni.jinak jsem normalni matka s nervana obcas nebo casteji?v kyblu. ![]()
Ty jo tak jsem se dneska objednala na gyndu a jdu až 26.3.to se asi zblaznim do te doby
.Ta nejistota jestli je vse ok me ubiji. ![]()
majka 4 píše:
Ahojky, můžu se přidat. Já mám // už týden a na první UTZ a kontrolu se moc těším. Mám už dvě děti a dcera je taky narozená v listopadu. Tak budeme mít doma neposedné štíry dva.
Blahopřeji všem těhulkám a ostatním brzy //
Ahoj Majko, moc gratuluju, ať ti mimi vpořádku roste. Já jsem 5+2, na ultrazvuku už bylo mimi vidět. Také mám už doma dvě děti a na štírečka se moc těším. Jaké pak je štírek miminko? Kdybys chtěla na skupinách máme uzavřenou skupinu LISTOPAĎATKA 2012, kde se scházíme všechny co čekáme miminko v listopadu. Měj se hezky Iva
diiitik píše:
To je mi moc líto, tak budu držet palce příští měsíc
kralicinka1 píše:
Strouhalko koukni na můj metřík.
Takze taky 4 kousek jo?Ale ty to mas dost nahusteny rekla bych i docela husty.Tak to klobouk dolu.
strouhalka e píše:
Holky ktera jste mela posledni MS 11.2.?
Já jsme měla poslední 11.2. a už ale podezdřele slabou,a místo 7 dní jen 4.
Marki83 píše:
Já měla poslední 5.2.
Jak prosím tě funguje ten test clearblue,ten ti ukáže i jak jsi dlouho těhotná?
cezet píše:Marki83 píše:Jak prosím tě funguje ten test clearblue,ten ti ukáže i jak jsi dlouho těhotná?
Já měla poslední 5.2.
Jsou dva druhy. Ten obyč je jenom s kontrolním okénkem, kde se objeví po počůrání buď plus a nebo mínus, ale je to na principu obyčejných čárek, jako třeba Mamatesty a ten digitální je s displejem, kde se ti rozsvítí + a pod tím teřba 1-2 týdny. Tu dobu bych brala hodně orientační, protože pokud si víc pila a nebo neděláš test po ránu, tak může být HCG v krvi naředěné a může ti to ukazovat nižží hodnotu - méně týdnů.
Marki83 píše:cezet píše:Jsou dva druhy. Ten obyč je jenom s kontrolním okénkem, kde se objeví po počůrání buď plus a nebo mínus, ale je to na principu obyčejných čárek, jako třeba Mamatesty a ten digitální je s displejem, kde se ti rozsvítí + a pod tím teřba 1-2 týdny. Tu dobu bych brala hodně orientační, protože pokud si víc pila a nebo neděláš test po ránu, tak může být HCG v krvi naředěné a může ti to ukazovat nižží hodnotu - méně týdnů.Marki83 píše:Jak prosím tě funguje ten test clearblue,ten ti ukáže i jak jsi dlouho těhotná?
Já měla poslední 5.2.
Myslela jsem HCG v moči ne v krvi.
ivamod děkuji snad se brzy zadaří a budu se moct radovat s vama