Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
angellik23 píše:
Za jak dlouho po tom co jste našly // jste se objednali k doktorovi-nechci aby si myslel že jsem nějaká trubka a hned tam běžímikdyz bych to nejradsi udelala,ale mám z toho trochu strach
Nejlepší je tam zavolat. Nahlásíš těhu a oni ti poví popř tě objednají.
michaelas2010 píše:
uz spinim takze asi dorazi mrcha
Ještě neházej flintu do žita, třeba se uhnizďuje, držím pěsti ![]()
Ahoj holky,
mužu se přidat k Vám, já mám už skoro 14 dní spoždění, testík jsem zatím nedělala, jsem sice napjatá jak kšandy,ale nechávám tomu ještě týden jelikož jsem měla ms nepravidelnou
tak doufám že to vyjde ![]()
angellik23 píše:
no zitra zkusim dalsi test a zavolam tam.
To víš, že jo. Já testovala v něděli,pak si to potvrdila v pondělí a hned jsem volala. Sestřička se zeptala na poslední MS a podle toho mě objednala. Měla na to nějaký tahák,jak říkala.
včelička Mája píše:
Ahoj holky,mužu se přidat k Vám, já mám už skoro 14 dní spoždění, testík jsem zatím nedělala, jsem sice napjatá jak kšandy,ale nechávám tomu ještě týden jelikož jsem měla ms nepravidelnou
tak doufám že to vyjde
Ahojky, jak si to dokázala. Já ji měla taky nepravidelnou, ale to bych nevydržela. Ale 14dní je dost ne. To už budeš těhu…
Jak se cítíš??
angellik23 píše:
a kolik jsi ted tydnu od posledni MS?
Raději ti písnu datum prvního dne poslední MS je to 4.2. a objednaná jsem už týden.
majka 4 píše:angellik23 píše:Raději ti písnu datum prvního dne poslední MS je to 4.2. a objednaná jsem už týden.
a kolik jsi ted tydnu od posledni MS?
Ty jo tak to bych taky mohla už jít
. Já ji měla 2.2. ![]()
angellik23 píše:majka 4 píše:Ty jo tak to bych taky mohla už jítangellik23 píše:Raději ti písnu datum prvního dne poslední MS je to 4.2. a objednaná jsem už týden.
a kolik jsi ted tydnu od posledni MS?. Já ji měla 2.2.
Jó a co bys pjosimtebe chtěla ještě testovat? Nejspíš máš mimi o dva dny starší než já. Zejtra volej a dej vědít. Jen pamatuj,že každej doktor k tomu přistupuje jinak. Mě sestřička řekla,že mě objednává takhle, aby bylo něco vidět. Některej doktor chce rovnou vidět i srdíčko tak uvidíš? A má ten tvůj doktor ultrazvuk ne?
majka 4 píše:angellik23 píše:Jó a co bys pjosimtebe chtěla ještě testovat? Nejspíš máš mimi o dva dny starší než já. Zejtra volej a dej vědít. Jen pamatuj,že každej doktor k tomu přistupuje jinak. Mě sestřička řekla,že mě objednává takhle, aby bylo něco vidět. Některej doktor chce rovnou vidět i srdíčko tak uvidíš? A má ten tvůj doktor ultrazvuk ne?majka 4 píše:Ty jo tak to bych taky mohla už jítangellik23 píše:Raději ti písnu datum prvního dne poslední MS je to 4.2. a objednaná jsem už týden.
a kolik jsi ted tydnu od posledni MS?. Já ji měla 2.2.
jasný že má,a používá ho rád a často
. Je báječnej,moc mi psychicky pomáhal, když to nešlo.
No tak super, máš taky chlapa. Ty jsou nejlepší. Ten můj je taky milionovej. Tak dej zejtra vědět. A už se jenom raduj…
![]()
majka 4 píše:
No tak super, máš taky chlapa. Ty jsou nejlepší. Ten můj je taky milionovej. Tak dej zejtra vědět. A už se jenom raduj…![]()
![]()
Rozkaz šéfe
!!!
Koukám, sem totiž zvědavá tak promiň, že jsi z Jihlavy.Tam prý máte dobrou porodnici. A ty čekáš první. Možná jsi to psala,ale teď nevim. ![]()