Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8389
12.3.12 17:56
angellik23 píše:
Za jak dlouho po tom co jste našly // jste se objednali k doktorovi-nechci aby si myslel že jsem nějaká trubka a hned tam běžím :-) ikdyz bych to nejradsi udelala,ale mám z toho trochu strach

Nejlepší je tam zavolat. Nahlásíš těhu a oni ti poví popř tě objednají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
12.3.12 17:56

uz spinim takze asi dorazi mrcha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.3.12 17:58

no zitra zkusim dalsi test a zavolam tam :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
michaelas2010 píše:
uz spinim takze asi dorazi mrcha :roll:

Ještě neházej flintu do žita, třeba se uhnizďuje, držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
včelička Mája

Ahoj holky, :mavam: mužu se přidat k Vám, já mám už skoro 14 dní spoždění, testík jsem zatím nedělala, jsem sice napjatá jak kšandy,ale nechávám tomu ještě týden jelikož jsem měla ms nepravidelnou :-) tak doufám že to vyjde :)

• Citovat
  • Upravit
8389
12.3.12 18:00
angellik23 píše:
no zitra zkusim dalsi test a zavolam tam :lol: .

To víš, že jo. Já testovala v něděli,pak si to potvrdila v pondělí a hned jsem volala. Sestřička se zeptala na poslední MS a podle toho mě objednala. Měla na to nějaký tahák,jak říkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.3.12 18:02

a kolik jsi ted tydnu od posledni MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.3.12 18:02
včelička Mája píše:
Ahoj holky, :mavam: mužu se přidat k Vám, já mám už skoro 14 dní spoždění, testík jsem zatím nedělala, jsem sice napjatá jak kšandy,ale nechávám tomu ještě týden jelikož jsem měla ms nepravidelnou :-) tak doufám že to vyjde :)

Ahojky, jak si to dokázala. Já ji měla taky nepravidelnou, ale to bych nevydržela. Ale 14dní je dost ne. To už budeš těhu… :potlesk: Jak se cítíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.3.12 18:03
angellik23 píše:

Raději ti písnu datum prvního dne poslední MS je to 4.2. a objednaná jsem už týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.3.12 18:12
majka 4 píše:
angellik23 píše:
Raději ti písnu datum prvního dne poslední MS je to 4.2. a objednaná jsem už týden.

Ty jo tak to bych taky mohla už jít :lol: . Já ji měla 2.2. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.3.12 18:18
angellik23 píše:
majka 4 píše:
angellik23 píše:
Raději ti písnu datum prvního dne poslední MS je to 4.2. a objednaná jsem už týden.
Ty jo tak to bych taky mohla už jít :lol: . Já ji měla 2.2. :lol:

Jó a co bys pjosimtebe chtěla ještě testovat? Nejspíš máš mimi o dva dny starší než já. Zejtra volej a dej vědít. Jen pamatuj,že každej doktor k tomu přistupuje jinak. Mě sestřička řekla,že mě objednává takhle, aby bylo něco vidět. Některej doktor chce rovnou vidět i srdíčko tak uvidíš? A má ten tvůj doktor ultrazvuk ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.3.12 18:22
majka 4 píše:
angellik23 píše:
majka 4 píše:
angellik23 píše:
Ty jo tak to bych taky mohla už jít :lol: . Já ji měla 2.2. :lol:
Jó a co bys pjosimtebe chtěla ještě testovat? Nejspíš máš mimi o dva dny starší než já. Zejtra volej a dej vědít. Jen pamatuj,že každej doktor k tomu přistupuje jinak. Mě sestřička řekla,že mě objednává takhle, aby bylo něco vidět. Některej doktor chce rovnou vidět i srdíčko tak uvidíš? A má ten tvůj doktor ultrazvuk ne?

jasný že má,a používá ho rád a často :lol: . Je báječnej,moc mi psychicky pomáhal, když to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.3.12 18:32

No tak super, máš taky chlapa. Ty jsou nejlepší. Ten můj je taky milionovej. Tak dej zejtra vědět. A už se jenom raduj… :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.3.12 18:34
majka 4 píše:
No tak super, máš taky chlapa. Ty jsou nejlepší. Ten můj je taky milionovej. Tak dej zejtra vědět. A už se jenom raduj… :hug: :kytka: :mavam:

Rozkaz šéfe :lol: :lol: :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.3.12 19:16

Koukám, sem totiž zvědavá tak promiň, že jsi z Jihlavy.Tam prý máte dobrou porodnici. A ty čekáš první. Možná jsi to psala,ale teď nevim. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí