Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
cezet píše:
Ahojky,já mám doma 6 ti letého chlapečka a v červnu 2011 jsme po zamlklém těhu,teď 6.3. jsem našla // a druhý den raději opakovala jinýdruh testu a zase // ,tak doufáme že bude vše v pořádku a miminko se nám vydaří,moc by jsme si malé přáliU lékaře jsem ještě nebyla,zítra budu telefonovat o objednání.
Ahoj, tak ti držím palce. Mě čárka každým dnem sílí. Jen doufám, že to dopadne dobře, protože jsem také po zamlklém těhu v září 2011. Ale snažím se od toho odpoutat, i když to není jednoduchý
A jak to zvládáš ty?
ahojda tak ja dnes byla zas na krvi a čekám na výsledky zatím nalez nic neukazuje bud zacatek těhu nebo hormony jen plaší uvidíme
diiitik píše:
ahojda tak ja dnes byla zas na krvi a čekám na výsledky zatím nalez nic neukazuje bud zacatek těhu nebo hormony jen plaší uvidíme
Moc držím palečky,ať to vyjde ![]()
Jak to zvládám já?tovíš,strašně se bojím,koukám,že jsme na tom hodně podobně,jak dlouho si přejete miminko?my už dva roky
.Jinak já se jakoby pořád pozoruju,pořád se bojím,abych nešpinila,nebo zda si netlačím na břicho,prostě mám strach od toho zamlklého těhu,vím,že se to nemá/se pořád pozorovat) ale ono to člověku nedá.
to věřím že se pak člověk pořád hlídá ale vše bude ok uvidíš
jinak mimi plánujem od ledna manžel chce max do 30 a to je v červnu víš
Ahoj holky můžu se k Vám přidat?Dneska jsem na testu po dvou letech marného snažení konečně objevila // ![]()
Ahoj holky, vidim, ze krome Listopad 2012 je tu u mesic poceti
Nic mi neudela vetsi radost nez kdyz si prectu neci prispevek, ze po dvou letech snazeni se objevily carecky
moc gratuluji Anglillik
Ta doba je pro me nepredstavitelna! Preji ti, at se vse hezky vyviji ![]()
Děkuji,byla to sakra dlouhá doba,tak doufám že o to snadnější to ted bude
. Paradoxně jsme v pátek měli nastoupit do CARu ![]()
ahojky holky ja jsem sice nenasla jeste carky ale ms mi meska
michaelas2010 píše:ŽE BY
ahojky holky ja jsem sice nenasla jeste carky ale ms mi meska
Ahojky, můžu se přidat. Já mám // už týden a na první UTZ a kontrolu se moc těším. Mám už dvě děti a dcera je taky narozená v listopadu. Tak budeme mít doma neposedné štíry dva. ![]()
Blahopřeji všem těhulkám a ostatním brzy // ![]()
Za jak dlouho po tom co jste našly // jste se objednali k doktorovi-nechci aby si myslel že jsem nějaká trubka a hned tam běžím
ikdyz bych to nejradsi udelala,ale mám z toho trochu strach