Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Veras82 píše:
Kakami No jooo, tak to už je jiná
no jooo ale rozhodně žádnej med starat se o jedno mimino a druhý mít v břiše.. ![]()
kakami-ja si tak tedy skoro planuju…chci stihnout prcky hodne brzo po sobe…max do roka prvniho uz bych chtela byt podruhe tehu…tedy pokud to prvni nebude nejak extra blaznive a zlobive ![]()
ale to ma jeste cas-zatim to musi zvladnout ten prcik co je brisku ![]()
my tohle neplánovali…já otěhotněla když bylo malé 7 měsíců, ted je jí 8, je to hrozně brzo…mám samozřejmě strach jak to zvládnu, právě proto, že malá je hrozně živá a zlobí…už jako mimino byla zlobivá ![]()
My jsem se o druhém ještě ani nebavili. Ale je fakt, že ho možná taky budeme chtít co nejdřív. Nejsme nejmladší. Ale zase záleží co první mimi a hlavně jak to budu zvládat ![]()
kakami
tak uvidis jak vse dopadne-on to stejne za vas rozhodne ten prcicek co mas v brisku…bud tady ma byt a nebo ne…ale jestli ma odejit,tak cim driv to bude tim lepsi-tim min to boli ![]()
doufam ,ze jsem te nijak neurazila…jen vim jake to je kdyz se to stane pozdeji…
a kdyz tady zustane-tak to zvladnes na 1- to je jasna vec-clovek ani netusi kolik ma sil
![]()
Příspěvek upraven 22.03.12 v 14:01
Veras82 píše:
My jsem se o druhém ještě ani nebavili. Ale je fakt, že ho možná taky budeme chtít co nejdřív. Nejsme nejmladší. Ale zase záleží co první mimi a hlavně jak to budu zvládat
Když bude miminko hodné, spavé, málo plačtivé pak bude rozhodování o druhém mimi rychlé
Ale pokud by to měl být minimálně takový dábel jako mám já, už by to bylo horší ![]()
kitty77 píše:
Od neděle co mi gynekolog nasadil tabletky z progesteronem mi je pořád špatně na zvracení jako bych měla kocovinujste na tom někdo stejně? Doufám že to přejde protože člověk nemá ani chuť k jídlu
Ahoj já jsem na tom úplně stejně.. jak jsem zjistila pozitivní test tak jsem ho hned nasadila.. /zbyl mi z minulého těhu) a v pondělí si nechám napsat další.. je mi taky hrozně hnusně:( přemýšlím, že bych kvůli tomu šla na neschopenku, dnes jsem si v práci kvůli tomu musela vzít volno…
veras
-jasne ze uz bude-prece se nebude porad schovavat ![]()
my se bavili ,ze chceme 2 mimi-teda hlavne ja-priteli by jedno stacilo-ale souhlasi s dvema- ja bych klido i 3 ![]()
ale o veku muzu mluvit spis ja- me bude v lete 36-ehm
![]()
Papia píše:
veras-jasne ze uz bude-prece se nebude porad schovavat
my se bavili ,ze chceme 2 mimi-teda hlavne ja-priteli by jedno stacilo-ale souhlasi s dvema- ja bych klido i 3
ale o veku muzu mluvit spis ja- me bude v lete 36-ehm![]()
usuzuju že ještě žádné dítě nemáš když mluvíš o třech že? ![]()
Papia
Já bych klidně i 4, ale kdo by to potom utáhl, to nevím ![]()
Kdyby nebyla hypotéka na sto let, tak do toho jdeme. No ale to je celkem daleko, když čekáme teprve první ![]()
kakami
nemam
,ale jsem ze tri deti a je to moc fajn…a 3 by se knam domu stejne nevesly
uz pro dve ja nas pokojik docela malej ![]()
a muj tata ma 3bracy a moje mama 4brachy…takze asi tak -jsem asi zvykla ze se kolem porad neco deje ![]()
ale za dve budu moc rada ![]()
Veras82 píše:
Papia
Já bych klidně i 4, ale kdo by to potom utáhl, to nevím
Kdyby nebyla hypotéka na sto let, tak do toho jdeme. No ale to je celkem daleko, když čekáme teprve první
presne tak-taky mame hypo…a moc toho uz pak nezbejva ![]()
a 4 bych uz ja asi nestihla
jsem uz stara paka ![]()
ale ty 3… kdo vi ![]()
holky já myslím že ted budete rády když přežijete začátky s tím prvním
Doteď ještě nejsem úplně srovnaná s tím že mám dítě ![]()