Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3182
22.3.12 13:25
Veras82 píše:
Kakami No jooo, tak to už je jiná :D

no jooo ale rozhodně žádnej med starat se o jedno mimino a druhý mít v břiše.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
22.3.12 13:28

Kakami to určitě, musí to být zápřah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.3.12 13:30

kakami-ja si tak tedy skoro planuju…chci stihnout prcky hodne brzo po sobe…max do roka prvniho uz bych chtela byt podruhe tehu…tedy pokud to prvni nebude nejak extra blaznive a zlobive :mrgreen:
ale to ma jeste cas-zatim to musi zvladnout ten prcik co je brisku :palec:

• Citovat
  • Upravit
3182
22.3.12 13:38

my tohle neplánovali…já otěhotněla když bylo malé 7 měsíců, ted je jí 8, je to hrozně brzo…mám samozřejmě strach jak to zvládnu, právě proto, že malá je hrozně živá a zlobí…už jako mimino byla zlobivá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
22.3.12 13:41

Papia
:srdce: už musí být, jinak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
22.3.12 13:43

My jsem se o druhém ještě ani nebavili. Ale je fakt, že ho možná taky budeme chtít co nejdřív. Nejsme nejmladší. Ale zase záleží co první mimi a hlavně jak to budu zvládat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.3.12 13:45

kakami
tak uvidis jak vse dopadne-on to stejne za vas rozhodne ten prcicek co mas v brisku…bud tady ma byt a nebo ne…ale jestli ma odejit,tak cim driv to bude tim lepsi-tim min to boli :hug:
doufam ,ze jsem te nijak neurazila…jen vim jake to je kdyz se to stane pozdeji…
a kdyz tady zustane-tak to zvladnes na 1- to je jasna vec-clovek ani netusi kolik ma sil :hug: :hug: :hug:

Příspěvek upraven 22.03.12 v 14:01

• Citovat
  • Upravit
3182
22.3.12 13:45
Veras82 píše:
My jsem se o druhém ještě ani nebavili. Ale je fakt, že ho možná taky budeme chtít co nejdřív. Nejsme nejmladší. Ale zase záleží co první mimi a hlavně jak to budu zvládat 8o

Když bude miminko hodné, spavé, málo plačtivé pak bude rozhodování o druhém mimi rychlé :-) Ale pokud by to měl být minimálně takový dábel jako mám já, už by to bylo horší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
22.3.12 13:46
kitty77 píše:
Od neděle co mi gynekolog nasadil tabletky z progesteronem mi je pořád špatně na zvracení jako bych měla kocovinu :poblion: jste na tom někdo stejně? Doufám že to přejde protože člověk nemá ani chuť k jídlu :,(

Ahoj já jsem na tom úplně stejně.. jak jsem zjistila pozitivní test tak jsem ho hned nasadila.. /zbyl mi z minulého těhu) a v pondělí si nechám napsat další.. je mi taky hrozně hnusně:( přemýšlím, že bych kvůli tomu šla na neschopenku, dnes jsem si v práci kvůli tomu musela vzít volno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.3.12 13:47

veras
:srdce:-jasne ze uz bude-prece se nebude porad schovavat :palec:

my se bavili ,ze chceme 2 mimi-teda hlavne ja-priteli by jedno stacilo-ale souhlasi s dvema- ja bych klido i 3 :mrgreen:
ale o veku muzu mluvit spis ja- me bude v lete 36-ehm :oops: 8o

• Citovat
  • Upravit
3182
22.3.12 13:51
Papia píše:
veras :srdce:-jasne ze uz bude-prece se nebude porad schovavat :palec:my se bavili ,ze chceme 2 mimi-teda hlavne ja-priteli by jedno stacilo-ale souhlasi s dvema- ja bych klido i 3 :mrgreen:
ale o veku muzu mluvit spis ja- me bude v lete 36-ehm :oops: 8o

usuzuju že ještě žádné dítě nemáš když mluvíš o třech že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
22.3.12 13:56

Papia
Já bych klidně i 4, ale kdo by to potom utáhl, to nevím :mrgreen:
Kdyby nebyla hypotéka na sto let, tak do toho jdeme. No ale to je celkem daleko, když čekáme teprve první :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
22.3.12 13:57

kakami
nemam :(,ale jsem ze tri deti a je to moc fajn…a 3 by se knam domu stejne nevesly :mrgreen: uz pro dve ja nas pokojik docela malej :mrgreen:
a muj tata ma 3bracy a moje mama 4brachy…takze asi tak -jsem asi zvykla ze se kolem porad neco deje :mrgreen:
ale za dve budu moc rada :palec:

• Citovat
  • Upravit
Papia
22.3.12 13:59
Veras82 píše:
Papia
Já bych klidně i 4, ale kdo by to potom utáhl, to nevím :mrgreen:
Kdyby nebyla hypotéka na sto let, tak do toho jdeme. No ale to je celkem daleko, když čekáme teprve první :lol:

presne tak-taky mame hypo…a moc toho uz pak nezbejva :mrgreen:
a 4 bych uz ja asi nestihla :mrgreen: jsem uz stara paka :mrgreen:
ale ty 3… kdo vi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3182
22.3.12 14:01

holky já myslím že ted budete rády když přežijete začátky s tím prvním :-) Doteď ještě nejsem úplně srovnaná s tím že mám dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí